30.

95 6 0
                                    

,,A ja som ti nechýbal? "

Neveriacky som pozrela na Paťa.,, Prečo si mi to spravil?" Bola jediná otázka, ktorú som mu položila.,, Viki ja.......prepáč, ale myslel som......",,Čo si myslel? Hm? Že keď ho sem privedieš tak na to všetko zabudnem? Vieš moc dobre ako ma to zranilo a ty ho aj tak cez to všetko privedieš sem?",,Hovoril som ti,že to nebude dobrý nápad. ",,A mal pravdu. V živote by ma nenapadlo, že by si mi niečo takéto spravil Paťo. " Otočila som sa a s plačom išla do izby.



Paťo :

,,Ja som ti to hovoril,ale ty si ma nepočúval. ",,Neboj sa, všetko dobre dopadne mám plán. ",,Tých tvojich plánov mám už pokrk! Jediné čo chcem je aby mi odpustila, ale keď to pôjde takto ďalej, nemám šancu.",,Robo,môžeš sa aspoň na chvíľu prestať chovať ako histerická ženská? ",,Ok.",,Poďme sa teraz vybaliť. Krstný o tebe vedia a môžeš zostať na ako dlho chceš a keď sa ti podarí zmaturovať a ja viem,že hej lebo ti verím a podarí sa ti dostať na vysokú prídeš sem a pôjdeme spolu si nájsť nejaký byt aby sme tu tak dlho neoxidovali. ",,Paťo ja ťa obdivujem. ",,Máš aj prečo. Dobre poďme, za chvíľu tu budú aj oni tak nech už to máme za sebou." Pobral som tašky a šiel do izby. Keď sme prechádzali okolo Vikinej izby, bolo z nej počuť hudbu. Hrala dosť na hlas, ani sa nečudujem. Určite nás nechce počuť.


Práve mi hrala pesnička od Rytmusa - Stokára nemožeš dojebať a ja som si spievala s ním refrén, ktorý sa mi strašne páči.

,,(Ej oú, yeah)

Odmala som vycvičený na potkanov. (Ha-Ha!)
Váš agresívny hate je mojou potravou. (Ej oú)
Vaše beefy si namiešam na stroganov. (HH)
Život ma naučil byť vaším zrkadlom. (Ej oú)

REFRÉN (RYTMUS, P.A.T.):

Feťáci v kravatách chcú byť múdry a vyvíjajú na mňa tlak !
Zabudli na to,že sa nedám kúpiť a ani inak ojebať!
Tá stokárska krv vo mne stále prúdi,môj život by nevedeli ustáť!
Vypočítavé,špekulantské kurvy, stokára nemôžu dojebať !
Feťáci v kravatách chcú byť múdry a vyvíjajú na mňa tlak!
Zabudli na to,že sa nedám kúpiť a ani inak ojebať !
Tá stokárska krv vo mne stále prúdi, môj život by nevedeli ustáť !
Vypočítavé, špekulantské kurvy, stokára nemôžu dojebať !"
(odporúčam pustiť si tú pesničku)

Proste to milujem.
Ležala som na posteli a nechala sa ďalej pohlcovať hudbou,ktorá všade okolo mňa hrala.

Klop,klop.

Neotvorím ani za nič.,, Viki prosím. "Započula som Robov hlas. Chýbal mi to je pravda, ale nedá sa len tak ľahko a rýchlo zabudnúť. Zosílila som hudbu a snažila sa to ignorovať,ale klopanie bolo počuť stále. Kašli na to a otvor tie dvere. Daj mu šancu. Nadávalo mi svedomie a ja som ho poslúchla.

Robo:

Už som mal v pláne odísť keď som započul cvaknutie zámky. Hneď som sa otočil a otvoril dvere. Sedela na posteli. V izbe hrala hudba ale už potichšie.,, Ahoj." Povedal som neisto. Pozrela na mňa a iba kývla hlavou.,, Ako sa máš? ",,Vieš čo Robo, myslím si,že ťa naozaj netrápi to ako sa mám. Vyklop to čo si chcel a dovidenia. " Tá je teda pekne hnusná. A čuduješ sa jej? Pamätáš na to čo si spravil? Najskôr si ju balil a keď ti podľahla tak ťa ráno nájde s Rebekou? Hovoril som ti,že ťa chce znova využiť lebo vie,že máš peniaze ale ty si neposlúchol a viem,že Viki taká nie je. Veď koniec koncov aj ona má bohatých rodičov. Vyčítalo mi moje úžasné svedomie. Malo pravdu, viem že som ju moc zranil a už mi neverí.,, Ja chcem sa ti ospravedlniť.....",,Toto je taká irónia. " Začala sa smiať.,, Všetci sa mi v poslednej dobe ospravedlňujú. "Smiala sa ďalej, snažil som ignorovať to a pokračoval som.,,Hneď v to ráno som všetko oľutoval. To,že som ťa nechal odísť, to že si musela počuť Rebeku. Všetko ma to tak neskutočne mrzí, keby som nebol znova tak zaslepený nikdy by som ťa nenechal odísť." Sedela, ruky mala položené na stehnách a pozerala na ne.,,Prosím nebuď ticho. ",,A čo mám povedať? Mám ťa ľutovať? Sám si povedal,že Rebeka ťa len využila a ty si sa jej aj tak nechal.",,Ja viem, som debil. Znova ma využila a viem,že ty by si to nespravila. ",,Tomu ver, že nie. ",, Viki...môžme zostať kamarátmi keď z toho už zjavne nič nebude?" Ďalej tak sedela bez pohnutia a neodpovedala. Asi pôjdem, skúsiť som to skúsil aj keď bez úspechu. Postavil som sa a pomaly išiel ku dverám. Už som bol skoro vonku keď som zacítil jemný dotyk na zápästí. Otočil som sa a ona sa na mňa hneď vrhla a silno ma objala. Zostal som v šoku, nečakal som,že by niečo také spravila.,, Chýbal si mi a.......som rada, že si prišiel. " Chýbal som jej. Ja som jej chýbal. Pevne som si ju privinul na hruď a usmial sa sám pre seba.,,Viki môžem na......Ou prepáčte, nenechajte sa rušiť. ",,Nie to je vpohode. " Povedala a usmiala sa naňho.,, Ja len, že som si spomenul,že si mi mala povedať niečo o tom chalanovi. " Provokatívne sa usmial.,,Nie je čo. Pozval ma na stužkovú tak som šla a tam ma chcel pretiahnuť. Nechápem prečo, ale každému chlapovi ide iba to jedno." Ani sa nečudujem, veď je nádherná. Tým však nechcem povedať,že aj ja by som ju len využil a odkopol. Dal by som jej čas. Obidvoch nás chytila za ruku a potiahla do izby. Zavrela dvere a sadli sme si na posteľ.





*Her King *✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon