16.

105 3 0
                                    

Utekala som najrýchlejšie ako som vedela. Slzy mi tiekli prúdom, určite som mala všetko rozmazané ale to ma v tej chvíli trápilo najmenej. Ako mi to mohol spraviť? Nerozumela som tomu, ale jedno som vedela. LEO MAL PRAVDU!!! Teda aspoň v tomto, dúfam že zbytok nie je pravda.Dobehla som von pred barak a už iba pomalým krokom išla domov.

,,Viki. Viktória počkaj ja ti to vysvetlím. Prosím stoj. Nechaj ma ti to vysvetliť."

Ako na mňa kričal som postupne začala zrýchlovať krok až som nakoniec znova utekala. Teraz už viem prečo som si nedala opätky. Utekala som ale začala som spomaľovať, pretože už som nevládala. Viete nie je ľahké utekať keď plačete. Colin ma dobehol a pozeral na mňa, v očiach som mu nevidela ani kúsok citu. Vôbec nič iba prázdno.

,,Nech sa páči začni. Povedz čo máš na srdci ak nejaké máš,pretože to moje práve teraz leží pod tvojimi nohami rozbité. "

Colin:

,,To moje práve teraz leží pod tvojimi nohami rozbité. "

Všetko som posral.
Ja som ti hovoril, že si jej to mal povedať. Možno by to zobrala inak než teraz keď je to už stratené. Minulosť ťa dobehla a poriadne potrestala, keby si ma vtedy poslúchol.

Nič som neodpovedal, pretože viem, že moje podvedomie má pravdu.

,,Vidíš nemáš mi čo k tomu povedať! " ozvala sa Viki vyčítavím tónom.,, Tak sa teda budem pýtať a ty budeš odpovedať. A pravdivo!"
Len som prikývol, nič iné mi nezostávalo.

,,Kedy si bol na odvykačkách? " Odkiaľ vie o tom?

,,Odkiaľ....."

,,Odpovedaj!"

,,Pred 3 rokmi som bol na jednej."

,,Kvôli čomu? "

,,Chlast. "
Odpovedal som jednoducho.

,,A tie zvyšné dve?"

,,Aké dve?"

,,Vieš čo Colin, momentálne nemám chuť hrať hru na blbých. Tak?"

,,Tie dve boli pred rokom, kvôli drogám. " Ani na mňa nepozrela, iba sa jej slzy kotúlali po lícach. Pomalým krokom som sa k nej približoval. Všimla si ma a spozornela.

,,Nepribližuj sa ku mne! Mám ešte jednu otázku. "

,,Pýtaj sa." Čo som už mohol stratiť, to najhoršie už vedela.

,,Je pravda, že keď si bol s nejakou babou a tá sa s tebou nevyspala ,presne ako ja tak si jej začal zahýbať? "

,,Áno je to pravda.''

,,V tom prípade sa s tebou nemám už o čom baviť. Sklamal si ma na celej čiare. Čo si si vlastne myslel? Že na to neprídem? Raz by som na to určite prišla! Skôr či neskôr určite. Ale vieš čo je lepšie keď som sa to dozvedela teraz, pretože vzťah založený na klamstvách nie je vzťah. Do riti veď ty si o mne vedel všetko a ja iba to, že Cara je tvoja sestra. A ja som si myslela ,že ty si iný ale teraz vidím aký ste si s Carou podobný. Najskôr mi zničila život ona a keď sa mi ho podarilo dať ako tak dokopy, prídeš ty a spravíš presne to iste len iným spôsobom. " Zhlboka dýchala, slzy jej tiekli nonstop bez zastavenia. A to všetko len kvôli mne.,,Vieš čo je najdivnejšie? Že v ten večer v parku keď si ma volal aby som prišla, som ti v očiach videla city, lásku, šťastie, mala som pocit, že sú úprimné ale teraz.....teraz nevidím nič. "Ja som sa chcel zmeniť ale ja neviem čo sa stalo. ,,Viki prosím daj mi ešte šancu a ja ti sľubujem, že sa zmením.",, Ten sľub splníš aby si nezranil ďalšiu babu tak ako mňa, ale druhú šancu odomňa nedostaneš. ",,Viki ja......",,Ďakujem za krásny vianočný darček. "
A s tými slovami odišla. Prečo som ja taky debil prečo.

Tak moc som ju ľúbil.
Si si istý, že to neboli predstierané city?
,,Tie city boli aj ešte stále sú úprimné!" vykríkol som na celé námestie.



Ja neviem čo k tomu povedať.
Krátke ale výstižne. Z Colina sa nám vykľul pekný hajzel, ale tak čo už. Snáď sa vám časť páči aj keď je smutnejšia.🤔😥😿

*Her King *✔️Where stories live. Discover now