21.

106 5 2
                                    

,,Robo?"




Neviem či to čo leží na zemi je on alebo nie.,,Robo počuješ ma?" Ten niekto sa otočil na mňa a bol to Robo. Rýchlo som sa k nemu rozbehla a kľakla si vedľa neho.,, Pre boha čo sa ti stalo? Kto ti to spravil?",,Ja neviem nepamätám si to. Ale neboj, otras mozgu nemám. "Frajersky sa usmial,, Ty máš náladu vtipkovať aj teraz?",,A prečo nie?",,Poď pomôžem ti. Pôjdeme niekam kde ti to všetko ošetrím. ",,Ku mne. Neboj sa bývam sám. "Pomalým krokom sme sa presúvali von z parku,,Bývaš sám?",, No hej. Moji rodičia sú bohatý a tak mi kúpili 3- izbový byt. ",,3- izbový? Nie je to pre teba veľké keď si tam sám? ",,Je ale keď mám párty tak je to malé. " iba som sa na tom zasmiala a kráčali sme ďalej k nemu.

,,Sadni si prosím ťa už. ",,Jasné mami.",,Máš tu nejaké obväzy?",,V kúpeľni by mali byť. "Odišla som a snažila sa nájsť kúpeľňu. Na prvý krát som ju našla. Otvorila som prvú skrinku, ktorú som zbadala. Celú som ju prešla a našla som akurát dezinfekciu,vatu a nejaké leukoplasty. Snáď to bude stačiť. Rýchlo som sa vrátila späť do obývačky. Ležal na sedačke,mala som pocit, že spí,, Robo nespi lebo odídem.",, Už som hore,som hore.",,Ok sadni si.....hmmm.....bude ti vadiť ak si na teba sadnem?",,Nie vpohode,ale žiadne prasačinky. ",,To hovorí ten pravý." Ako sedel,ja som si naňho sadla obkročmo. Na vatu som dala trocha tej vodičky a jemne mu čistila rany. Najskôr trocha rozbité obočie,potom peru. Ako som mu ju čistila sykol, zrejme ho to ešte bolelo aj štípalo. Ešte jemnejšie som mu po nej prechádzala a zahryzla som si do svojej pery lebo som sa bála, že ho to bude znova bolieť.,, Prečo to robíš?",,Čo robím? ",,Kúšeš si peru. Prečo? ",,To robím keď som nervózna alebo sa niečoho bojím. ",,A teraz si nervózna či sa bojíš? " No doriti a čo teraz. Nemôžem mu povedať, že má tak trochu znervózňuje táto situácia aj keď je pravda,že viacej sa bojím toho aby ho to nebolelo.,, Si pekná keď sa červenáš." To kedy som zasa stihla?,,Nečervenám sa.",,Nie vobeec." Začal sa smiať no potom sykol od bolesti. Zacítila som ako jeho ruky smerujú pomaly vyššie po mojich nohách až na boky. Tvarila som sa, že si to nevšímam. Pomaly sa začal približovať, nijako som na to nereagovala len som sa usmiala a čakala čo spraví. Už nás delilo iba pár milimetrov keď v tom.......zazvonil mu mobil.,,Ooooooch robíš si srandu?" Pousmiala som sa a zliezla z neho dolu. Ústami som mu naznačila, že idem na wecko. V kúpeľni som sa oprela o umývadlo a rozdýchavala to čo sa začalo diať a čo sa ešte len mohlo diať. Opláchla som si tvár studenou vodou a vrátila som sa späť za ním.,,Hej! Čo robíš s mojím mobilom??",,Nič. Pozrieme si nejaký film? " Postavil sa a pomalým krokom prešiel ku mne. Pritiahol si ma k sebe za boky a objal ma tak aby sa mi mohol pozerať do očí.,,Môžme. " Usmial sa a pustil ma. Bože čo sa to somnou deje,ani som sa nebránila. Prečo má nepobozkal? Ježiš čo to tu hovorím. Sadla som si na sedačku a pozrela sa do mobilu. Narcisko sa mi odfotit.,,Na tej fotke ani nie je vidno,že máš rozrazenú peru.",,Hm?",,Hovorím, že na tej fotke nie je vidno tú tvoju rozrazenú peru.",,Jaaj,vidíš som čarovný."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


,,Tak,čo si pozrieme? Prosím len nie horor.",,Neboj sa,ani ja nemám rád horory. Nejakú komédiu? ",,Jasné,ale už poď sem aj s tými pukancami. ",,Len kvôli tým pukancom mám prísť? ",,Nie. Samozrejme, že chcem aby si tu pri mne bol aj ty ale s tými pukancami si lákavejší. " To čo som práve povedala? Ja nie som normálna. Iba na mňa žmurkol a prišiel ku mne. Sadla som si do rohu sedačky a čakala čo pusti.,, Čo si pustil? ",,Uvidíš. " Sadol si bližšie ku mne ale nechal medzi nami medzeru akurát tak na misku a popcornom. Jeej on pustil Pidi hajzlíka. Počas filmu som si nie raz všimla, že sa nepozerá na telku ale na mňa a usmieva sa. Už asi po 10 krát čo som si to všimla som to proste nevydržala,, Som zaujímavejšia než telka?"Rýchlo sa otočil späť na telku a iba sa usmieval,, Neviem o čom hovoríš.",, Keď myslíš. " Venovala som sa ďalej telke, hmatala som v miske kde boli kedysi pukance. Už bola prázdna. Robo sa zrazu zodvihol a misku išiel položiť na linku. Vrátil sa späť no tentokrát si nesadol vedľa mňa a postavil sa predomňa. Nechápavo som naňho pozerala a on sa iba usmieval. Pomaly si predomňa kľakol na sedačke a štvornožky prešiel ku mne. Bože on ma chce pobozkať? Už bol odomňa iba pár centimetrov,neuveriteľne rýchlo sa mi zrýchlil dych. V bruchu mi lietal obrovský roj motýľov. Takéto niečo som nepocítila ani pri Colinovi.

Už iba pár milimetrov, strašne pomaly sa približoval a tak som sa priblížila aj ja no on bol ten čo spojil naše pery v jedny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Už iba pár milimetrov, strašne pomaly sa približoval a tak som sa priblížila aj ja no on bol ten čo spojil naše pery v jedny. Bol to úžasný pocit, naše pery do seba zapadli akoby boli stvorené jedny pre druhé. Bozkávali sme sa jemne no potom to začalo prechádzať do vášnivého bozkávania kde som to ja stopla.,,Prepáč ale...ja....nemôžem. Už by som asi mala ísť. ",,Jasné chápem. Prepáč. ",,Nie vpohode to ty mne prepáč. "Rýchlo som sa zodvihla, zobrala som si mobil kabát obula som sa a vybehla von z jeho bytu. Nešla som rovno domov,miesto toho som zavolala Paťovi či by sme sa mohli stretnúť v parku. O 10 minút sme už kráčali vedľa seba popri zamrznutom jazierku.,, O čom si sa chcela rozprávať?",, Najskôr mám otázku. To,že dnes Roba zbili ste na mňa našili alebo o tom noc nevieš a prosí odpovedz pravdivo. ",,Ty...ja. On je taky debil ja som mu to hovoril.",,Čo si mu hovoril? ",,Včera na tej párty som sa tam rozprával s pár chalanmi a oni mi povedali, že spravil niečo čo nemal a že si to ešte odpyka pri prvej možnej príležitosti. ",,Ale inak o tom nevieš nič?",,Nie. ",,Dobre a o čom som sa chcela rozprávať. No....ako ti to povedať. ",,On ťa pobozkal, že?",,Ano a najhoršie na tom je to,že sa mi to páčilo. V bruchu som mala motýliky,proste také niečo som nepociťovala keď som sa bozkávala S Colinom. No potom som mu povedala,že nemôžem a zbabelo som odtiaľ zdrhla." Paťo som rozosmial na celý park.,,Diki,že sa na mne zabávaš.",,Prepáč. No a teraz ti niečo poviem ja. S Robom sa nepoznáš tak dlho aby si s ním mohla chodiť. Viem to,že sa mu páčiš a že sa do teba zbláznil. Už mi stihol poslať tisíc správ cestou sem. A ak sa ti páči je to len na tebe. Robo je super chalan a keď mal svoju prvú babu, s ktorou bol skoro dva roky vážil si ju. Netlačil na ňu a snažil sa jej prispôsobiť keď ona chcela a pozri ako sa mu odvďačila. Začala mu zahýbať a ešte sa mu stým aj priznala. Popálil sa a preto už rok so žiadnou nechodil. Nechcel o babách ani počuť. Potom som mu spomenul teba a on sa začal pýtať viac a dúfal som,že tak ho nejako nalákam do toho Seattlu somnou. No teraz keď si ho tak galantne odpálkovala, neviem čo si mám myslieť. ",,Bože ja som sprostá. Čo mám robiť. ",,Sprav to čo ti srdce káže. "


No tak čo hovoríte na Vikinkinu reakciu? Mala tam zostať alebo spravila dobre? Ako myslíte, že sa rozhodne? Odpovede prosím do komentu.

*Her King *✔️Where stories live. Discover now