47.

74 4 3
                                    

,, Leo odpovieš mi už konečne čo sa stalo? "

Pozeral na mňa ako na zjavenie.,, Haloo. "Zrazu sa prefackal. Nemu to dobre šibe. Prišiel ku mne a pobozkal ma.,,Si skutočná?",, Prečo by som nebola skutočná? "Neodpovedal. Miesto toho ma silno objal.,, Myslel som,že si mŕtva." Rozplakal sa.,,Prečo by som mala byť mŕtva? ",,Let zo Seattlu, ktorým si povedala, že pôjdeš.... Proste to lietadlo padlo a ja som myslel,že si zomrela. Rýchlo som šiel dnu a pýtal som sa či vedia čo sa stalo a či niekto prežil. Všetci hovorilo,že nič nevedia. Iba jedna baba vedela, že tým lietadlom šli športovci a polovica cestujúcich musela ísť druhým lietadlom tak vo mne bola malá nádej,že budeš v ňom ale keď si stále nevychádzala, vedel som.... Že...."Ešte viac sa mi rozplakal.,,Zaspala som a letuška ma nevedela zobudiť." Začal sa smiať.,, Moje malé.... Neboj som tu, nezomrela som a nikdy ťa neopustím. "Ešte viac som si ho k sebe privinula a zaborila som si prsty do jeho vlasov.,, Nikdy ma už neopúšťaj.",,Neopustím. "Zaborila som si tvár do jeho krku. Môj malý macko. Človek by ani neveril ako zraniteľný dokáže tento chalan byť.,, Leo?",,Hm?",,Spravíš pre mňa niečo? ",,Čokoľvek.",,Ale nesmieš o tom nikomu povedať. ",,Poďme k tebe a všetko mi povieš. ",,Nie Leo o to ide... nemôžem ísť k sebe. Musím byť u teba. ",,Zatiaľ sa mi to páči. "Utrel si slzy, chytil ma za ruku, do druhej zobral môj kufor a spolu sme odkráčali k jeho auto a potom k nemu domov.

Leo:

,,Potrebujem pomoc!" Skríkol som na celú halu. Dobehla ku mne nejaká ženská a odviedla ma odtiaľ preč.,, Pane čo sa deje?",,Moja frajerka, lietadlo,v ktorom bola sa zrútilo..... Viete či niekto prežil?",,Prosím? Odkiaľ to viete? ",,Z rádia. ",,No musím vás sklamať. Nemáme žiadne informácie o tom čo sa stalo a či niekto prežil. Celá situácia je v priebehu riešenia. Nikto nevie ako dlho to bude ešte trvať. "Začal som plakať.,, Musí tu byť niekto kto vie viac." Jačal som ešte viac. V tom dnu vtrhla ochranka ešte s nejakou babou.,, Prosím ty.... Nevieš či niekto prežil ten pád? ",,Prežili tí, ktorím miesto obsadili športovci a museli ísť druhým lietadlom. "Rozsvietila sa vo mne malá nádej. Snáď bola v tom druhom lietadle.,, Ďakujem.. Moc, moc ďakujem." Vyviedli ma von a zavolali políciu. Kurva super. Stáli sme v hale a čakali. Celý čas som pozeral na tabuľu príchodov. Keď sa tam objavil let, s ktorým mohla ísť Viki.... Skenoval som očami všetky osoby, ktoré vyšli von. Už vyšli posledný a Viki stále nikde. Vedel som, že to nie je dobré.... Začali mi znova tiecť slzy. Kričal som , okolo mňa sa spravil kruh zvedavých ľudí a pozerali na mňa ako na zviera v zoologickej. Zrazu ma prekryla niečí tieň. Cez uslzené oči som toho moc nevidel ale keď som sa pozrel hore.... Moje srdce začalo znova byť.,,Viki? "Hovorila na mňa, no nevedel som odpovedať. Rozprával sa s ochrankou, no nevedel som na nič čo hovorili reagovať. Vnímal som len svoje srdce a pohľad na ňu. Keby ste vedeli ako mi bije srdce.... Najradšej by vyskočilo a pripojilo sa k jej srdcu. Stále sa dohadovali, videl som na nej, že už stráca nervy keď v tom ma ich silné ruky pustili a vystriedala ich Vikuškina hrejivá rúčka. Ťahala ma von, stále som nereagoval aj keď som moc chcel. Od samého šťastia, že je nažive som zabudol rozprávať. (zbytok viete ako prebiehal takže to tu nebudem znova rozpisovať 😂🤣)

******

Viki:

,,Viki chcel by som vedieť prečo si sa vrátila tak skoro a prečo nechceš ísť domov?"Ach... Toto bude ešte na dlho a ako ho poznám bude mať nervy.,, Poď si sadnúť." Ukázala som na sedačku. Presunuli sme sa k nej, Ja som si sadla do tureckého sedu, Leo predomňa tvárou otočený ku mne. Chytila som mu obe ruky a palcami ho po nich hladila.,, Leo to čo ti teraz poviem si necháš pre seba dobre? A chcem aby si vedel,že ťa nadovšetko milujem, nechcem ťa stratiť a to čo sa tam stalo dúfam, že nijako neovplyvní nás a náš vzťah. "Usmial sa, nahol sa a dal mi dlhý bozk. Bože ako mi len chýbali jeho pery. Sú o miliónkrát lepšie ako Colinové. Bože ty si tupá! Načo ich porovnávaš? Ja neviem.
,,No keď som pristála hneď v hale ma čakala Sarah. Vyšli sme von kde ju pri aute čakal.... Rick. Nič by na tom nebolo zle keby sa na mňa neusmial, ten úsmev mi bol strašne povedomí ale keďže sme sa minule dohodli na tom,že to je len niekto kto sa na Colina neskutočne podobá nechala som to tak. Večer odišiel a vrátil sa neskôr lebo si bol ešte doma pobaliť veci, sťahoval sa k nej. Ráno keď som sa zobudila ešte spali a tak som si šla pustiť telku, po chvíli som zo Sarinej izby započula no veď vieš čo..." Zasmial sa. Ach je neodolateľný... Haló. Nezabudla si na niečo? Och už pokračujem.,, .... Odišla som do svojej izby a pustila si hudbu na plno. Potom prišla do izby Sarah a som jej hovorila,že nech je nabudúce potichšie a tak no a potom sme celý deň strávili nakupovaním a večer som šla hneď spať. Včera ráno mi Sarah povedala, že musí ísť do roboty, že Rick príde v priebehu dňa. Nevedela som čo s voľným časom tak som celý deň pozerala telku. Asi okolo pol 6 prišiel Rick, Spýtal sa kde je Sarah ja, že je v robote. Sadol si ku mne, že bude somnou pozerať keď odrazu zostal na mňa v šoku pozerať. Spýtal sa ma odkiaľ má vieš to tričko s tým batmanom.. "Kývol hlavou.,,Ja že ho mám od chalana, môjho prvého frajera. On,že od toho Colina? Že o tom počul Sarah mu to hovorila, ja že áno.

*Her King *✔️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant