45.

87 6 3
                                    

,, Viki... Toto je Rick."

,,Ehm.... A-ahoj. "Ako vážne? To sa musím vždy zakoktať?,, Ahoj.... Rád ťa spoznávam." Podal mi ruku a vyčaril okúzlujúci úsmev. Ruku som prijala ale cítila som sa byť nesvoja. Niečo mi na tom chalanovi nepasovalo.,, Tak ideme? ",,Ano láska. "Keď to povedal, trošku som zosmutnela. Ja viem, je to chvíľa no Leo mi neskutočne chýba. Nasadli sme do auta a vyrazili.

,, Sarah máš to tu nádherné.",, Ďakujem.... Poď, sadni si a hovor. ",, Čo mám hovoriť? ",,No čo máš nové od chvíle čo som odišla. ",,Nebolo to až tak dávno.. Čo ti poviem, ty si odišla a odišiel aj Leo...........

Rick:

,, Viki.. Toto je Rick. ",,Ehm.... A-ahoj. "Zakoktala sa. Bola strašne zlatá. Asi by som mal niečo povedať.,,Ahoj... Rád ťa spoznávam." Podal som jej ruku a usmial sa.,, Tak ideme?"Spýtala sa natešene Sarah.,, Ano láska." Keď som to povedal, v jej očiach som si všimol smútok.... Čo sa stalo? Radšej som sa otočil a nastúpil do auta.

,,Poď, sadni si a hovor. ",,Čo mám hovoriť? ,,No čo máš nové od chvíle čo som odišla. ",,Nebolo to až tak dávno.. Čo ti poviem, ty si odišla a odišiel aj Leo..........."Ja viem, nepatrí sa načúvať, ale chcem vedieť čo má nové.,, Odišiel aj Leo do Anglicka na 3 týždne."Aký Leo? Niečo mi to hovorí, ale neviem si spomenúť.,, Skoro som zomrela od zúfalstva. Nie len,že aj ty si sa vrátila späť sem ale aj on mi odišiel..." Prerušil ju mobil. Počul som blížiace sa kroky k spálni. Rýchlo som privrel dvere, ale iba tak aby som počul čo hovorí.,, Ja viem mami... Neboj sa som v poriadku. Ano odkážem jej. Idem mu hneď teraz zavolať. Dobre, dobre ahoj. ",, Ahoj láska. Hej už sme u nej. Ja neviem.... Ešte som sa s ním moc nebavila. Nie nič také v pláne nemám. Moc dobre vieš,že ľúbim iba teba. Tak keď to vieš čoho sa bojíš? Nie nestratíš ma. Stratil si ma keď si odišiel do Anglicka? Nie tak prosím ťa, buď kľudný. Aj ja teba ľúbim. Papa láska." Chvíľu tam len tak stála a usmievala sa na mobil. Potom zdvihla zrak a pozrela sa von oknom. Mobil si dala do vrecka a odišla preč.,, Prepáč volala mi mama a potom som volala ešte Leovi. "Zasa ten Leo. Ja viem,že toho človeka poznám.

Viki:

Stála som na chodbe a pozerala von oknom. Moc dobre viem, že má celú dobu Rick sledoval ale nejak extra to neriešim. Hlavu som totižto mala úplne niekde inde. Vrátila som sa späť do obývačky.,, Prepáč volala mi mama a potom som volala ešte Leovi.",, Jasné v pohode. Kontrolovali čo? ",,Poznáš ich tak asi vieš. ",,Veď hej.... Ideme si spraviť večeru? ",,Čo navrhuješ? ",,No čo asi. ",, Lievance s malinami. "Povedali sme naraz. Postavili sme sa a odišli do kuchyne.

,,Ach..... Sú úžasné." Rozplývala som sa nad nimi. Naozaj sa nám podarili.... Sú božské.,, Hm... Sarah? Moja mama ťa pozdravuje. ",,Potom jej odkáž, že aj ja ju. "Dojedla som a začalo sa mi zívať.,, Ideš si už ľahnúť?",, Najskôr sa pôjdem umyť ak môžem. "Provokatívne som sa usmiala.,, Nezačínaj znova. Naposledy som vyhrala ja!"So smiechom som pokrútila hlavou, vstala a odniesla tanier do kuchyne. Potom som prešla do" mojej" izby, zobrala tričko, krátke kraťase a šla sa umyť. V kúpeľni som sa moc neponáhľala, pretože som stále rozmýšľala. Tentoraz nad Rickom. Ako môže byť až tak podobný Colinovi? Veď sú ako dvojičky cez kopirak. Mala by som sa s ním trošku bližšie spoznať aby som tieto blbosti potlačila. Ešte chvíľu som stála pod prúdom vody a nakoniec vyšla von. Prechádzala som okolo obývačky, z ktorej bol počuť smiech. Trošku som nakukla čo sa tam deje. Ležali vedľa seba na sedačke a robili si zle, bozkávali sa.....

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
*Her King *✔️Where stories live. Discover now