Valetamine kaitseks

39 9 0
                                    

Eelmises osas:
Azazel sai oma plaaniga hakkama ja abiellus Mikellega.

Praegu:
Rahva hulgas, aga oli see sama poiss, kes oli Mikellele kunagi vastu kõndinud ja unes olnud. Mikelle ikka ei mäletanud mitte midagi unest, Azazeli pärast.
Rahva hulgas oligi tegelikult Jack, ta tuli sinna selleks, et abielu peatada. Ta nägi, kui ilus Mikelle on, ta pole kunagi teda sellisena näinud. Ta oli tõesti ilus ja rõõmus. Jack mõtles, et ta peaks lahkuma ja mitte abielu peatada, kuna ta teeks Mikelle kurvaks, ja nii ta lahkuski.
"Oleksite nõus tegema tantsu minuga?" Küsis Azazel viisakalt. Mikelle pole kunagi tantsinud ja lausus kohe: "Ma ei oska, ma pole kunagi tantsinud." Mikellel oli tegelikult päris piinlik.
Kui Mikelle lausus seda siis sekundiga ümbritsesid Azazeli palju ilusaid noori daame, kes palusid tantsida temaga.
Mikelle oli vaatas päris kurvalt kõrvale ja Azazel märkas seda.
Ta läks Mikelle juurde ja sosistas: "Võta mu käest ja põgeneme siit, saab natuke nalja." Mikelle punastas natuke, aga siiski võttis.
Väljas oli pime ja taevas oli pilvitu ja sellepärast oli näha tähti. Mõne aja pärast jõudsid nad väikse tiigi juurde.

"Meeldib?" Küsis Azazel Mikellelt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Meeldib?" Küsis Azazel Mikellelt.
Mikelle naeratas ja noogutas.
"Jääme siia igaveseks??" Küsis Azazel maha istudes. Mikelle istus ta kõrvale ja vastas: "Ei, mul on teises maailmas Primo ja Hades. Siin ma võin vahepeal käia. Mul on peamine asi, et...." Ei jõudnud Mikelle lõpetada, kui Azazel segas vahele suudlusega. 
"Haha, sa oled nii armas, kui sind ehmatada." Naeratas Azazel. Mikelle punastas ja sules silmad. Ta tuli suure hooga püsti ja sai aru, ta on jälle oma toas.
"Jälle uni?" Ütles Mikelle omaette.
"Ei ole." Naeratas Azazel, kes tuli ka püsti, "Ma tegin nii nagu sina soovisid, sa tahtsid siin olla." Mikelle naeratas ja läks tagasi magama. Mikelle oli tõesti rõõmus selle üle.
Jack oli ainukesena kurb, talle meeldis Mikelle väga ja talle tundus, et ta Mikelle ka, aga nüüd Mikelle isegi ei mäleta.
Abielu ei jäänud saladuseks isegi inglite vahel ja Michael oli kah päris endast väljas, ta lootis, Mikelle armub kunagi temasse.
Lucifer oli ka päris õnnelik, kuna nüüd sai põrgu võimaluse sõja võiduks.
Mikelle ärkas peavalu pärast ja läks vetsu nägu pesema.
Sinna jõudes märkas ta enda käel mingist märki. Mikellel puutus seda korraks, see oli päris valus. "AZAZEL?!?!" Karjus ta ja too kohe jooksis, "Vaata mu kätt! Sina tegid? See täiega valus juu!" Näitas Mikelle kätt.

 "AZAZEL?!?!" Karjus ta ja too kohe jooksis, "Vaata mu kätt! Sina tegid? See täiega valus juu!" Näitas Mikelle kätt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~ma pole seda märki pikka aega juba näinud, kahju temast natuke, aga loodan, et kõik läheb hästi.~ Mõtles Azazel Mikelle kätt vaadates.
"See tuli vist sellepärast, et me abiellusime." Naeratas Azazel valetades. Ta ei tahtnud Mikellet kurvaks teha, kuna see märk tegelikult annab keha juhtida ja teha sellega, mis tahad, sellel juhul kasutatakse seda sõjaks.
Mikelle naeratas ja keksles välja. Ta läks kööki tablettide järgi. Mõne aja pärast läks tal pea üle ja nad sõid hommikust.
Peale hommikust mängis Mikelle Primo ja Hadesiga. Nad olid juba suured ja päris valus oli kui peale hüppasid.
Azazel, aga läks järgi küsima märgi kohta ja valetas Mikellele, et käib poes.
Tuli välja, et tal oli õigus, tuleb jälle sõda.
Kuu aja pärast oli juba aeg ja Mikelle ei teadnud ikka veel midagi ja Azazel kutsus ta põrgu valetades, et niisama lähevad.

------------------28 osa lõpp------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now