Öine lend

41 9 0
                                    

Eelmises osas:
Jack ja Mikelle käisid allmaailmas Mikelle isa vaatamas. Nad jõudsid tagasi ilma probleemideta.

Praegu:
Mikelle oli öösel üles ärganud ja ei saanud tagasi magama jääda.
"Kurat küll." Oli Mikelle tasakesi endamisis lausunud, et mitte äratada Jacki kes magas kõrval toas.
Mikellel tuli idee, sodida Jacki nägu.
Mikelle tõi vildikat ja joonistas Jacki otsaette punase laikiva õuna ja läks toast ära.
Mikellel hakkas jälle igav ta mõtles, et kui ta ema on ingel ja isa mingi tähtis deemon siis tal peaksid kah tiivad olema, ta lahkus kodust ja läks kõrval korteri katusele. Majal oli 30 korrust, katuselt oli päris ilus vaade linnale.
Mikelle läks ääre peale ja hakkas alla hüppama kui tundis keegi võttis tast kinni ja nad olid juba õhus, see oli Jack.
"Miks sa mind üles ei äratanud ja ei öelnud, et tahad lennata öise linna kohal?" Küsis Jack ja peatus. Mikelle hakkas naerma kuna Jack polnud siiamaani näinud enda otsaesist.
"Mis siin naljakat on?" Uuris Jack.
Mikelle ütles talle siis lõpuks:"Vaata enda otsaette." Hakkas Mikelle tasakesi naerma.
Jack ehmatas ja lasi Mikelle lahti.
Mikelle ehmatas nii kõvasti ära, et kaotas teadvuse, Jack lendas talle järgi ja viimasel hetkel püüdis kinni ja kasutas maagiat, et Mikelle saaks magama minna.
Ta viis Mikelle koju magama ära, kuna homme pidi talle Jack õpetama kasutama vikatit, Mikelle oli nii armas magades, et Jack naeratas. Jack läks ka magama peale seda.
Hommikul ärkas Mikelle võõra hääle peale suurest toast, ta läks luurama ja nägi seal väikest kasvu poissi ja Jacki.
Nad rääkisid omavahel millestki ja Mikelle mõtles pealt kuulata aga siis Jack nägi teda ja Mikelle jooksis oma tuppa, ta vahetas seal riides ära ja läks suurde tuppa.
"Tere hommikust, Mikelle!" Lausus poiss viisakalt. "Kust sa mind tead ja vana sa oled üldse?" Küsis Mikelle poissi vaadates. Poiss oli juba harjunud sellega, et arvati teda väikseks poisiks ja lausus siis: "Mu nimi on Han, ma olen täiskasvanud tegelikult, mitte väike laps." "Vabandust, te olete lihtsalt nii väike." Vabandas Mikelle. Jack ei hakanud neid segama lihtsalt istus.
Primo ja Hades ärkasid kah üles ja tahtsid süüa, Jack andis neile süüa ja istus tagasi lauda, "Ma olen Han nagu ma varem ütlesin ja ma tulin siia, et õpetada sind raskematele asjadele, kuna Jack neid ei oska olen ma siin." Lausus Han, "Mind saatis siia....

-----------------14 osa lõpp-------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now