Kes ta siis on?

71 11 1
                                    

Eelmises osas:
Jack käis Mikelle unenäos ja proovis saada Mikellega sõpradeks, aga see ei õnnestunud tal.

Praegu:
Tol päeval juhtus koolis õnnetus, oleks vaid Jack seal olnud.
Lõuna ajal tekkis koolimajas põleng mille tekitas Michael, arvates et Jack päästab Mikelle ja siis saab Michael nad koos tappa.
Kuna Jack läks ära ja siis kui põleng tekkis oli Mikelle poes endale lõunat ostmas. Michael samas tegi, niiet see põleng oleks tekkinud tehnika päras.
Michael otsis Jacki ja Mikellet, et neist lahti saada, kuna Michael oli tegelikult sama mõttega Mikellega kui Jack, aga kuna Michael on ingel ja Jack deemon siis tal veaks kui ta saaks ka Jacki tappa.
Michael otsis neid aga ei leidnud ja mõtles siis lõpuks välja minna, välja tulles hüppas talle kari tüdrukuid peale. "Kas te Mikellet olete näinud?"Küsis Michael tüdrukute käest. Tüdrukud jäid korraks vait ja vaatasid üksteisele otsa ja keegi neist vastas imeliku näoga:" Kes see Mikelle on? Kas ta su mingine armuke?"
Michael imestas, et isegi Mikelle klassiõed ei tea teda.
Mikelle nähes mis toimub läks Maria juurde, Maria oli shokis. Mikelle kes räägib väga vähe, suutis Maria ära rahustada, siis kui Mikelle kallistas Mariat, Maria arvas, et see pole Mikelle vaid mõni ingel, sest Mikelle oli nii soe ja nii pehme.
Michael oli näinud seda kui Mikelle suutis Maria maha rahustada ühe kallistusega, ta ei saanud aru miks ta näeb nagu ingel välja, tema arust pidi Mikelle olema halb inimene.
Ss Mikelle Maria lahti lasi, Maria naeratas ja tuli püsti.
Kuna koolis oli põleng tunnid jäeti ära ja Maria oli nii õnnelik, selline tunne oli et ei juhtund midagi halba. Jack oli tol päeval läinud oma isanda juurde ja rääkind talle kõik ära, et ingel on ka seal ja tai suuda Mikellet tappa aga ta proovib.
Kui Mikelle koolist koju tuli, tuli tal meelde et tal on veel kalakeste kujulised küpsised alles ja tegi endale teed nende kõrvale, aga ta jättis viimase alles, kuna ta tegelikult  tahtis et Jack tagasi tuleks kuna talle pole keegi pikka aega õelnud et tahab sõpradeks saada.
Ta läks magama peale kodutöid ja jälle lõi oma unenäos põllu ääre, kus ta kõndis ka eelmisel ööl, ta lootis seal kohata Jacki.
Jackil polnud õrna aimugi põlengust ja sellest, et Mikelle ootas teda. Laupäeva hommikul tuli Jack talle majja sisse ja tegi Mikellele hommikusöögi tasakesi, ta tahtis et Mikelle teaks et ta ei taha talle liiga teha.
Mikelle ärkas magusa lõhna peale, ta läks kööki kust see magus lõhn tuli. Kööki jõudes nägi ta Jacki, kes tegi talle pannkooke. Jack märkas, et ta jäi Mikellele vahele, ta naeratas selleks et Mikelle ei hakkaks karjuma
Mikelle nägi, et Jack naeratas ja...

----------------7 osa lõpp------------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now