Kadunud

43 8 0
                                    

Eelmises osas:
Jack ja Han lahkusid natukeseks ja mõne aja prst pärast keegi koputas uksele ja võttis Mikelle kinni.

Praegu:
Primo jooksis Mikellele appi ja hammustas seda, kes Mikellet lõi, aga sellel inimesel oli püss ja lasi Primot.
Sellel ajal Jack, kes oli juba kaugel tundis, et midagi juhtus.
"Jack, mis on?" Oli Han märkand Jacki murelikku nägu. Jack vaatas otsa talle ja vastas: "Mul on tunne, et neil midagi juhtus." "Ära muretse, ta on ikkagi Luciferi tütar." Oli Han lausunud.
"Loodan, et midagi ei juhtu." Oli Jack murelikult tagasi alla vaadanud.
Mikelle isani ehk Luciferini oli jõudnud kuulujutt, et Mikelle on ilma kaitseta ja ta mõtles minna sinna.
Kui ta sinna jõudis, nägi ta ukse juures Primot kes oli verine, "Mikelle, koer." Lausus Lucifer koera ravides, "Tuled minuga, sa tead lõhna."
Nii nad läksidki. Kuna põrgus levivad jutud kiiresti, Jack juba teadis, et Lucifer läks Mikellet otsima, kuna Mikelle läks kaduma. Jack mõtles, et teeb töö nii kiiresti ära kui suudab ja  läheb Mikellet otsima.
Sellel ajal Mikelle tegi silmad lahti ja ta nägi ilusat heinamaad ja tundis, et on puu all istumas. "kus ma olen?" Oli Mikelle tasakesi õelnud, "Primo? PRIMO KUS SA OLED?" Tuli tal meelde, et ta oli Primoga. Ta ei tahtnud enam seal olla ja tahtis koju tagasi, aga ta ei teadnud kus ta on. Mikelle kuulis
kõrval võsas sahisemist ja  vaadata, seal oli väike kahtlane loomake.

 Mikelle kuulis kõrval võsas sahisemist ja  vaadata, seal oli väike kahtlane loomake

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Siis kui loomake märkas Mikellet siis loomake ehmus.
"Tule siia, ära mind karda." Oli Mikelle lausunud rahulikult naeratades. Loomake isegi tuli natuke lähemale, Mikelle tegi talle pai ja loomake lendas ära.
Mikelle ei suutnud mõeldagi kus ta asub ja mis loomake see praegu oli. Mikelle proovis ringi vaadata.
Jack oli just enda asjad kiiruga lõpetanud ja läks Mikelle ja tema majja, ukse ees oli vere loik, uks oli lahti, kodu oli korras aga Mikelle ja Primo puudusid. Jack proovis vere järgi vaadata kas see on Mikelle veri, aga see ei olnud.
Lucifer ja Primo olid jälje leidnud aga see kadus metsa äärel ära, ja nad hakkasid ringi vaatama, Mikelle isa ei tundnud isegi Mikelle lähedal olemist kuigi peaks, kui Mikelle lähedal oleks kuna Mikellel on tugev jõud.
Mikelle ei leidnud ikka mitte midagi sellest kahtlasest kohast, aga järskult võõras mehe hääl oli lausunud: "Sa oled Mikelle onju?" "Kuidas sa mind tead? Kus ma olen??" Oli Mikelle küsitlenud.

---------------------19 osa lõpp--------

Varastatud hing (lõpetatud)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora