Unustatud

39 9 0
                                    

Eelmises osas:
Mikelle oli pögenenud metsa, kuuldes Hani ja Jacki juttu. Metsas aga teda piirasid ümber hundid.

Praegu:
Üks huntidest peatas teised hüppamast, ta oli vist juht.
Siis ma nägin, Han ja Jack hüppasid minu kaitseks ette, hundid jooksid laiali.
"Õnneks on sinuga korras kõik." Lausus Jack Mikellet kallistades. "Miks sa siia tulid?" Uuris Han Mikellelt. Mikelle oli vait alguses aga kui ta hakkas vastama, segas Jack vahele: "Ära koorma teda oma küsimustega, vaata kui tubli ta niigi oli." Han ohkas ja ütles: "Okei mul on vaja ära käia." Ta kadus.
Jack ja Mikelle olid tagasi koju jõudnud, kui Mikellel tekkis arbuusi isu. Jack läks poodi õeldes Mikellele: "Ära mitte mingil juhul siit lahku!"
"Oki" Oli Mikelle talle vastanud, olles koduloomadega.
Mõne aja pärast kuulis Mikelle koputust, ta läks avama. Seal oli Michael. "Kuidas asjad edenevad? Vaatan teil siin koduloomad juba." Oli Michael nahaalselt sisse tulnud. Mikelle oli talt viisakalt küsinud: "Mis mureks on, Michael?" "Hmmm... midagi väga erilist, aga sa pead minuga tulema." Oli Jack Primot löönud jalaga kui too üritas kaitsta Mikellet. "MIDA SA TEED? PEAKSIN SIND KAH AKNAST VÄLJA JALAGA LENNUTAMA?" Oli Mikelle endast väljas. Michael naeris, järskult lõi Mikelle jalaga Michaeli aknast välja, ta karjus korraks.
Jack oli just maja ees ja nägi kuidas Michael aknast välja lendas ja maandus tema jalgade ette. Jack lihtsalt kõndis tast üle ja läks Mikelle juurde kiiruga. "Kas kõik on korras? Mis ta tegi? Kus sul valutab?" Paanitses Jack nähes, Mikellet nutmas.
"Ta lõi primot jalaga." Kallistas Mikelle kutsikat. "Pole hullu, sa juba lennutasid ta aknast välja ja vaata ma tõin sulle arbuusi!" Oli Jack teda rahustanud.
Nad istusid Jackiga ja sõid arbuusi, Primo ja Hades mängisid. Oli rahulik õhtu, ja Mikellel tuli meelde, Jack pidi teda õpetama täna ja ütles: "Jack kuule, sa pidid mind täna õpetama."
"Vabandust, see läks kõige sellega meelest ära, aga tule püsti ja ma näitan midagi," oli Jack lausunud Mikellele, "Anna enda käed." Mikelle andis enda käed Jackile ja terve tuba oli täis liblikaid, see oli imeilus. "Kuidas? See on nii ilus!" Oli Mikelle väga imestunud. Jack naeratas ja vastas: "Mina ei teind midagi, see on sinu võlujõud." Isegi Primo ja Hades olid imestunud ja hakkasid liblikaid püüdma. Kõik naeratasid.

------------------16 osa lõpp--------------
Vabandage 😂läks natuke käest ära

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now