Rahulik seltskond

47 8 0
                                    

Eelmises osas:
Jack näitas Mikellele midagi väga ilusat

Praegu:
"Ärka üles, Mikelle!" Raputas Jack Mikellet.
"Emaaaaa... veel viis minutit." Oli Mikelle läbi une podisenud.
Jackil tuli mõte kuidas Mikelle üles äratada, "Mikelle kallis, ma tõin sulle kirsse!"
Kuna Mikellele väga meeldisid kirsid siis ta tuli kiiresti püsti ja karjus: Kus? Too nad siia! Vaata, et tee peal ära ei söö!"  Jack naeris ja kuna ta juba rääkis kirssidest Mikellele siis ta pidi kasutama natuke võlujõudu, et neid saada. Ta tõi need Mikellele ja nad koos sõid neid, kui oli alles viimane, Jack võttis selle ja Mikelle vaatas talle kutsika silmadega otsa, Jack ei suutnud ja lausus: "Tee suu lahti ja pane silmad kinni."
Mikelle tegi, aga ta mõtted olid nagu: "OOTA MIDA? Kas see on see mis ma mõtlen?" Niikaua kui Mikelle mõtles, pani Jack kirsi endale suhu ja suudles Mikellet. Mikelle oli väga imestunud ja kohe kui Jack lõpetas, nägi ta Mikelle nägu, Mikelle oli väga punane ja ei suutnud sõnagi lausuda. "Nii saime me mõlemad seda kirssi." Oli Jack naernud.
Mikelle lõpuks naeratas ja lausus: "Ma arvan ma lähen Primoga parki." Jack oli nõustunud ja jäi koju. Mikelle jooksis lausa parki, pargis ta pikutas koos Primoga muru peal, mõne aja pärast läksid nad tagasi tuppa ja Jack oli juba maganud.
"Ta vist väsis väga ära." Ütles Mikelle enda ette ja lasi Primo lahti. Mikelle läks Jacki juurde, et talle tekk peale visata, aga Jack tõmbas teda käest ja sekundiga oli Mikelle Jacki kõrval pikali, ning Jack kallistas teda.
"Ära mine ära." Lausus Jack läbi une.
Tal on vist keegi tähtis kunagi olnud, kes nüüd on surnud, mõtles Mikelle.
Kui Hades märkas, et Jack ja Mikelle magavad, liitus tema kah kampa nendega, Primo magas voodi kõrval, kuna talle voodis ei meeldinud.
Mikelle üritas ära saada, aga Jacki käsi oli nii suur ja raske, et ta ei suutnud, lõpuks jäi ta ka magama.
Hommikul kui Jack ärkas, märkas ta, et ta on Mikelle kõrval ja kallistab teda.
Mikelle kohe ärkas kui tundis, et käsi on läinud.
Mikelle oli märkand, et ta jäi magama ja kargas püsti ja lausus:"...

----------------17 osa lõpp ---------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now