Sõber

77 12 2
                                    

Eelmises osas:
Mikelle kohtus Jackiga ja Michael tuli Mikelle uksetaha

Praegu:
Mikelle tuli vastu ja too lausus:"vabadan, et sellisel kellaajal aga mul on sulle pakkumine."
Mikelle vastas talle kiiresti ja selgelt: "Ma ei tule mitte kuhugi, ei magentasse ega paradiisi mul on ükskõik!"
Michael sai aru et Jack oli kutsunud Mikelle Magentasse ehk põrgu pealinna. "Ära mine magentasse kunagi, see pole paradiis vaid põrgu pealinn." Oli Michael tõsine.
Mikelle ei vastanud midagi ja pani ukse pauguga kinni, kuna Mikelle enam ei viitsinud nende kahega jamada.
Mikelle läks magama peale Michaeli ära saatmist ja unes ta kõndis põllu ääre peal kui talle tuli unenäkku jälle Jack, Mikelle ignoreerisis teda. 
Jack karjus Mikellele: "kas Michael tegi sulle midagi?"
Mikelle ei vastanud talle ega ei vaatand tema poolegi. "MIKS SA MIND IGNOREERID??" Karjus Jack veel kõvemini. Mikelle aga ei vastanud talle sõnagi ikka veel, siis Jack mõtles ennast kokku võtta, ta jooksis siis Mikelle ette ja võttis õlgadest kinni, "ma tahan sinuga lihtsalt sõpradeks saada, miks sa mind ignoreerid?"oli Jack tõsise näoga õelnud. "Aga mina mitte." Vastas talle Mikelle, kes hakkas edasi minema ja kõndis ära, samal ajal Jack vaatas Mikellele selga ja mõtles kuidas Mikelle usaldust saada.
Jack kuulis tuttavat naeru, ta vaatas taha ja nägi seal Michaeli, kes istus tooli peal. "Said korvi jah?" Naeris Michael, Jacki küsimas. "See pole sinu asi ja ära mõtle, et sa nii hea ja puhas oled." Oli Jack rahuliku häälega õelnud, Michael aga ei lausunud sõnagi ja lahkus unenäost.

Nii seisiski Jack keset põldu üksinda mõeldes, mida ta küll teeb, ta pidi ju Mikelle lihtsalt tapma, see on ju kergematest kergem asi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nii seisiski Jack keset põldu üksinda mõeldes, mida ta küll teeb, ta pidi ju Mikelle lihtsalt tapma, see on ju kergematest kergem asi. Jack on paljusid elusid lõpetanud ja samamoodi peaks ta tapma Mikelle aga millegi pärast tal see ei õnnestu, veel tuli kohale ingel kes segab alati Jacki tööd.
Nagu alati lõppes Mikelle unenägu äratuse peale. Täna on reede ehk viimane päev ja Jack mõtles Mikelle tänaseks rahule jätta ja tagasi tulla laupäeval.
Aga koolis juhtus tol reedel siis õnnetus, kui Jack oleks seal vaid olnud.

-----------------6 osa lõpp----------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now