Michael ja Jack

100 13 1
                                    

  Eelmises osas:
Noor poiss kes oli Mikelle unenäos, on nüüd tema klassivend.

Praegu:
Ta istus Mikelle kõrvale ja sosistas:"kui mida siis mu nimi on Michael ja ma olen su ingel. Shhhh, see on saladus."
Mikelle ei teinud sellest väljagi samal ajal kui ta klassiõed küsisid Michaeli nime. Ta naeratas kõigile ja suhtles tüdrukutega.
Mikelle koolist lahkudes mõtles et ta peaks poest läbi käima ja ostma endale õhtuks kalakeste kujulisi moosi küpsiseid. Kuna tal polnud enam vanemaid, teda aitas vanaema kes saatis talle raha koguaeg, kuna ta vanaema elas kaugemal siis tüdruk elas
üksinda.
Poes ta nägi tuttavat nägu aga talle alguses ei tulnud meelde kes see on, nii siis ta jättis selle tuttava olla, kuna Mikelle oli väsinud ta ei pööranud talle tähelepanu.
Selleks inimeseks oli tegelikult Jack, kes arvas, et Mikelle tunneb ta ära ja tuleb temaga rääkima. Siis kui Jack nägi et Mikelle kõndis minema ta mõtles talle järgi joosta.
Niikaua kui Mikelle kõndis poest välja mõtles mida õhtul teha ja võttis just telefoni välja. Mikelle süvenes telefoni ja kõndis kodu poole.
Mikellet märkasid need samad inimesed kes ta varastasid ja peatusid Mikelle juures ja see sama noor poiss tuli autost välja ja sai aru et Mikelle ei pannud teda jälle tähele, ta võttis Mikelle käest ja Mikelle ehmatas.
Ta hakkas Mikellet autosse tõmbama kui tundis, et teda löödi kuklasse ja ta kaotab kohe teadvuse, ja nii ta kukkusgi, õnneks oli ta üksinda.
Mikelle vaatas, ta nägi Jacki ja sai aru et poes nägi ta ka Jacki ja siis küsis:  "kas sa jällitad mind?"
"Ja, kuna ma ei taha, et sinuga midagi juhtuks." Vastas Jack, Mikellet vaadates
Mikelle mõtles Michaeli sõnade peale ja lausus: "Mulle õeldi, et sa olid see kes korraldas selle autoõnnetuse eile ja veel et oled deemon kes tahab mu ära tappa."
"Kas see valetaja Michael rääkis sulle?" Mõtles Jack ja oli juba tõsisem.
Mikelle vaatas talle otsa ja pööras ära ning läks koju sõna lausumata.
Niikaua, kui Jack oli kuri Michaeli peale, et too tema saladuse välja rääkis, sai Michael hea võimaluse Mikellega.
Ta tuli Mikellele õhtul uksetaha ja kui Mikelle vastu tuli lausus too

-------------------5 osa lõpp--------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now