Prints ja töötaja

36 8 1
                                    

Eelmises osas:
Tekkis uus kaitsja, Azazel.

Praegu:
"Kes ta on?" Küsis Mikelle.
"Ta on Luciferi tugevaim kaitsja, ja üks seitsmest printsist." Lausus Jack ja Mikelle ei saanud aru mis mõttes seitsmest printsist ja küsis: "Mis mõttes seitsmest printsist?"
"On seitse põrgu printsi:
Azazel,
Mammon,
Asmodeus,
Leviathan,
Beelzebub,
Satan,
Belphegor." Vastas Jack Mikelle küsimusele. "Ja kes sina siis oled?" Küsis Mikelle. "Ma olen tavaline deemon." Vastas Jack kõrvale vaadates.
Mikelle mõtles, ta on filmides näinud, et deemonid suudavad inimkuju võtta, ja lausus: "Kas sa oskad inimkuju võtta?"
"Inimkuju?" Vaatas Jack Mikellet uuesti, "kerge asi, aga milleks?"
Mikelle punastas ja vaatas maha: "Tahtsin öelda, et..." Ei jõudnud Mikelle lõpetada kui Han segas vahele: "Ou... tulge nüüd!" Jack vaatas Hanile otsa: "Krat võtaks! Miks sa segad vahele!" Han lahkus ja Jack lausus Mikellele: "Jätka palun." Lootes, et kuuleb seda mida ta lootis.
"Ei, pole midagi." Mikelle tõusis ja ukse juures pööras ümber: "Han kutsus, niiet pane riide ja tule ka." Ja Mikelle lahkus. Kui Jack kööki tuli, istus ta Mikellele võimalikult lähedale, kuna Azazel pole nii usaldav.
"Nii!" Ütles Han julge häälega, "Kuna kõik on kohal siis võib hakata arutama."
"Aaa.. Sa oled siin selleks, et midagi tarka rääkida??" Naeratas Mikelle.
"Oota, Mikelle, praegu ei ole nalja aega." Oli Han kurjaks saanud ja Mikelle rahunes maha. "Kuna töötajad on ära kuskil, on jäänud ainult mina ja Jack, Jack me peame Mikelle jätma Azazeliga." Jätkas Han.
Jack vaatas Mikellele otsa ja lausus: "Ma tulen jälle tagasi, ma luban!"
Mikelle naeris ja hakkas ka Han ja Azazel naerma.
Lõunal lahkusid Jack ja Han. Jack jättis Mikellele oma käevõru, kuna see töö oli raskem ja, et Mikelle loodaks, et ta tuleb tagasi.
Kui Mikelle läks tagasi suurde tuppa lausus Azazel: "Mmm... Vaatan, et Jack hoolib sinust, aga see väga hea ei ole. Sa oled kuninglikust perest ja ta on lihtsalt töötaja."
"Mul on üksköik, ta on mu sõber." Istus Mikelle Azazeli kõrvale. Primo ja Hades olid mõlemad Mikelle ja Azazeliga, nad kõik vaatasid filmi telekast. Nad vaatasid fantaasia romaani, ja Azazel põhimõtteliselt magas kuna teda see ei huvitanud aga Mikellele väga meeldis.
Siis kui film lõppes siis Azazel küsis: "Sulle meeldivad sellised asjad?"
"Jaa!" Oli Mikelle püsti tulnud ja lausunud,"Sulle siis ei?"
Azazel mõtles, ja siis vastas: "Mul oli kunagi tüdruk, aga ta tapeti ära."
"Vabanda mind!" Oli Mikelle kurb kuigi Azazel ei teinud teist nägugi. "Mul on üksköik selle peale." Lausus ta.
Järgmisel päeval ärkas Mikelle nähes, et käevõru, mis Jack kinkis oli pildi kõrval. Mikelle võttis pildi ja märkas, seal on tema ja Jack kes naersid. Mikelle pani pildi tagasi ja mõtles, et Jack kasutas võlujõudu, et Mikelle näeks seda pilti kui ärkab.
Tööl, kus oli Jack ja Han olid ainult nemad. Nad pidid ära puhastama prügi, ehk ingleid, kes olid nõrgad ja segasid. Aga üks tundus ainult nõrgana ja Jack tegi vale liigutuse ja ....

--------------------22 osa lõpp-----------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now