Võõras

122 11 1
                                    

Eelmises osas:
Mikelle pääses varastajate käest ja kohtus jälle Jackiga

Praegu:
Jack võttis Mikelle käest aga Mikelle lõi ta käe eemale ja ütles:" Palun ära puutu mind ja ära tule tagasi siia, see ei lõppe sinu jaoks heaga, kuna mu vanemad said ka minu pärast surma ja mu kõik koduloomad samamoodi."
Jack sai aru, et Mikellel on väga raske hakkama saada reaalsusega ja kadus ta unenäost.
Mikelle jäi jälle üksinda ja hakkas nutma, ta pole nutnud päris pikka aega. Ta peksis seinu ja toetas vastu seina seljaga ja siis vajus istuli põrandale, Mikelle loodud kaunistatud toast sai üleni valge ja tühi tuba. Hommikul ärkas Mikelle nagu iga hommik äratuse peale ja läks kooli. Koolist koju tulles ületas ta teed ja oli kõrvaklappidega ta oli tee peaaegu ületanud kui tundis et keegi tõukas teda ja ta kukkus tee äärde, taha vaadates ta ei näinud kedagi, ainult suurt auto õnnetust, kus sõitis suur veoauto teisele autole sisse.
Ta sai väikse ehmatuse aga siis tuli püsti ja kõndis koju. Peale kodutöid läks tagasi magama nagu alati. Unenäos ta ei näinud Jacki aga oli keegi teine.
Noor poiss kes tundus ka inglina, ta oli üleni valges ja naeratas suurelt. Mikelle mõtles:"Kuidas nad nad siia satuvad kui mu unenäogudesse ei saa niisama?"
Poiss tuli Mikelle ette ja lausus:" Loodan et sa jäid terveks peale tänast. Ega sa midagi ära ei löönud?"
Mikelle mõtles, see poiss on täiesti vastane Jackile aga nad mõlemad välja nagu inglid, lõpuks küsis Mikelle võõralt:" Kes sa selline oled? Mingi Jacki sõber?"
Poiss ikka vaatas Mikellet ja Mikellel oli päris piinlik olla sellises olukorras.
Lõpuks poiss vastas:" Mu nimi ei ole oluline praegu aga Jacki sõber ma küll ei ole, ta on rhkem kui vaenlane mulle. Nagu ma aru sain siis sa juba oled tuttav Jackiga, aga ära usu teda ja hoia temast eemale."
"Ma ei pea osa võtma teie vaidlustest või mis teil seal on, palun jätke mind rahule ausalt kah.", oli Mikelle õelnud kõvema häälega, "Ja kuidas sa tead sellest õnnetusest?"
Poiss vastas Mikellele sõbraliku häälega:" Rahune, Mikelle ja sellest õnnetusest tean ma, sest mina oli see kes sind tõukas ehk päästis, aga vot see polnud kogemata juhtunud õnnetus."
"Mis mõttes?" Oli Mikelle uurinud poisilt
"See õnnetus juhtus tänu Jackile, kes üritas sind tappa, ta pole ingel nagu sa arvad. Ta on deemon kes peab su tapma." Rääkis poiss tõsiselt.
Mikelle ei uskunud teda, ja lõpetas unenäo.
Hommikul koolis tuli tema klassi uus õpilane, ta oli noor ilus poiss ja Mikelle sai aru, et see on see hull unenäost.
Ta hakkas meeldima paljudele tüdrukutele ja tüdrukud kutsusid teda enda kõrvale istuma. Aga noor poiss istus Mikelle kõrvale ja sosistas talle

--------------------4 osa lõpp-------------

Varastatud hing (lõpetatud)Where stories live. Discover now