12

5.8K 396 37
                                    

Leonid

Akonáhle dovracala, rozosmiala sa. To ma vybúrilo ešte viac a musel stisnúť sánku, aby som ju neprehodil cez stoličku a riadne ju nevyčapal po tom kostatom zadku. Nemá ho taký, je to len moje želanie, aby mi aspoň jedinú vec, ktorá sa jej týka, uľahčila.

,,Tak toto ma rozhodne nemrzí," povedala a zasmiala sa ešte viac.

Malia obišla pult a prešla až ku mne. Utierkou mi začala utierať rozkrok. Rozhodne oveľa drsnejšie ako chcem, dávajúc mi tým vedieť, že si skôr pravdepodobne chcela chytiť, nie pomôcť mi.

Modlil som sa, aby si nevšimla to, aký som tvrdý, ale v momente, v ktorom zdvihla svoj pohľad a našla moje oči, sa usmejem, dávajúc jej vedieť, že sa to určite nemôžem, už taký bol, keď k nemu prišla.

,,Ty si .. Tvrdý."

Vážne ?! Šikulka.

Vytrhol som jej utierku z rúk a začal sa čistiť aj cez to, že Ally vybuchla do snáď ešte väčšieho smiechu.

,,Jemu stojí kvôli mojím zvratkam," zahlásila a od smiechu sa naklonila až ku mne, jej telo sa po mne v podstate váľalo, neuvedomujúc si, že to robí, nerobí by to schválne, aby mi ešte zničila viac situáciu. Takže zakaždým, keď sa snažím vyčistiť rozkrok, pridáva mi viac problémov.

,,Ideme," zahlásil som a postavil sa. Zaplatil Malii a cez plece si prehodil Allynu tašku.

Ona však aj naďelej sedela na stoličke a smutne sa dívala do prázdneho pohára, smiech ju prešiel. Ani sakra náhodou už nebudeš ďalej piť.

Chytil som ju za boky a prehodil si ju cez rameno. Ani nezapisťala, skôr môžem cítiť, že sa po pohár naťahuje ako dieťa po fľaške.

,,Myslím, že toto nie je dobrý nápad. Čo ak ti ovraciam aj zadok ?" Zahlási po pár minútach, už vonku, kráčajúc smerom, kde sa nachádza jej domov.

Vyzeral som ako zasratý maniak. Kabelka cez jedno plece, opitá ženská cez druhé. Tetky sa za nimi otáčali akoby som nim naozaj bol a snažím sa ju dostať k sebe domov.

Pokoj, dámy, fúrie akurát tak vlastníte vy, pretože ste sa rozhodli, že je lepšie mať ich ako deti a manžela. Nie som teda ten, kto si ich berie domov.

,,Ak ma znova ovraciaš, prisahám, fúria, vyťahám ťa za vlasy domov."

Ally sa mi začala hrať s tričkom a cumlala ho. Vedel som to podľa toho ako sa jej vždy podarilo ho nechtiac pustiť a cítil som niečo riadne mokré.

,,Leohnid ?"

,,Hm ?"

Chvíľu mlčala, cítil som ako mi znova nadvihla tričko a prstami sa dotkla mojej nahej pokožky.

,,V skutočnosti voniaš. A naozaj pekne. Akože tým myslím mega pekne. Ešte žiaden mi nevonial tak, ako ty."

Aby mi dala vedieť, že to myslí vážne, zaborí si nos, dosť veľkou silou, ktorú rozhodne nechcela použiť, do môjho trička. Ale nevydala žiadny bolestný zvuk.

Usmial som sa a pohladil ju po odhalenej nohe. A tak trochu ma naozaj mrzelo, že si spôsobila bolesť, ale vďaka alkoholu ju necíti. A Ally sa znova vrátila do žužlania môjho trička a ja som ďalej kráčal.

,,Leohnid ?"

Ozvala sa znova.

,,Vieš, skutočne som za Belly naozaj rada. Možno som až prehnane žiarlila na to, aká šťastná je a že má niekoho ako je Caleb."

Zastavil som, postavil ju na zem, začal kývať plecami, nie je ľahká a potom si ju znova prehodil. Nezdala sa až taká ťažká. Zdá sa však, že Ally pod svojím oblečením nosí nejaké tie krivky.

,,Caleb mal oči vždy pre ňu, fúria. Ak by to nebola ona, úprimne, aj tak by si to nebola ty. Cal a Belly sa dopĺňajú. Ona potrebuje niekoho tvrdého a priamého, takého, čo jej ukáže ako jednať s ľuďmi, byť silná a nie sa prispôsobiť a tým sa ničiť a on zase niekoho ako je Belly. Jemnú, hanblivú, čistú a takú, čo ho bude brzdiť robiť somariny, pretože v živote nemusí padať tam, kde nema. A takú, čo mu bude rozdávať toľko lásky, koľko má on v sebe."

Ally si štikla a tým sa jej natriaslo jej celé telo.

,,Hodia sa k sebe," povedala a štikla znova.

,,To áno. Ešte som ho takého nevidel. Je síce prehnane romantický a starostlivý, ale keď ich vidím, cítim z nich to šťastie. Rovnako aj z Jorda a Jac. A úprimne, vidím, ako ich tie dve oslabujú. Nechcem byť rovnako ako oni dvaja. Nechcem byť slabý kvôli žene."

Mal pocit, že zaspala na mojom pleci, ale keď znova začala žuzlať moje tričko, zasmial som sa.

,,City sú na hovno. A láska tiež. Niekedy mám pocit, že ľudia si myslia, že bez lásky ani neprežijú. Aká somarina, však ?"

Zasmial som sa a znova ju pohladil. Pod rukami som cítil jej horúčavu a jemnosť.

,,To áno."

,,A Leohnid ?"

,,Áno, fúria ?"

Prestala žužlať moje tričko a pustila ho. Jej sliny sa na mňa hneď nalepili. A prehovorila vážnym tónom, z ničoho nič.

,,Vedel si, že ženy v starovekom Ríme používali pot gladiátorov na pleť, aby boli krásne ?"

Tenká hranica √Where stories live. Discover now