Kwark

36 1 0
                                    

Pov: Stefan.

Vandaag was een geweldige nacht maar ook met spanning. Ik heb me niet kunnen inhouden en heb haar gebeten maar ze heeft het niet gemerkt. Ze genoot er juist van maar ik ga niet tevroeg juichen. Ze zal de plekje vast opmerken en gaat dan vragen stellen of ze weet het al van mij. Die man waar ze het over had, hij is ook van ons. Hij is een goeie vriend van mijn broer. Ik zou met hem kunnen praten zonder dat Rita het zou weten maar misschien loop ik haar onderzoek alleen maar in de weg.  Ik hou van Rita  en wil er alles aan doen om haar gelukkig te maken en haar natuurlijk beschermen. Er komt een jarloezie door me heen wanneer ik denk aan Rita die op  moment meer interesse toont in Enzo dan mij. Moet ik dan zomaar toekijken hoe ze in de armen van Enzo valt? Ik ken hem, hij zal haar kapot maken anders zoekt hij haar niet zovaak op.

Pov: Rita.

'Lief dagboek,

Ik heb de mysterie guy ontmoet, hij noemde me 'liefste' en was daarna gelijk vertrokken. Zonder dat ik het hoorde of merkte. Hij is geluidloos wanneer hij beweegd, hij is snel. Ik was geschokt toen ik bezelfde dat hij het was. Ik heb me de afgelopen weken zo noet op hem gefocust.
Ik heb Stefan alles verteld over hem. Hij laat me mijn onderzoek doen maar blijft wel op me letten zodat ik geen gevaar kan lopen. We hebben een geweldige nacht gehad. Ook heb ik vannacht iets ontdekt op mijn lichaam en ik weet zeker dat hij er die avond niet op zat. Het waren 2 puntjes. Er zit al wel een korstje op maar ik heb echt geen idee hoe dat daar komt. Stefan is wel op die plek gewees met kussen maar als hij zou bijten zou je tanden afdrukken zien maar geen wondjes. Hij had donkere ogen maar dat zegt nog niks ik heb meer jongens gehad waarvan het gezicht zo donker werd. Ik heb er noiit raar van opgekeken, ik vond wel spannend. Nu ik er over nadenken is het wel verdacht. Ik zal Stefan ook maar een tijdje in de gaten houden. Gewoon om mezelf er van te overtuigen dat ik weer eens te veel ergens achter zoek.'

Ik berg mijn dagboek op en loop de keuken in. Daar zie ik Stefan zitten aan de keuken tafel aan zijn ontbijt. Hij eet altijd alleen maar van die aardbeien kwark. Een keer werd hij zowat boos omdat ik het ook wilde. De dag daarna gaf hij mij ook een bakje kwark met aardbeien.  Alleen het had toch wel een andere kleur. Stefan haalt me gedachten wanneer hij vraagt wat ik wil eten. Nou ik denk dat ik naar de bakker ga voor verse croissantjes. Ik ga wel, maak jij de tafel maar klaar. Hij legd zijn kwark in de koelkast en vertrekt. Ik doe wat hij zegt en begin met de tafel te dekken. Weer denk ik terug aan het 'kwark-voorval' en kijk naar de koelkast. Ik loop naar de koelkast en pak de kwark er uit. Ik pak een lepel en neem een hap. Het smaakt anders een heel vies. Volgens mij was aardbeien kwark enorm lekker. Ik leg het gauw terug en ga verder waar ik gebleven was. Nog geen 2 minuten later kwam Stefan binnen gelopen. Hij legt de croissantjes op tafel en geeft me  een kus. 'Dankjewel.' zeg ik en begin aan mijn ontbijt. Hij pakt z'n kwark weer en gaat verder met zijn ontbijt.

Rita's LifeWhere stories live. Discover now