introductie

149 1 0
                                    

'Lief dagboek,

Vandaag was weer een normale dag van mijn leven. Ik ben weer eens op staande voet ontslagen omdat ik weer eens telaat was en dit keer wel 3 uur later! Ik kan er niks aan doen. Ik had weer zn nare droom, over een man die mij kwam redden uit het water. Ik werd geschrokken wakker en in een water bed, echt letterlijk vol met water. En toen schrok ik echt wakker en alles was gewoon nog droog. Ik had weer eens een droom in een droom.
Sinds de dag van de ongeluk gebeurd dit elke keer weer. Die man blijft maar in mijn hoofd spoken, ik heb hem nooit eerder gezien hier in het dorp. Hij is mysterieus en ik wil weten wie hij is.
Misschien kan hij mij helpen om te vertellen wat er is gebeurd en waaron hij mijn ouders en mijn broertje niet gered heeft.
De sheriff wilde niks zeggen over haar onderzoek. Ze zegt dat er geen onderzoek meer is, omdat het een ongeluk was, een heel tragisch ongeluk. Maar ik weet wel beter. Ze heeft een heel onderzoek lopen maar wilt niet dat iemand er iets van af weet, maar waarom? Als ze iets weet heb ik er toch ook recht op?

Mijn tante Jane zou mijn voogd worden voor dat ik 18 werd maar zij is spoorloos verdwenen. Ik ga haar opzoeken in de zomer.
Alle vrienden zijn op vakantie behalve Charlie dan.
De sherrif wilt dat ik mijn leven zo goed mogelijk probeer op te pakken en ik mag zolang als ik wil bij haar en Charlie blijven wonen. Charlie is mijn beste vriendin, ze is de optimistische persoon die ik ken en toch kan ik dit niet allemaal met haar delen.
Na 4 maanden had ik me spulletjes gepakt en ben terug gegaan naar het ouderlijkhuis, ik ben tenslotte 18 en oud en wijs genoeg om voor me zelf zorgen.'

Rita's LifeWhere stories live. Discover now