De nacht

48 1 0
                                    

Let op!!!!: intieme stukje in!!!

Pov: mystery guy / onbekende.

Ze heeft me vandaag gezien, na zoveel avonden in de hoek en vandaag heeft ze me gezien. Ik was geschokt en verdween zomaar in haar bijzijn. Niet omdat ik de bloedlust niet kan bedwingen maar omdat ze zn mooi intelligente vrouw is. Het kwam in me op om haar kennis te laten maken met mijn duistere kanten. Zodat ze zelf nieuwsgierig wordt en mijn duistere kanten leert te respecteren. Zodat ze niet bang voor me is. Ik wil namelijk bij haar kunnen zijn. Haar in mijn armen houden en haar de nachten van haar leven bezorgen.

Pov: Rita

Nadat ik Stefan alles verteld had, bracht hij me naar boven en legde me op de bank. Zelf ging hij terug naar beneden om alles af te sluiten. Ik ben opgelucht en geschokt maar dit is yoch juist wat ik wilde? Die persoon op sporen en achyer antwoorden komen. Zijn woorden spoken door mijn ; 'liefste' zei hij. Er komt waarschijnlijk nog wel een lams om hem te ontmoeten. Hoelang zou hij al in de hoek hebben gezeten? Heb ik hem nooit eerder opgemerkt? Stefan is ook een enorm afleidingsblok. Ik mag dat niet meer laten gebeuren anders word elke omtmoeting zo geschokt. Stefan haalt me uit mijn gedachten wanneer hij naast me op de bank ploft. 'Ik zal goed op je passen en zorgen dat die man niet meer bij je in de buurt komt.' zegt Stefan. Ik denk even na en zeg: 'Ik wil juist dat hij in mijn buurt komt, ik wil antwoordden en ik weet zeker dat ik hem via hem krijg. Ik moet gewoon doorzetten en mijn gedachten er bij houden.' Hij kijkt me bedachtzaam aan maar zegt toch okey. 'Maar nu' vervolg ik mijn zin. 'Wil ik afleiding.' Ik kruip op Stefan, sla mijn handen om zijn nek en begin hem te kussen. Stefan gaat in me mee en slaat zijn handen om mijn heup. Hij tilt me op en loopt naar de slaapkamer. Daar legt hij me neer op het bed en komt boven op me liggen. Hij kust me en gaat langs mijn hals, waar hij even blijft hangen  en dan verder naar beneden gaat. Ik zie zijn ogen een donkere kleur krijgen. Hij stopt even en kijkt me vragend aan. Ik knik naar hem omdat ik weet wat hij bedoeld. Hij trekt zijn shirt uit en gebaart naar mij het zelfde te doen. Ik kijk naar zijn buik, hij is echt gespierd en daarna volg ik zijn bewegingen en doe het zelfde. Wanneer ik in mijn onderbroek en bh staat zegt hij stop. De rest wil ik zelf doen. Hij was zo teder en gevoelig. Hij kuste me op mijn buik en ging verder naar beneden. Ik voelde een pijnlijk gevoel maar ook een heel fijn gevoel, een tinteling door mijn hele lichaam, een warm gevoel. Ik wist niet wat ik moest doen, na de zoveelste keer en nog weet ik niet wat ik moet doen. Ik deed gewoon mee met Stefan. Hij vertelde me dat ik een geweldig lichaam  heb. Dat ik de mooiste jonge vrouw ter wereld ben. Ik begon zachtjes te kreunen en vraagde hem alsjeblieft niet te praten.

-----

Daar sta ik dan op het balkon, midden in de nacht in mijn badjas met mijn natte haar in een handdoek gewikkeld. Stefan en ik zijn het hele huis rond geweest. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Als laatste waren we onder de douche. Stefan was als eerste onder de douche vandaan gegaan. Toen merkte ik een plekje bij mijn dij met 2 puntjes op. Het bloed niet meer maar ik kan me ook niet herinneren wanneer dit gebeurt is en hoe. Stefan kwam het balkon opgelopen met een fles wodka. Hij gaf me een kus en een glas. Hij vulde onze glassen en we toosten op een geweldige nacht.

Rita's LifeWhere stories live. Discover now