Het cafe

66 1 0
                                    

Na mijn emotionele uitbrasting bij Charlie, hebben we ons gefocust op het schoonmaken van het huis in genot van een fles bourbon. De fles is inmiddels leeg en het huis is schoon. De kamer van Djeremy is nog altijd het zelfde gebleven. Ik en Charlie  hebben een gedenkcollage gemaakt en  die op het bed gelegd. De kamer van mijn broertje heb ik opslot gedraaid met de sleutel in een kistje.
Het zelfde heb ik gedaan met de kamer van mijn ouders. De sleutel ligt in een apart kistje en samen zitten die in de kluis.
Daarna zijn we naar de winkel gegaan voor boodschappen. Zo is de kelder veranderd in een wijnkelder met de meeste flessen bourbon.  Nadat alles gedaan was, besloten we om naar het cafe te gaan om een hapje te eten.

In het cafe aangekomen hebben we een tafeltje in het midden bereikt. Ik bestelde een grote portie spaerribs en een koude fles bourbon. Na het eten kwamen er nog een flink wat shotjes achter aan en charlie dwingde me zowat tot een potje poolen. Ik heb 3 keer gewonnen maar ik denk dat ze me express heeft laten winnen. Het maakte niet uit want ik had plezier, het was gezellig, ik voelde me zelfs een stukje gelukkig.
Charlie heeft me zelfs overgehaald om volgend jaar weer mee tedoen aan cheerleaden omdat ik een groot verlies was voor het team.

We gingen aan de bar zitten en bestelde nog wat te drinken. We zatten nog gezellig aan de babbel toen een mannelijke stem ons onder brak.
'Hallo dames.' zei hij en gaf Charlie een kus. Daarna wende hij zich tot mij en stelde zich voor als Damon. Ik deed het zelfde. Hij vroeg mij of ik het erg zou vinden als hij Charlie even van mij zou stelen voor een dans. Ik wenste hem succes en ze verdwenen op de dansvloer.

Ik besloot om zelf ook de dansvloer op te gaan. Ik dronk mijn glaasje leeg en draaide me om, op weg naar de dansvloer. Ik voelde me aangekeken en keek rond en toen zag ik in een donkere hoek iemand naar me staren, ik wilde er heen lopen maar hij was verdwenen. Ik ging naar de toiletruimtes om mijn gezocht te spoelen, ik dacht dat ik gek werd!
Ik liep de toiletten uit en botste tegen iemand op. Ik keek hem aan en verontschuldigingde me snel. Ik wilde doorlopen maar ik kon het niet, inplaats daarvan bleef ik hem aankijken in zijn bruine ogen met een  gevoel van onwetendheid en kriebels  over mijn hele lichaam. Hij stelde zich voor als Stefan Salvatore. Het duurde even voor het tot me door drong. Ik herstelde me snel en stelde mezelf voor als Rita Condor en liep snel weg, rechtstreeks naar mijn huis. Ik belandde op de bank en bleef denken aan het moment dat gevoel die ik kreeg bij Stefan. Hij heeft zn bekend gezicht maar ik kan hem niet plaatsen. Ik smste Charlie dat ik naar huis ben gegaan en viel in slaap.

Rita's LifeWhere stories live. Discover now