Shoppen met Justin

1.2K 37 1
                                    

Pov Justin

Melissa en ik zitten samen op de bank en we zijn een lijstje aan het maken met wat we nodig hebben op vakantie. We hebben al veel opgeschreven "wat hebben we nu nog nodig?" vraag ik. "Eigenlijk niets maar ik wilde nog een nieuwe bikini en zonnebril kopen". Ik knik goedkeurend "maar verder hebben we dus alles opgeschreven?" vraag ik en ik kijk haar vragend aan. "Volgens mij wel, en anders kunnen we op Hawaï nog wel wat kopen". Ik kijk op de klok, 13:00 uur. "Zullen we dan maar de stad in gaan?" vraag ik. Melissa knikt "Ik pak even mijn tas en dan kunnen we". Ze staat op en loopt de keuken in. Even later komt ze terug met haar tas in haar hand. "Zo we kunnen!" zegt ze blij en ik sta dan ook op. We lopen naar buiten en stappen in de auto. Zo'n 15 minuten later komen we in de stad aan en parkeren de auto. Meteen als we uitstappen komen er wat meisjes op ons af. Ze komen allemaal om mij heen staan en ik zie dat Melissa een beetje aan de kant word geduwd. Ik bijt op mijn lip en zucht. Snel ga ik met alle meisjes op de foto "ik moet nu echt verder dames" zeg ik als ze allemaal een foto hebben. Ik pak Melissa haar hand en we lopen richting de winkels. Als eerste lopen we een drogist in en kopen zonnebrandcrème, tandpasta, shampoo en nog wat andere dingen voor de vakantie. Daarna lopen we een kledingwinkel in en Melissa loopt naar de bikini's. Ze staat een tijdje te kijken en laat mij een bikini zien en ik moet moeite doen om mijn lach in te houden. "Vind je dat serieus een mooie bikini?"vraag ik. Ze krijgt een grijns op haar gezicht "nee maar ik wilde gewoon even testen of jij wel een goede smaak hebt" . Een grijns verschijnt op mij gezicht " ik zal je wel een laten zien dat ik weet wat jou staat!". Ik loop langs de rekken en zie vanuit mijn ooghoek een mooie strapless bikini hangen, echt iets voor Melissa. Ik kijk of haar maat ertussen hangt en uiteindelijk vind ik die.

Pov Melissa

Justin loopt weg om een bikini voor mij te zoeken. Zelf zoek ik ook nog even verder. Ik sta met twee bikini's in mijn handen als ik ineens aangesproken wordt door een meisje van ongeveer mijn leeftijd. "Jij bent toch die Melissa, de vriendin van Justin Bieber?" vraagt ze en ik knik. "Justin verdiend veel beter! Jij gebruikt hem gewoon om zijn geld en omdat hij beroemd is!". Ik voel mezelf kwaad worden maar ik probeer me in te houden. "Je weet dat als je 1 ding verkeerd zegt, de hele wereld het weet, en dan is Justin ook klaar met jou. Weet je, ik wet dat Justin veel liever iets met mij wil. Ik snap sowieso niet wat ie ziet in zo'n lelijke slet als jij". Ze lacht gemeen. Oké, ik kan mij nu echt niet meer inhouden en begin te schreeuwen. "IK ZOU NU JE BEK MAAR HOUDEN ALS IK JOU WAS! IK HOU VAN JUSTIN OM HOE HIJ IS, AL WAS HIJ ARM EN ONBEKENT DAN HIELD IK NET ZO VEEL VAN HEM EN DAAR KAN JIJ NIETS AAN VERANDEREN!". De blik van het meisje is niet veranderd "tuurlijk, geloof het zelf, maar Justin komt er snel achter hoe jij echt bent". "OKE NU GA JE TE VER!" schreeuw ik en ik vlieg op haar af en geef haar een paar keiharde klappen in haar gezicht en duw haar op de grond. Het meisje vecht terug en we beginnen een bitchfight. "Hou op!" hoor ik Justin van achter me roepen en hij trekt me van het meisje af en neemt me mee naar buiten

Pov Justin

Ik loop weer terug naar Melissa maar als ik zie dat ze aan het vechten is, ren ik er op af en trek Melissa van het andere meisje af en neem haar mee naar buiten. Ik loop met haar naar een rustig plek en ga daar met haar op de grond zitten. "Wat is daar net gebeurt lieverd" vraag ik bezorgt. Dan barst ze in tranen uit. Ik trek haar tegen me aan en leg haar hoofd op mijn borst. "Ik, ik hou echt heel veel van jou en het maakt me niet uit of je rijk en beroemd bent! al was je arm dan hield ik net zoveel van je". Tranen stromen over haar wangen "Dat weet ik toch, ik hou toch niet voor niets zo veel van jou". Ondertussen wrijf ik geruststellend met mijn hand over haar rug en geef haar een kusje op haar hoofd. Ik houd Melissa dicht tegen me aan en ik probeer haar te troosten. " Je moet je niets van andere aantrekken Melis, jij bent perfect voor mij, ik zou geen ander willen. Please ik wil je niet zien huilen, ik wil die mooie lach van je zien". Inmiddels is ze gestopt met huilen en wordt ze wat rustiger. "Gaat het weer een beetje?" vraag ik en ik kijk haar recht in haar ogen aan. Nog steeds zie ik de pijn in haar ogen. "Wat heb ik verkeerd gedaan, jou beliebers mogen mij niet". Ik knuffel haar "Melissa luister nou eens goed naar mij, de meeste beliebers vinden jou geweldig! Er zijn er altijd een paar jaloers maar weet je wat, dat zijn geen echte beliebers. Een echte belieber is gelukkig wanneer ik dat ben en ik ben gelukkig met jou en daar zal niets aan veranderen!". Ze kijkt me diep in mijn ogen aan. "Echt waar?" vraagt ze "echt waar, er komt niemand tussen ons!". Ik veeg wat laatste tranen van haar wang en geef haar dan een kus. "Ik hou van je , heel veel," zegt Melissa. "Ik hou ook heel veel van jou, met heel mijn hart en ik wil jou echt niet kwijt". Ze geeft me nog een knuffel. "Ik beloof dat ik me niet meer zo gek laat maken door zo'n jaloerse trut!" roept ze en er verschijnt weer een lachje op haar gezicht. "Zo ken ik mijn prinses weer!" roep ik en ik geef haar een kus. Dan sta ik op en steek mij hand uit zodat Melissa ook op kan staan. "Nu heb je nog steeds geen bikini en zonnebril!" roep ik. Melissa pakt mijn hand en ik trek haar omhoog. "Dan moeten we dat maar snel gaan kopen!" roept ze en ze springt op mijn rug. Met Melissa op mijn rug ren ik weer terug naar de winkels en daar gaan we verder met winkelen.

Een paar uur later komen we thuis en hebben we alles wat we nodig hebben en Melissa heeft een nieuwe bikini en zonnebril gekocht. In de avond pakken we onze koffers en daarna gaan we slapen want morgen gaan we naar Hawaï!

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu