Kluisje

3K 57 1
                                    

"Tuuttuutuuttuutuutuutuut!!!" Het is zeven uur en ik druk mijn wekker uit. Kreunend ga ik rechtop zitten. Ik heb echt een hekel aan vroeg opstaan en ik kom altijd al moeilijk mijn bed uit, maar vandaag heb ik al helemaal geen zin. Ik heb namelijk een proefwerk Frans en ik heb slecht geleerd. Met tegenzin sla ik toch maar de dekens van mij af. Beneden hoor ik de deur open en dicht gaan en dat betekend dat mijn ouders al naar hun werk zijn . Het is wel makkelijk want er is nooit ruzie over wie er het eerst in de badkamer mag. Ik stap eindelijk uit bed en loop naar de badkamer en doe alles wat ik altijd doe. Als ik klaar ben pak ik mijn tas en loop naar beneden en eet daar een boterham met hagelslag. Ook smeer ik brood dat ik op school kan opeten. Dan kijk ik op de klok en het is acht uur. Ik zoek mijn sleutels, draai de deur op slot en fiets naar school.

Als ik op school kom, staat Jason mij al op te wachten bij het fietsenhok. "Hey schatje" roep ik blij terwijl ik van mijn fiets stap en ik geef hem een kus."Wat heb jij de eerste drie uur?" vraagt hij en ik denk even na"Volgens mij heb ik eerst wiskunde ,dan Engels en daarna mentor uur". "Oh , ik heb een blokuur gym en dan een tussenuur, moet ik iets voor je halen bij de supermarkt? Anders heb ik niets te doen" vraagt hij en ik glimlach naar hem. "Haal maar een lekker broodje voor mij" zeg ik en hij knikt goedkeurend. TRRIIINNNGGG!!!!! De bel gaat. "Oh ik moet gaan schatje, als ik weer te laat kom, mag ik me om acht uur melden en ik kan echt niet nog eerder mijn bed uit!". "Is goed babe, ik zie je in de pauze" zegt hij. Ik geef hem nog een kus en loop dan snel de school binnen.

Als ik het lokaal binnen loop, zie ik Emma al zwaaien. Ik glimlach en ga naast haar zitten. "Raad eens wat ik vannacht heb gedroomd?" vraagt ze blij en ik schud lachend mijn hoofd en haal ondertussen mijn boeken uit mijn tas. "Zeker weer iets over Justin?"zeg ik en steek plagerig mijn tong uit. "Ja het was zo gaaf! Wij zaten gewoon in de les en toen kwam hij ineens binnen en begon speciaal voor mij te zingen!". Emma straalt helemaal terwijl ze over haar droom verteld. Ze is een echte belieber en ze vind het echt gaaf dat ik hem persoonlijk ken en ze wil niets liever dan hem ook ontmoeten. Ik grinnik terwijl ze haar hele droom in details beschrijft. Emma is de enige uit de klas die weet dat Justin en ik goede vrienden zijn. De anderen zouden het toch niet geloven als ik het zeg. Er zitten nog een paar andere beliebers in de klas maar ik heb geen zin om ze het te vertellen want dan willen ze zeker via mij met Justin in contact komen. Zul je net zien! Zodra ze dan contact hebben met Justin moeten ze mij niet meer!

De eerste drie uur vlogen voorbij en het is inmiddels pauze. "Moet jij je kluisje niet leegruimen?" vraagt Emma terwijl ze verbaast naar mijn propvolle kluisje kijkt. "Jaja" zeg ik zuchtend, "morgen hoeft hij pas leeg te zijn want dat is de laatste schooldag voor de zomervakantie". "Ik zou het vandaag doen, dan hoef je morgen niet zo veel te sjouwen". "Aaaah Em, wil jij me straks dan helpen? Dan is het sneller klaar" vraag ik en ik kijk haar smekend aan. "Vooruit dan maar, het moet echt gebeuren" zegt ze en ik glimlach.

Na school halen we mijn hele kluisje leeg en daarna fietsen we snel naar Emma's huis. Zodra we binnen komen , komt de moeder van Emma naar ons toe gelopen. "Hey meiden, hoe was het op school vandaag?" vraagt ze en we zuchten "Zoals altijd" antwoord Emma . "Maar we hebben net wel Melissa's kluisje leeg gemaakt en je wil niet weten wat er allemaal uitkwam!". Emma kletst zoals altijd over alles en nog wat, aan een stuk door. Na een tijdje besluiten we naar boven te gaan.

We zitten nog een tijdje te kletsen tot ik naar huis moet om te eten. "Ik moet nu gaan Em, mijn moeder wordt ongeduldig" zeg ik en ik pak mijn spullen. "Is goed Melis, ik zie je morgen op school". Ze geeft me een knuffel en laat me daarna uit. Gelukkig wonen Emma en ik bij elkaar in de straat en ben ik zo thuis. Als ik thuis de keuken binnenkom, kan ik gelijk aanschuiven."Jammie pizza!!!"zeg ik met een big smile op mijn gezicht. Mama kan pizza maken als de beste ook al is ze puur Hollands. "Heb je honger?"vraagt ze en ik knik. "Ja ik heb sinds vanmiddag niet meer gegeten". Ik geniet van de pizza en ga na het eten naar boven. Eenmaal op mijn kamer zet ik de tv aan en kijk naar RTL Boulevard. Ik zit ongeveer een half uur te kijken als Justin Bieber in beeld verschijnt. "Justin Bieber vult Madison Square Garden in minder dan een half uur!" hoor ik Albert Verlinde zeggen. Wow hij heeft het echt geflikt denk ik bij mezelf en ik ben echt trots op hem. Op vakantie in Atlanta zei hij dat hij binnen een jaar MSG kon vullen en ik geloofde hem natuurlijk niet. Sterker nog, ik lachte hem keihard uit!. Ik mis hem nu best wel erg maar hij heeft het nu zo druk, dat ik hem vast niet meer zal zien, hij is mij vast vergeten! Bij die gedachten krijg ik tranen in mijn ogen. Waarom zou hij me anders nooit meer bellen of sms'en? Hij heeft nu altijd van die knappe modellen om zich heen, wat moet hij dan in vredesnaam met zo'n lelijk eendje als ik?. Juist, helemaal niks dus! Ik besluit verder te zappen en kijk dan maar naar iets anders.

Na een tijdje kijk ik op de klok en zie dat het elf uur is. Ik besluit maar te gaan slapen want morgen is de laatste schooldag. Ik trek mijn pyjama aan en kruip lekker onder mijn warme dekens. Al snel val ik in slaap.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now