Kleedgeld

1.3K 42 0
                                    

Pov Melissa:

Over een paar dagen zijn mijn examens en ik doe niets anders dan leren. In de avond zit ik vaak met Justin op skype en ik whats app ook veel met Harry en Niall. Harry en Niall zijn nu twee van mijn beste vrienden en ik kan echt altijd bij ze terecht. Binnenkort ga ik met Justin naar 1 van hun concerten maar ik doe eerst examen. Dat is nu het belangrijkste want ik wil graag slagen. Als ik mijn diploma heb, kan ik met Justin mee op tour. Geconcentreerd duik ik in mijn boeken. Als ik net een uur zit te leren gaat mijn telefoon. Nee niet nu, ik was net zo goed bezig!. Ik zucht maar word gelijk weer vrolijk als ik zie wie het is. "Prinses!, stoor ik?" hoor ik Justin zeggen en ik moet grinniken. "Eigenlijk wel, ik was aan het studeren. Maar voor jou maak ik wel even tijd!". "Mooi , ik moest je stem gewoon even horen, ik mis je namelijk heel erg!" zegt Justin met een zielig stemmetje. "Aaaw ik mis jou ook baby, over twee dagen beginnen mijn examens al en ik ben zo zenuwachtig!". "Misschien word je hier rustig van!" zegt hij. Ik hoor wat gerommel en dan hoor ik de zee. Ik hoor hoe de golven op het strand slaan en kinderen die lachen en spelen. Meeuwen krijsen en in de verte hoor ik muziek.

"Mmmm dank je baby, dit had ik echt even nodig, alleen die geluiden van het strand. Maar ik heb nu weer een probleem!" zucht ik. "Wat dan?" vraagt Justin. "Nu ben ik Jaloers!". Justin grinnikt zacht "aaw en als ik nou zeg dat het hier lekker warm is? En dat ik zo lekker even ga zwemmen met de jongens?". "Zonder mij is daar niet veel aan hoor!" zeg ik snel. "Dat is waar baby, met jou is alles leuker!" zegt Justin en dan kijk ik naar mijn boeken. "Maar ik denk dat ik maar weer verder ga studeren want anders haal ik mijn examen nooit!" zucht ik want ik heb totaal geen zin om te studeren. "Is goed prinses, ik spreek je snel weer want ik mis je"." Ik mis jou ook maar we zien elkaar snel weer hé? Maar ik ga ophangen, ik hou van je!" zeg ik en ik druk een kusje op mijn mobiel. "Ik ook van jou prinses!" zegt Justin en dan hangen we op.

Met een zucht leg ik mijn iphone weg. " daar gaan we weer" zucht ik en ik ga verder met leren.

2 weken later

Mijn examens zitten erop en vanmiddag ga ik samen met Emma shoppen voor een jurk voor het eindexamengala. Ik maak me klaar om te gaan want ze is hier al over een half uur. Snel pak ik een makkelijke jeans, een makkelijk topje en een paar sneakers en trek het aan. Dan krijg ik een sms van Justin:

Veel plezier vanmiddag, ik heb wat geld op je rekening gestort zodat je er perfect uitziet xxx

Wat is hij toch lief! Ik antwoord hem en dan gaat de bel. Ik sprint naar beneden en Emma komt binnen. "Ben je er klaar voor?" "Helemaal!"roep ik blij en geef haar een knuffel. "Justin heeft me wat geld gegeven voor mijn outfit" "Aaw hoeveel?" en ze kijkt me vragend aan. "Weet ik niet, ik heb nog niet gekeken". Snel kijk ik en mijn mond valt open. " 10 000 euro?!!!" roept Emma en ik staar met open mond naar het bedrag. Justin is ook zo lief!

Emma en ik zijn al in een paar winkels geweest maar ik heb nog geen jurk. Als we nog een winkel inlopen zie ik de perfecte jurk hangen. "Die wil ik passen!" roep ik en ik pak de jurk en loop een pashokje in. Als ik de jurk aan heb loop ik naar Emma. "Die is echt perfect!". Blij draai ik een rondje en bewonder ik mezelf in de spiegel. "Justin komt toch wel met je mee he?" vraagt Emma. "Weet ik niet, ik hoop het wel maar hij heeft het best wel druk met optreden en zo". Emma geeft me een knuffel "voor jou maakt hij vast wel tijd". "Ik hoop het" zeg ik en dan kleed ik me weer om. Even later lopen we weer buiten en heb ik de jurk gekocht. "Nu nog schoenen en accessoires" zeg ik en ik trek Emma mee een schoenenwinkel in. Meteen zie ik een paar prachtige pumps staan die perfect bij de jurk passen. Dan zie ik het prijskaartje. 4950 euro? Dat is te duur. Ik wil de pumps weer terug zetten maar Emma houd me tegen. "Justin heeft je toch genoeg geld gegeven? Pas ze gewoon!" Ik pas de pumps en ze zijn gewoon perfect. Dan besluit ik ze toch te kopen. In andere winkels koop ik nog een bijpassende tas en accessoires. Daarna eten Emma en ik nog wat en gaan naar huis.

Als ik in de avond op mijn bed zit start ik mijn laptop op en ga naar skype. Justin is online en ik stuur hem een verzoek, die hij meteen beantwoord. "Prinses!, lekker geshopt?" zegt hij zodra we elkaar kunnen zien. Ik glimlach en knik meteen. "Ja het was super! Bedankt voor het geld, ik heb nu echt de perfecte jurk en accessoires gevonden!". "Ik ben blij voor je prinses en ik ben ook nieuwsgierig, mag ik hem zien?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd. "Nee, het is een verassing, pas op de dag van het gala!" zeg ik en ik steek plagerig mijn tong naar hem uit. "Aaaw geef me een hint!" zegt hij en hij kijkt mij smekend aan. "Nee, je ziet het wel als je me komt halen voor het gala".

"Wanneer is je gala eigenlijk?" vraagt Justin na een tijdje en ik kijk hem geschrokken aan. "Had ik het je nog niet verteld dan? Het is op 3 juni om 8 uur in de avond". Meteen zucht Justin "Oei, ik weet niet of ik dan wel kan, dat moet ik even met Scooter overleggen". "Je moet gewoon komen, mijn gala is niet compleet zonder jou". Meteen kijk ik sip voor mij uit. "Al moet ik op mij knieën voor Scooter, ik zal er bij zijn en ik zorg dat het een geweldige avond word! Ik kan mijn prinses toch niet alleen laten op haar gala, dat kan ik je gewoon niet aan doen!" zegt hij dan en ik kijk hem gelijk opgelucht aan. "Je bent de beste baby! Mijn eindexamengala wordt gewoon perfect!"

Dan word er op de deur geklopt. "Justin je moet over een paar minuten op, ben je klaar?" hoor ik Scooter roepen en Justin zucht. "Nou mijn beliebers wachten dus ik moet gaan prinses. Ik hou van je!". Ik glimlach "ik ook van jou, zet hem op en veel plezier!"

Ik klap mijn laptop dicht en zet het op mijn bureau. Dan trek ik mijn pyjama aan en kruip in mijn bed. Het is hier tenslotte een paar uur later dan bij Justin. Ik check nog snel mijn iphone en dan knip ik het licht uit en val in slaap.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu