Justin!!!

2.2K 57 3
                                    

Scooter en ik rijden naar MSG waar Justin aan het repeteren is. We rijden dwars door New York en ik kijk echt mijn ogen uit. In zo'n gigantische stad ben ik namelijk nog nooit geweest. Na een kwartier rijden, komen we aan bij Madison Square Garden. "Wauw, hier gaat het dus allemaal gebeuren" zeg ik en Scooter glimlacht. "Ja, dit is dé plek voor wereld beroemde artiesten om op te treden. Als je echt goed bent, moet je het hier hebben uitverkocht". Ik kijk vol bewondering naar het grote gebouw. "Oké Melissa, laten we maar naar binnen gaan" zegt Scooter en ik knik. We stappen de auto uit en lopen naar binnen. We lopen door de gangen van MSG en ik hoor de muziek steeds dichterbij komen. Als snel merk ik dat Justin nu Down To Earth" aan het zingen is en ik krijg kriebels in mijn buik. Ik vind dat gewoon zo'n mooi nummer. We lopen nog een stuk door en backstage, vlak naast het podium, blijven we staan."Oké, wacht hier heel even, als ik je roep, dan kom je het podium op" zegt Scooter en ik knik braaf. Scooter loopt het podium op en ik kijk toch stiekem om het hoekje mee.

Scooter loopt naar Justin toe en Justin stopt met pianospelen. "Yo Scooter, vond je het goed?" vraagt hij en Scooter knikt. "Heel goed Justin, ik ben trots op je. Ik heb trouwens een verassing voor je, en ik denk dat je heel blij wordt als je haar ziet" zegt Scooter en Justin kijkt hem vragend aan. "Huh? Ik snap het niet?" zegt hij en Scooter begint te lachen. "Oké Melissa, kom maar te voorschijn" zegt hij en dan loop ik het podium op. Justin staat met open mond te kijken want het dringt nog niet echt tot hem door dat ik hier nu echt sta. "Melissa? Ben jij het echt?" vraagt hij en ik knik en glimlach naar hem. "Omg ik heb je zo gemist Melis!" roept hij en dan rennen we naar elkaar toe en vlieg ik hem in zijn armen. "Ik heb jou ook gemist" zeg ik en ik knuffel hem helemaal dood. "Waarom heb je me niet meer gebeld na de vakantie?" vraag ik dan voorzichtig en ik trek me terug uit de knuffel. Justin kijkt naar beneden en hij zucht."Het spijt me zo! Ik kreeg van Scooter een nieuwe telefoon en ik was toen al mijn nummers kwijt. Ik wilde je wel bellen maar dat ging niet"."Ik snap het, ik wilde je steeds heel graag bellen, maar op de één of ander manier durfde ik het niet. Ik was bang dat je niet zou geloven dat ik het was en zou denken dat ik maar een fan was, En mij daarna zo weg zou drukken". "Dat zou ik nooit doen Melis, maar het maakt niet uit, je bent nu hier en we gaan het mega leuk hebben" zegt hij en ik glimlach naar hem. "Yo Justin, nieuw vriendinnetje?" horen we dan ineens en we draaien ons om. "Oh nee, dit is een oude vakantie vriendin" zegt hij. "Melissa, dit zijn mijn twee beste vrienden, Ryan en Chaz, ik ken ze al bijna mijn hele leven". Ik geef ze allebei een hand "aangenaam, ik ben Melissa" zeg ik.

Niet veel later roept Scooter ons voor het eten. Samen met Ryan,Chaz en Justin loop ik richting de kantine van MSG. Als we binnenkomen zie ik een enorme gedekte tafel. Ik ga tegenover Justin zitten. Ryan en Chaz komen naast ons zitten. Even later komt Scooter ook binnen en hij komt naast de tafel staan. "Wat willen jullie eten?" vraagt hij en Justin krijgt meteen een big smile op zijn gezicht. "Doe maar iets van de mac donalds" zegt hij. Ik begin te grinniken en zie Scooter nadenken. "Aawh, please, doe het omdat ik er vandaag ben, dat moeten we toch vieren" zeg ik en Justin en ik kijken hem aan met een puppyface. "Awh, vooruit dan maar" zegt hij en hij schud lachend zijn hoofd. We zeggen allemaal wat we willen hebben en dan loopt hij weg. Zodra hij weg is, beginnen Justin en ik keihard te lachten. Ryan en Chaz kijken ons vragend aan. "Wat is er zo grappig?" vraagt Ryan en dan beginnen we nog harder te lachen. "Het werkt gewoon nog steeds bij Scooter!" zegt Justin lachend. "Waar hebben jullie het over?" vragen Ryan en Chaz tegelijkertijd en als we een beetje zijn uitgelachen, leggen we het uit. "De vorige keer kregen we ook onze zin toen we een puppyface opzetten!" zegt Justin en ik knik. : Ja bij Scooter werkt het altijd, ook al zegt hij dat het de volgende keer niet gaat lukken" zeg ik en Ryan en Chaz beginnen nu ook te lachen.

Een half uur later

"Mmmm volgens mij ruik ik het eten al"zegt Justin. Hij heeft gelijk want op dat moment komt Scooter binnen met het eten. Hij loopt naar de tafel en wil de zak openmaken. Die kans krijgt hij echter niet want Justin,Ryan en Chaz zitten er al bovenop. Ik kijk naar Scooter,die lachend zijn hoofd schut. "Wat had jij nou ook al weer Melissa?"vraagt Ryan. "Euuh volgens mij had ik een bigmac menu met een milkshake banaan" zeg ik. Ryan kijkt in de tas en haalt alles eruit en zet het netjes voor me neer. Ongeveer een kwartier later hebben we het op.

Na het eten gaan we naar het hotel. Als we daar aankomen, staan er een heleboel beliebers ons op te wachten. Ik word ineens heel erg nerveus, ik houd hier helemaal niet van. Justin ziet het en slaat een arm om mij heen. "Het komt wel goed, doe mij maar na". Ik knik en dan stopt de auto. Justin pakt mijn hand vast."Oke ik tel tot drie en dan sprinten we als gekken naar binnen" zegt hij en ik zucht "oke, het moet maar". Dan gaat het portier open en Justin begint af te tellen. " Een,twee,drie Rennuuhhh!!!!". Justin en ik sprinten als gekken naar binnen onder luid gegil van de beliebers en de flitsen van camera's. Ook Ryan en Chaz lopen heel snel achter ons aan. Buiten adem komen we het hotel binnen. "Hoe doe jij dit toch?"vraag ik en ik kijk Justin vragend aan en hij schiet in de lach. "Ach Beliebers, je went eraan. Heb je zin om zo een film te kijken op mijn kamer?" vraagt hij en ik knik. "Ja dat lijkt me gezellig zeg ik en Justin glimlacht. We. Ik wil naar de liften lopen maar Justin houd me tegen."Please ga met me via de trap, ik ga die lift echt niet in" zegt hij en hij kijkt me smekend aan. Ik zie aan zijn ogen dat ie het meent." O ja je bent claustrofobisch" zeg ik en we lopen naar de trap.

Op Justin zijn kamer:

"Wauw"zeg ik als we Justin zijn kamer binnen komen. "Ik dacht dat mijn kamer al groot was, maar die van jou is echt enorm". Ik kijk mijn ogen uit in de gigantische suite van Justin. "Justin , waar is de tv eigenlijk?" vraag ik en ik kijk zoekend om mij heen. "Hier is ie!"zeg Justin en hij drukt op een knop waardoor er een gigantische tv uit de muur komt. Justin staat meteen te stralen met een big smile op zijn gezicht. "Haha jij bent wel erg trots op je kamer hé" zeg grinnikend. "Jazeker en dit is nog niet alles want ik heb ook nog een bubbelbad en een ijsmachine!". "Laat die ijsmachine dan maar draaien want ik lust wel een ijsje tijdens de film" zeg ik en hij knik. Justin loopt naar de keuken en komt even later terug met twee hoorntjes met ijs erin. "Hier"zegt hij en hij duwt één ijsje op mijn neus en ik zit helemaal onder. "Justin! Ik krijg jou nog wel!" zeg ik en ik smeer zijn ijsje helemaal in zijn gezicht .Justin zijn gezicht zit helemaal onder. "Zou ik jou eens een kus geven"zegt justin en hij komt met zijn ijslippen naar me toe. "Aaaaaah neee Justin ga weg!! Aaaaaah" roep ik en ik draai me gelijk om. . Ik ren zo hard ik kan door de suite maar al snel voel ik zijn armen om mijn middel en begint Justin mijn gezicht te likken."Eeewwww Justin!" roep ik en ik probeer hem van me af te schudden maar hij is te sterk. "Zeg i love u Justin". "Aaaaw nee""."Zeg het" Aaaaw ga weg Justin" "Pas als je het zegt". Hij likt me nog een keer. "Aaaaw I LOVE U JUSTIN!" roep ik uiteindelijk en dan begint hij te grijnzen. "Zo is het goed " zegt hij en hij laat me los. We besluiten onze gezichten eerst even schoon te maken en we lopen naar de badkamer. Ik doe de kraan aan en haal met water het ijs van mijn gezicht. Justin doet hetzelfde.

Even later zit ik op het bed en Justin zet een film aan. Dan komt hij ook op het bed zitten. Samen kijken we naar een hele grappige film en het is echt heel gezellig.

Een paar uur later:

Ik schik wakker. Wow ben ik bij Justin in slaap gevallen? Snel ga ik rechtop zitten en Justin begint te grijnzen. "Wat???" vraag ik en hij glimlacht. "Niets"zegt Justin en dan valt er een genante stilte. "Euhm ik denk dat ik maar ga" zeg ik om de stilte te verbreken. Ik geef Justin een knuffel en loop de suite uit. Als ik even later in mijn eigen kamer ben, check ik mijn telefoon. Ik zie dat Jason heeft gebeld. Ik mis hem wel en besluit hem terug te bellen. Ik zoek zijn nummer op en houd mijn mobiel tegen mijn oor. Al snel neemt hij op. "Hi schatje" zeg ik maar hij klinkt niet echt vrolijk. "He waar ben je. Ik was vanmiddag bij je thuis maar je was er niet" vraagt hij en ik schrik. Oeps, het ging allemaal zo snel dat ik hem vergeten ben te vertellen dat ik naar Justin ging. "Euhm, ik zit in New York" zeg ik voorzichtig. "New York? Wat moet je daar nou?" roept hij. "Euhm, Ik ben op bezoek bij een oude vriend van mij" zeg ik en ik hoor hem zuchten. "Wat? Je vind hem toch niet leuk he?" zegt hij dreigend. Ik slik "rustig maar, we zijn gewoon vrienden. Ik houd ontzettend veel van jou en daar komt hij echt niet tussen!". "Oké, ik hoop het ,anders weet ik je te vinden" zegt hij." Schatje rustig! Er is echt niets aan de hand!"probeer ik maar hij zucht "Mmmpff" zegt hij en ik rol met mijn ogen. "Nou als het zo moet, ga ik maar. Het is hier toch laat dus ik spreek je morgen wel weer. Dag Jason! Zeg ik en dan hang ik op.

Geïrriteerd gooi ik mijn telefoon op het nachtkastje en druk de lamp uit. Waarom doet hij nou zo? Ik doe toch niets verkeerd? Normaal is hij super lief en als ik een keer bij een andere jongen ben, is hij jaloers. Hij kan me echt wel vertrouwen.


Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu