|22.|

2.1K 75 0
                                    

O čtyři roky později

,,Počkej cože?! Ty půjdeš radši s klukama na blbou párty než aby si oslavil naše výročí?! Myslíš to vážně? Fajn. Je konec Dave!" křiknu a ukončím náš hovor. Pak vytočím jiné číslo. ,,Mami? Mohla bych si půjčit klíčky od chaty? Potřebuju si dát pár dní pauzu. Děkuju." poděkuju a pak se vydám balit. Mám teď týden prázdniny, tak proč bych si nemohla dát voraz?

Už jsem v Kalifornii, když se mi autem rozezní telefon. ,,Ano?" ozvu se. ,,Nikki? Tady Mark. Jak se máš?" když ho uslyším, trochu se mi zlepší nálada. Povídáme si a já zatím dojedu k chatě. ,,Hele Nikki, běž na pláž. Nechal jsem ti tam překvapení." ozve se najednou. ,,Jak si věděl, že přijedu?" zamračím se a nejistě se tam vydám. Když spatřím své překvapení, rychle se k němu rozeběhnu a padnu mu kolem krku. ,,Marku!" zasměju se mu do ramena. ,,Chyběl jsem ti?" uchechtne se. ,,Páni, vůbec si se nezměnila." prohlídne si mě. ,,Za to ty? Posiluješ?" zmáčknu jeho svaly na ruce. ,,Tak trochu. Kde máš toho tvýho krasavce, jak si mi o něm psala?" podívá se za mě. ,,Rozešli jsme se. Byl to kretén. Měl radši své přátelé než mě." povzdychnu si. ,,To mě mrzí. Hele, nezajdeme dneska do kina? Rád bych ti představil svého krasavce." navrhne. ,,Moc ráda. V sedm?" přikývne. Chvíli si ještě povídáme a pak se vydám vybalovat. 

--------------------

,,Je trochu víc ukecaný a dost upřímný, tak se ti předem omlouvám." varuje mě. ,,V pohodě." pohladím ho po tváři. Pak spatřím černovlasého kluka s podobnou postavou jako má Mark, jak nervózně přešlapuje před vstupem do kina. ,,Nádech, výdech." zašeptá si Mark. ,,Zacku!" doběhne k němu a políbí ho. ,,Zacku, tohle je Nikki, moje opravdu dobrá kamarádka. Nikki, tohle je můj přítel Zack." představí nás. ,,Těší mě." podá mi ruku a já ji přijmu. ,,Pokud se nezlobíte, koupil jsem lístky na Spidermana." podá nám lístky a vejdeme do sálu. 

Po kině jsme si zašli na kafe do místní nové kavárny, kde jsme chvíli poseděli a povídali si. Pak jsme doprovodili Zacka domů a vyrazili taky. ,,Bylo to fakt fajn. Zack vypadá jako milý kluk. A je dost zábavný." prolomím ticho, co mezi námi nastalo. ,,Jo. Myslím, že ho miluju." zaculí se. ,,To je dobře." obejmu ho. ,,Doufám, že budeš taky brzo šťastná." zašeptá mi do ucha. ,,To já jsem. Nepotřebuju k tomu kluka." zasměju se. ,,Vždy jsou potřeba dva. Potřebuješ někoho, kdo tě bude milovat, naslouchat ti a tak. To rodiče nenahradí." bráni si furt svoje. ,,Hele, já jsem takhle spokojená. Všichni kluci, co se mnou chodili, byli blbci. Už o ně nestojím." rozhodnu. ,,I Hunter?" zeptá se po chvíli ticha. ,,Už půjdu. Jsem unavená. Díky za hezký večer." v rychlosti ho obejmu a zmizím v domě. 

--------------------

Už snad po sté se otočím na bok, ale pořád nic. Asi před hodinou jsem si lehla, ale prostě nemůžu usnout. Popadnu svoji mikinu, udělám si drdol a dojdu na pláž. Celou dobu přemýšlím o tom, co Mark řekl. Nemyslím si, že je špatné být sama. Ano, je hezké, když tě kluk políbí nebo tak, ale k čemu to, když tě pak stejně odkopne, jako nějakou hračku? Je mi jednadvacet a ještě jsem nezažila delší vztah než rok. Copak neexistuje nikdo, kdo-

Zarazím své myšlenky, protože si najednou uvědomím, že stojím na pláži. Tak moc jsem se zabrala do myšlenek, že jsem došla až sem? ,,Nikki?" uslyším za sebou. Pomalu se otočím a naskytne se mi pohled na tmavovlasého kluka jen v kraťasech. ,,Do prdele."


Tak co vy na to? Říkala jsem, že to bude jen rok, ale nakonec jsem se rozhodla pro čtyři, aby už byli trochu straší a tak. A jinak co říkáte tomu nápadu? A kdo za ní asi bude stát?

P.S.: Nahoře je Zack ;*

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now