|6.|

3.3K 115 3
                                    

Už je konec týdne a já už mám celý dům uklizený. Dnes dodělávám jen poslední nedostatky a pak můžu domů. Hunter tu byl naposledy v úterý a od té doby jsem ho nepotkala. Díky bohu. Dorovnám poslední postavičku, co je tu na poličce, na které utírám prach, vystavená a konečně můžu jít domů. ,,Tak a mám to hotové." vejdu do kuchyně. ,,Dobře. Tím pádem se uvidíme v pondělí. Jo a vezmi si nějaké starší oblečení." mrkne na mě a já přikývnu. Vyjdu z domu, nasednu na kolo a vyrazím zpět domů. 

Je sobota a dneska má za mnou přijet Henry. Sice tu byl minulý víkend, ale i tak mi chybí. Chci ho představit Markovi a spol., takže jdeme na velkou noční párty u jezera. Hrozně se těším. Mark si našel novou brigádu, takže na mě nemá moc čas. Potřebuju se konečně nějak zabavit.

Hodinu před jeho příjezdem si dám rychlou sprchu, umyju si vlasy, vyfoukám je a nechám je volně. Dám si lehký make-up a vylezu z koupelny. Vezmu si na sebe džínové kraťásky a bílý crop top s potiskem. To celé doladím brýlemi, co si dám do vlasů. Pak už jen vyčkávám na terase, dokud neuslyším povědomý rachot jeho starý mašiny. Okamžitě se vyhoupnu na nohy a rozeběhnu se na druhou stranu chaty. Henry nestačí ani vystoupit a já už mu visím kolem krku. ,,Čau kotě." šeptne mi do ucha. ,,Chyběl si mi." řeknu a vrhnu se mu na rty. ,,Ty mě taky." usměje se na mě, když se odtáhneme. ,,Pojď si vybalit." chytnu ho za ruku a odtáhnu ho do pokoje pro hosty. ,,Večer jdeme na tu párty. Počítáš s tím?" nadhodím. ,,Jasně. Vzal jsem si i speciální šortky." řekne a já vybuchnu smíchy. ,,Pojď ke mně." sedne si na postel a já si na něj sednu obkročmo. ,,Co takhle se jít projet? Mohli bychom spolu chvíli pobýt." navrhne. ,,Jasně. Tak jdeme." zvednu se a vrátíme se k autu.

,,Tak jo. V autě to je ještě lepší než v posteli." vydechne Henry hned po tom, co se oba svalíme na sedačky. ,,Souhlasím." přikývnu a začnu se oblíkat. ,,Měli bychom vyrazit. Začíná se stmívat a máma zešílí, jestli nebudeme do tmy zpět. A navíc za chvíli začíná párty." zasměju se. ,,Dobře. Vyrazíme." přikývne a ještě mě naposledy plácne přes zadek. Sice to nemám ráda, ale to mu říct nemůžu. Rozčílil by se a to by nebylo dobrý.

,,Nikki! Tady jsi!" doběhnou ke mně kluci a buď se s nimi obejmu, nebo si jen plácneme. ,,Marku!" vypísknu a doběhu ho obejmout. ,,Kluci, tohle je Henry. Henry tohle je Scott, Chad, P-jay, Matt, Mark a Clay." představím mu kluky. On na ně jen mávne. ,,Tak jo. Seženeme vám pivko." prolomí to trapný ticho Mark. ,,To by bylo super." přikývnu a vydáme se pro něj. ,,Ty s ním něco máš?" šeptne ke mně Henry. ,,Co?! Ne!" vyhrknu a odtáhnu ho stranou. ,,Hele, Mark je jen kamarád." kouknu mu do očí, ale on se odvrátí. ,,Jasně. Znáš ten film, Kamarád taky rád?!" vyštěkne. ,,Vždyť Mark je gay!" vyhrknu a on se na mě udiveně podívá. ,,Gay?" ujistí se. ,,Jo gay. Stačí?!" rozhodím rukama. ,,Promiň." šeptne ke mně a obejme mě. ,,Měl bys mi věřit." řekne trošku uraženě. ,,Nedáme si panáka?" navrhne. ,,Jasně!" rozzářím se a doběhneme k pultu. 

,,Ještě dvakrát tequilu." řeknu objednávku a opřu se o pult. Henry se zatím někde u ohně baví s Clayem a Scottem. Mark a zbytek se koupou v moři a holky jako vždy sedí na dece. ,,Ahoj krásná neznámá. Dlouho jsme se neviděli." uslyším za sebou. ,,Pane bože!" otočím se k němu čelem. ,,Huntre?! Co tu děláš?" rozmáchnu rukama a zkontroluju Henryho. ,,Jsem na párty. Měl jsem teďka nějaký vyřizování, takže si chci dát voraz. Nezatančíme si?" zvedne ruku. ,,Ne, díky." otočím se k němu zády. ,,Ale noták. Jen jeden tanec." popadne mě za rameno a jemně mě k sobě zase otočí. ,,Tohle bys neměl děl-" zaseknu se, protože za jeho zády spatřím nasupenýho Henryho. ,,Dej z ní ty pracky pryč!" vykřikne a prudce ho stáhne dozadu, že málem spadne na zadek. ,,Nesahej na mojí holku!" řekne a strčí do něj tak, že zase zavrávorá. ,,Tvoje holka?! To bych o tom musel něco vědět ne?" uchechtne se Hunter. To už se Henry neudrží a jednu mu vrazí. Jednu do nosu a pak několik do břicha. Když se už chystá mu vrazit další, postavím se před Huntera a tím mu v tom zabráním. ,,Henry, nic se nestalo. Nech toho." řeknu s klidným hlasem. ,,Nic se nestalo?! Vždyť jste tu spolu flirtovali. Bůh ví, co tu spolu děláte, když tu nejsem. Ty couro!" vykřikne a to mě píchne u srdce. Ihned mi z oka ukápne jedna neposlušná slza. ,,Já nejsem žádná coura!" vzchopím se a vrazím mu takovou facku, že se kvůli ní otočí po směru hodinových ručiček. ,,Co si to udělala, ty mrcho?! Se mnou tu nebude nikdo vyjebávat!" napřáhne se a oplatí mi mou facku. ,,Krávo!" křikne a odplivne si. ,,Ty kreténe!" uslyším za sebou a jen vidím, jak se na něj Hunter vrhá a začnou se nekontrolovatelně prát. Henrymu u toho vypadne mobil, a tak ho seberu. Najednou začne zvonit a já, aniž by mi to došlo, to zvednu. ,,Puso, ještě pořád jsi u tý krávy? Tý dole se po tobě stýská." uslyším a ihned ztuhnu. ,,Ta krává je u telefonu, ty couro!" křiknu na ní a típnu. Mezitím přiběhnou ostatní kluci a odtáhnou je od sebe. 

Nevím, co to dělám, ale prostě jsem přešla k Henrymu a vrazila mu tu největší facku, co jsem kdy někomu dala. Pak jsem po něm hodila ten mobil. ,,Henry, je konec!" vykřiknu a mé slzy se začnou nekontrolovatelně kutálet po mých tvářích. ,,Pojď Nikki, odvedu tě domů." přejde ke mně Mark a já jen přikývnu. Už ho nechci ani vidět. 

,,Kdyby něco, ozvy se." obejme mě Mark. Jen přikývnu a vejdu do domu. Vpadnu do jeho pokoje, seberu všechny jeho tašky a hodím mu je k autu. Pak zamknu a spadnu do postele. Přiložím si k ústům polštář a nechám mým vzlykům a slzám volnost. A já myslela, že se milujeme....


A máme tu novou kapitolu. Kdo čekal, že to Henry udělá? Chudák Nikki, ale zase je od Huntera hezký, že se jí zastal. Snad se kapitolka líbila. ILY 

P.S.: Budu ráda, když se mrknete na můj nový příběh Tell me why ;*

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now