|14.|

2.9K 97 1
                                    

Týden. Už je to týden, co jsem se s Hunterem nepotkala. U jeho babičky jsem skončila a teď se držím jen svého pokoje. Občas si hraju s kluky a občas prostě jen ležím, čtu si, poslouchám hudbu a nebo se koukám do stropu. 

Dnes po dlouhé době sejdu schody dolů a vyjdu ven na terasu, kde si rozložím lehátko a lehnu si. Dám si do uší sluchátka a nechám své myšlenky úplně vypustit.

------------------------

,,Nikki, vstávej!" uslyším u ucha. ,,Austine? Co se děje?" otevřu oči a vyhoupnu se do sedu. ,,Mamka s tátou jdou do města a ty nás máš hlídat. Půjdeme na pláž?" řekne místo něj Kevin. ,,Tak běžte. Je to přímo přede mnou, takže na vás uvidím." pokrčím rameny. ,,Ale my chceme jít tam, kde je písek." promluví Austin a ukáže tím směrem. ,,Zrovna tam?" zamračím se. ,,Hmm." přikývnou. ,,Fajn. Jen si odskočím. Počkejte na mě tady dole." rozkážu jim a rychle se převléknu. Dám si na oči sluneční brýle a do kapsy mobil se sluchátky. ,,Tak pojďte." pobídnu je a vydám se směrem k pískové pláži. ,,Nikki, kdy se budeme vracet domů?" chytne mě za ruku Kevin. ,,Na konci prázdnin. Proč? Tobě se tu nelíbí?" kouknu na něj. ,,Jo, ale chci už domů." povzdychne si. ,,To uteče. Neboj." mrknu na něj.

Vkročíme do teplého písku a rozejdeme se k vodě. ,,Neutopte se." rozkážu jim a oni se rozeběhnou do vody.

,,Nikki!" uslyším za sebou a tak musím protočit očima. Nuceně se otočím a založím si ruce na hrudi. Postaví se přede mě Hunter a celou si mě od hlavy až k patě prohlídne. ,,Dlouho jsem tě nikde nepotkal." prolomí ticho mezi námi. ,,Jsem s rodinou na dovolené." pokrčím rameny. ,,Máš u mě ještě nějaký věci." šeptne a zahledí se mi do očí. ,,Nech si to. Dej to třeba další holce, která u tebe skončí." řeknu s lehkou žárlivostí v hlase. ,,Nikki, já-" začne, ale já ho nenechám domluvit. ,,Dost Huntere! Nechci s tebou mluvit. Už jen tvá přítomnost mě dost zraňuje, takže mohl bys mě radši nechat být, prosím." povzdychnu si a ohlídnu se na kluky. ,,Jak tě mám nechat, když mi chybíš?" přiblíží se. ,,Dost Huntere!" křiknu a odstrčím ho od sebe pomocí ruky na jeho hrudi. Bohužel má ruka tam pořád leží a nechce se ji zpět ke mně. ,,Nikki, nemůžeš být naštvaná věčně." ušklíbne se. ,,Dej mi pokoj, Huntere." odfrknu a kousek od něj odejdu. Zadívám se do vody a snažím se nevnímat jeho přítomnost. 

,,Co když ti řeknu, že jsem si s Markem promluvil?" šeptne mi do ucha a já svou hlavu prudce otočím na něj, přičemž se srazím s jeho úšklebkem. ,,No a?" zase pokrčím rameny. ,,Promluvili jsme si a uznali, že to všechno už je minulost." řekne jakoby nic. ,,Takže jste se usmířili?" kouknu na něj s mírným zájmem. ,,Jop. Nebylo to tak hrozný." uchechtne se. ,,Ještě furt se zlobíš?" chytne mě kolem pasu. Nadechnu se jeho osobité vůně, ale pak ho od sebe odstrčím. ,,Nezlobím se, protože jste se hádali, ale protože jste tomu dali větší přednost než přátelství mezi námi." rozhodím rukama. ,,Mezi námi to je jen přátelství?" zvedne jedno obočí. ,,Asi, ale to už je jedno, protože já tu budu necelý měsíc a pak odjedu. Nikdy už nikoho z vás nepotkám." řeknu se skrývanou lítostí. ,,Právě proto, bychom si to měli užít." chytne mou ruku a přitáhne si ji k bradě. ,,Pokud chceš být kamarádka, tak fajn, ale buď se mnou. Neodstrkávej mě od sebe. Prosím." hluboce se mi zahledí do očí. ,,Tak v pět?" usměju se na něj. ,,Vážně?!" vyhrkne. ,,Ne." uchechtnu se. ,,Jak ne?" zatváří se zmateně. ,,Ne jakože jo." odpovím. ,,Cože?!" zaksichtí se. ,,Ty si ze mě děláš prču?!!" vyhrkne a chce mě chytnou, ale já pohotově zareaguju a rozeběhnu se pryč. Bohužel, jak už všichni víme, Hunter je rychlejší něž já, takže mě po pár metrech chytil a hodil nás na zem. ,,Budu mít ve vlasech písek, pako!" vykřiknu. Hunter neváhá ani minutu a hned se mi nalepí na rty. ,,Nikdy jsem nechtěl být kamarád s výhodami." šeptne, když se odtáhne. ,,Ale-" řeknu zmateně. ,,Miluju tě." vyhrkne, aniž by mě nechal domluvit. Jen na něj otevřu pusu a snažím se zjistit, jestli si dělá srandu nebo ne. ,,Stavíš se teda v pět?" otočí list. Jen němě přikývnu. ,,Uvidíme se." mrkne na mě a dám mi letmou pusu na nos. Pak se zvedne a odejde pryč. 

----------------------

,,Ahoj děcka. Kde jste byli?" usměje se na nás mamka. ,,Nikki nás vzala na pláž." odpoví Austin a vezme si jeden kousek melounu, co leží v misce na stole. ,,Mami, můžu jít v pět ven?" vyhrknu. ,,Jistě. V kolik se vrátíš?" odloží svůj časopis. ,,Budu spát u kamarádky." vyplivnu první rozumnou věc. ,,Jméno?" ozve se taťka. ,,Sydney." plácnu jméno, které mě zrovna napadlo. ,,Jako to město?" zašklebí se táta. ,,Její přezdívka. Já vlastně ani nevím, jak se skutečně jmenuje." pokrčím rameny. ,,Tak běž." kývne na mě a já vyběhnu schody.

----------------------

Postavím se před tmavě hnědé dveře a zaklepu. Po chvíli ticha se dveře otevřou a v nich stojí rozcuchaný Hunter jen v trenkách. ,,Promiň, usnul jsem u film." zívne a pozve mě dovnitř. ,,Můžu tu spát?" zeptám se hned. ,,Jasně." rozkýve se jako kývací panna. ,,A co teď?" rozhlídnu se po místnosti. ,,Přemýšlela si nad tím, co jsem řekl?" trochu se ke mně přiblíží. ,,Dost. Upřímně? Bylo mi to jasný už, když jsme začali jen s tím sexem. Vždy to tak končí." pokrčím rameny. ,,A dál?"řekne netrpělivě. ,,No a nevím, jestli tě úplně miluju, ale vím, že tě mám opravdu ráda a pokud chceš, tak můžeme začít znovu. Žádní přátelé, ani na sex, ale přítel a přítelkyně." navrhnu. Chvíli na mě kouká, jako bych spadla z nebe, ale pak se uměje. ,,Takže si moje holka?" zašklebí se a přistoupí ke mně blíž. Chytne mé boky a podívá se mi do očí. ,,Jop." zaculím se a políbím ho. Samozřejmě skočíme zase v posteli....... 


Názor? Láskuju vás :*

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now