|9.|

3.1K 105 2
                                    

,,Nikki? Co tu děláš?" zeptá se poměrně zmatený Hunter. ,,Přišla jsem se ti omluvit." hlesnu. ,,Chceš jít dál?" odstoupí ode dveří a já vejdu dovnitř. ,,Půjdeme ke mně." uslyším za sebou a najednou se jeho postava objeví přede mnou a kráčí si mě neznámo kam. ,,Sedni si." ukáže na jeho miniaturní sedačku, co se nachází v jeho pokoji. ,,Dáš si něco nebo-" začne mluvit, ale já mu skočím do řeči. ,,Mrzí mě, jak jsem se zachovala." vyhrknu. ,,Dobře." přikývne. ,,Ne. To není dobře. Vím, že si chtěl být jen milý a že ke mně možná něco cítíš, ale v tu chvíli jsem to prostě tak nechtěla. Bylo toho na mě prostě moc. Naši mě rozčilují, Henry mě podváděl a ty-" zarazím se a podívám se mu do jeho tmavě hnědých očí. ,,Snažil si se mě rozveselit a já na tebe akorát vylítla. Jsem hrozná husa." povzdychnu si. ,,Nejsi husa." uchechtne se. ,,Chápu to. Po rozchodu nemá nikdo dobrou náladu. Měl jsem to respektovat a ne tě ještě někam zvát. Promiň." přejde ke mně a obejme mě. ,,Proč si se celý týden neukázal?" promluvím do jeho hrudi, ve které jsem momentálně uvězněná. ,,Byl jsem mimo město." odpoví a odtáhne se. ,,Dáš si teda něco?" tentokrát se on zadívá do těch mých očí. Náš pohled je víc a víc intenzivnější a moje oči se nechtějí odtrhnout. Najednou se začne sklánět k mým ústům a ty své lehce pootevře. Už jen vyčkávám na jeho dotyk, když se rychlostí blesku odtáhne. ,,Promiň. Už to dělám zase." uchechtne se a radši zmizí v kuchyni pro nějaké to pití.

Byla jsem u něj celý zbytek odpoledne a pak jsem musela domů.  Akorát jsem si dala sprchu, přečetla pár stránek z jedné knížky a šla jsem spát.

------------------------

Dnešní ráno bylo jiné. Neprobudily mě sluneční paprsky, ale naopak. Bylo zataženo a já jen mohla čekat, kdy se spustí déšť. Kvůli dešti mi byl táta ochoten půjčit svoje auto, takže jsem nezmokla. Když jsem ale přijela do 'práce' , nemohla jsem moc co dělat, protože venku lilo jako z konve. ,,Dáš si aspoň čaj? Můžu ti ukázat pár fotografií a uvidíme, jestli se to zlepší." nevrhne mi stařenka a já přikývnu.

,,Tady to jsem já se svou maminkou. Zrovna jsem šla do tanečních. Ty šaty jsem vybírala celý rok. Hrozně jsem se tam těšila. Taky jsem tam potkala svého manžela. Paradox je, že jsme spolu v tanečních netancovali ani jednou." zasměje se. ,,A jak jste se tedy poznali?" zamračím se. ,,Byla zrovna pauza a já si povídala s rodiči. Já s matkou jsem seděla a otec stál naproti nám. Když kolem procházel Eric, můj muž, omylem strčil otce a on zavrávoral. Pak se na něj otec rozkřičel. Snažila jsem se ho uklidnit, protože za to nemohl, ale marně. Potom přišel Ericův otec, což byl velice uznávaný policista a otec ztichl. Matka je ,jako omluvu, pozvala na večeři. S Ericem jsme se spřátelili, chodili jsme ven a pak jsem se do něj zamilovala. Když nám bylo sedmnáct, poprvé mě políbil a začali jsme spolu chodit. Pak ale odešel na vojnu a rozešli jsme se. Já měla mezitím dva přítele. Když se vrátil, dali jsme se znovu dohromady a požádal mě o ruku. Po roce se narodil Hunterův strýc." řekne mi celou historii jejich seznámení. Podala mi další fotku, kde byl malý Jonas, Hunterův strýc. Poté mi ukázala další až došla k jednomu chlapci, co byl Hunterovi hodně podobný. ,,To je Hunterův otec. Bylo mu zde asi devět. Bylo to ráno před tím, než šel do školy. V ten den měl narozeniny a Eric musel hned vše fotit." uchechtne se. ,,Co se mu stalo? Otci Huntera." zeptám se opatrně. ,,Jack byl odjakživa úžasný kluk. Moc jsme ho měli rádi. Byl chytrý a měl i vysokou školu. Poté potkal Selly, Hunterovu mamku, a po třech letech se vzali, protože otěhotnila. S Hunterem. Založili rodinu a vše šlo tak, jak má. Když bylo Hunterovi deset, narodila se jeho sestřička Lizy. A po roce malý Toby. Vše bylo v pořádku, ale pak Jacka vyhodili z práce a Selly byla na mateřské. Šel si hledat práci a jediná volná byl řidič. Převážel nějaký věci do továrny. Jednou bylo ukrutný vedro a Jack se zasekl na dálnici při zpáteční cestě. Klimatizace mu nefungovala a nezbyla mu skoro žádná voda. Chtěl se provětrat a tak vylezl ven a tam omdlel. Bohužel hlavou spadl na auto, rozsekl si ji a vykrvácel. Nikdo si toho nevšiml." zdělí mi a já jen s tichostí přikývnu. Chvíli jsme byli potichu a pak jsme pokračovali v prohlížení.

Pohled Huntera:

Dnes, jako poslední dobou často, jdu navštívit babi. Je možný, že kvůli počasí tam dnes Nikki nebude, ale tak si tam dám aspoň kafe. Odemknu si dveře a vejdu do malé chodby. ,,A tafy to je malý Hunter a jeho první kakání do nočníčku." uslyším z obýváku. ,,Co to tu děláte?!" doběhnu tam a vytrhnu babi fotku z ruky. ,,Koukáme na fotky." ušklíbne se Nikki. ,,Je na své fotky dost háklivý." zašklebí se babi a já zrudnu. ,,Půjdu ti udělat kafe." řekne babi a zmizí v kuchyni. ,,Pěknej nočníček." zasměje se Nikki a tak po ní hodím jeden pohled, co říká 'Dej si bacha' a ona dostane záchvat smíchu. ,,Stavíš se u mě dneska?" zeptám se a ona zvážní. ,,Pokud chceš, ale nezvykej si!" pokrčí rameny. Je mi už devatenáct, takže bydlím sám. Sice stejně většinu času trávím u mamka nebo babi a pomáhám. Mamka má na starost ještě dva malý prcky, takže ji pomáhám. ,,Babi? Nezahrajeme si dostihy?" napadne mě. Dříve jsme to hráli. ,,Dobrý nápad." přikývne a já doběhnu pro již zmíněnou hru a začneme hrát. Kdo asi vyhrál??


Nová kapitolka!!! Dnes je trochu delší, tak se snad líbí. Díky za přečtení a ahoj ;*

P.S.: Děkuju všem, co okomentovali nebo ohlasovali mé minulé kapitoly ;***

P.S.2: Ta písnička je na počest dnešním 18. narozeninám, které Sabrina Carpenter slaví!!!!! Happy B-day!!! (Můžete napsat do komentu, kdo ji taky poslouchá;))

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now