...Άντριαν είσαι καλά...{03}

2.4K 197 28
                                    

Ερωτεύτικα τον τρόπου που με αγγίζεις χωρίς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου..

Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι μα κανένας τους δεν έκανε κίνηση να βγει έξω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι μα κανένας τους δεν έκανε κίνηση να βγει έξω.Ήταν και οι δύο για τα καλά χαμένοι στις σκέψεις τους.
«Άντριαν..»έσπασε την σιωπή η Αλίσια μετά από λίγο.«Μπορώ να μείνω μαζί σου;»ρώτησε με την ελπίδα να καθρευτίζεται στα γαλανά της μάτια.
«Σε παρακαλώ!Θα είμαι ήσυχη και δεν θα σε πετάξω από το κρεβάτι..»ο Άντριαν έβαλε αμέσως τα γέλια.Πάντα από μικρή όταν ήθελε να ζητήσει κάτι έπαιρνε μία φάτσα κακοποιημένου σκύλου που χρειαζόταν λύπηση.Δεν μπορούσε να αντισταθεί ποτέ σε αυτή την φάτσα και παρόλο που είχε κάποιους ενδοιασμούς συμφώνησε.Βγήκαν και οι δύο από το αυτοκίνητο με την Αλίσια να προσπαθεί να φτάσει τον Άντριαν.
Μπήκανε και οι δύο στο ζεστό και ταχτοποιημένο σπιτάκι του Άντριαν.
Ο Άντριαν ήταν ένας άνθρωπος μανιακός με την καθαριότητα και την καλοαισθησία,για αυτό και όταν ο Νόα του είχε παραχωρήσει αυτό το μικρό σπιτάκι ο Άντριαν το είχε μεταμορφώσει σε ένα παλατάκι.Ήταν το παλάτι του!
Η Αλίσια έβγαλε τα τακούνια της και περιπλανήθηκε στον χώρο όσο ο Άντριαν έβαζε ξύλα στο τζάκι για να ζεσταθεί το σπίτι.Από μικρή θυμόταν κάθε Σαββατοκύριακο να έρχεται σπίτι του και τα βράδια να κάθεται στην αγκαλιά του μπροστά από αυτό το τζάκι και να της διαβάζει παραμύθια μέχρι το ξημέρωμα.Και πάντα υποσχόντουσαν να μην πουν τίποτα στον Νόα και την Ρενέ ώστε να μην τους μαλώσουν.«Θες μήπως ένα παυσίπονο;»η Αλίσια έγνεψε αρνητικά και κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα.«Θέλω μόνο να κοιμηθώ..»γκρίνιαξε και ο Άντριαν χαμογέλασε.
Μπορεί να είχε μεγαλώσει και να είχε γίνει ολόκληρη γυναίκα,αλλά η ψυχή της ήταν σαν μωρού παιδιού.«Ωραία ξάπλωσε και έρχομαι και εγώ.»της είπε γλυκα και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο.
Η Αλίσια ανακάθησε στο κρεβάτι και έβγαλε το φόρεμα της που την στένευε απίστευτα.Επρεπε να παραδεχτεί πως ήταν το είδος κοπέλας που της άρεσαν τα πιο βολικά και καθημερινά ρούχα από τα κυριλάτα.
Ο Άντριαν μπήκε μέσα στο δωμάτιο φουργιόζος και μόλις παρατήρησε την Αλίσια που στεκόταν μπροστά του με τα εσώρουχα,ένιωσε όλο το σώμα του να κοκκαλώνει.
«Τι..τι κάνεις;Μήπως χρειάζεσαι κάποια μπλούζα να σου δώσω;»ψέλλισε και ξερόβηξε προσπαθόντας να πάρει το βλέμμα του από το καλλίγραμμο σώμα της.
«Δεν χρειάζεται.»απάντησε ανασηκώνοντας τους όμους της αδιάφορα.
«Άλλωστε δεν ντρέπομαι.Δεν είναι η πρώτη φορά που με βλέπεις έτσι.»αποκρύθηκε και τον πλησίασε με ένα αθώο χαμόγελο.
Φυσικά και σε έβλεπα έτσι,αλλά ήσουν πέντε γαμώτο!Όχι ολόκληρη γυναίκα με υπέροχες καμπύλες,ατελείωτα πόδια και αυτά τα ζουμερά χει...
Που να πάρει Άντριαν σκάσε!Δεν μπορείς να την σκέφτεσαι έτσι τι στο καλό;Είναι η κόρη του επί έντεκα χρόνια φίλου σου.Την έχεις δει να φοράει πιπίλα!Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ;
Ο Άντριαν στεκόταν στην πόρτα ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του,ανίκανος να αντιδράσει.
«Άντριαν είσαι καλά;»ρώτησε με τα χέρια της να ακουμπούν το γυμνό στέρνο του.
Αμέσως τινάχτηκε μακριά της και έβαλε το πιο λαμπερό του χαμόγελο στα χείλη.
«Ναι..φυσικά και είμαι καλά,τι να έχω δηλαδή;»η Αλίσια ανασήκωσε το φρύδι της κοιτόντας τον καχύποπτα,αλλά αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια.
«Θα ξαπλώσεις;»
«Τι;»
«Λέω θα κοιμηθείς;»έγνεψε θετικά και αφού πήρε μία βαθιά ανάσα ξάπλωσε στο κρεβάτι κολλώντας το σώμα του στην γωνία,προσπαθόντας να αποφύγει την κάθε επαφή μαζί της.
«Άντριαν είσαι σίγουρα καλα;»
«Γιατι;»ρώτησε γρήγορα.
«Επειδή μου φαίνεσαι κάπως νευρικός.Και ο Άντριαν Ντίσον ποτέ δεν είναι νευρικός.Λέγε παλιο εξωγήινε τι έκανες στον Άντριαν μου.»φώναξε γελώντας και σκαρφάλωσε πάνω του έχοντας ένα και καλα αόρατο μαχαίρι να τον απειλεί.
«Άντριαν κοιμάσαι...Άντριαν!Ουπς συγνωμη παιδία να μην ενοχ....Αλίσια;»ούρλιαξε ο Κρις και γούρλωσε τα μάτια του έκπληκτος.
«Κρις...Κρίστοφερ δεν είναι αυτο που νομίζεις..»φώναξε ο Άντριαν και κυνήγησε τον φίλο του μέχρι εξω από το σπίτι.
«Και τι νομίζει ο Κρις Άντριαν;»πετάχτηκε η Αλίσια κοιτόντας και τους δύο παράξενα.
Ο Κρις της έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα και έπειτα μουτζωσε τον Άντριαν.
«Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και ξέρεις πως θερίζουν τα εγκεφαλικά στην ηλικία μου.»αποκρίθηκε ο Κρις μελοδραματικά.
«Ακόμα δεν καταλαβαίνω.»μουρμούρισε η Αλίσια και οι δύο Άντρες γέλασαν.
«Νομιζε πως κάναμε σεξ..»η Αλίσια γούρλωσε τα μάτια της και έπειτα έβαλε τα γέλια μην μποροντας να σταματήσει.Σκούπησε τα δάκρυα που είχαν γεμήσει τα μάτια της και κοίταξε τον Κρις.
«Σοβαρά τώρα Κρίστοφερ;Ο Άντριαν είναι σαν αδερφός μου ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό»

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες κουκλα μ😂😂
Νεβερ σει νεβερ😉😉
Νταξει σταματαω με το αγγλικο😏
Αλλα δεν άντεξα!
Τι μου κάνετε;
Καλα και εγω!
Ελπιζω να σας άρεσε,εγω γέλασα τοσο πολυ οσο το έγραφα σκεφτομουν τις αντιδράσεις τους 😂😂😂
Καημένε Άντριαν με το πουλί στο χέρι έμεινες αγόρι μ.

Σπόιλερ:Καποια θα ζηλέψει😉

Περιμενω τα σχόλια σας και τα ψηφάκια σας
Και ενα μεγαλο ευχαριστω στην μαμα μου,ατον μπαμπα μ και στο μαϊμουδάκι μου που με βοήθησε με τις σκέψεις του Άντριαν και την σκηνη 😂😂😂😂Σε αγκαπω😱
(Ουτε το όσκαρ τετοια λογοδιάρροια 😂)

Σαν την καλή ζωήWhere stories live. Discover now