32. 'luna'

533 41 1
                                    

P.O.V Selené

Ik haal mijn vader in en spring op zijn rug. Ik ben helemaal klaar met de achtervolging. Hij verdient het niet om te leven. Er moet een eind aan komen. Een eind aan alle achtervolgingen. Een eind aan het vernietigen van packs. Een eind aan het moorden. En de enige manier omdat te doen is om hem te vermoorden. Voor alle mensen die gebroken zijn, door hem. Voor iedereen die hun familie heeft verloren, door hem. Voor iedereen die hun mate missen, door hem. En boven al: mijn moeder die vermoord is, door hem. Dit, dit is zijn laatste gevecht.

Mijn nagels door boren zijn vel. Een Grom laat alle vogels weg vliegen. 'Luna'. Hij verdient geen tweede kans.

Ik merk dat mijn vader in deukt van mijn Grom. Ik bijt hem in zijn nek. Hij piept en schud mij van zich af.

Ik ben niet meer bang voor hem. Ik kan niet eens meer bang zijn. Ik heb een pack. Ik heb een mate. Ik heb een familie, en dat zal hij niet van mij afpakken.

Hij stopt met rennen en draait zich om. Hij begint te grommen. Ik Grom harder terug en begin om hem heen te lopen. We staan nu recht tegenover elkaar. Ik zie angst in zijn ogen, snel verandert hij zijn blik. Te laat gezien. In mijn gedachten zit ik te grijnzen.  Hier staat hij dan. De o zo grote Rouge koning, bang. Bang voor zijn bloed eigen dochter. We beginnen elkaar te omcirkelen.

Na een tijdje haalt hij met zijn poot uit. Ik Ontwijk het gemakkelijk. Hij gromt kwaad dat ik het heb ontweken. Mijn vader wil op me springen. Voordat hij op mij land, grijp ik met mijn bek zijn poot. Ik bijt hard waardoor hij piept. Na een paar seconden hoor ik een krak, gebroken. Ik laat los en lik mijn lippen. Hij gromt woest, doordat ik er in wrijf dat hij net gepakt was. Hij staat even op en haalt met zijn andere poot uit. Deze keer lukt het me niet om de aanval te ontwijken. Hij krabt mijn poot open. Drie strepen bloed worden duidelijk zichtbaar. Ik piep en lik het bloed weg. Het helpt alleen niet echt aangezien mijn bloed uit de wond (letterlijk) blijft stromen. 

Ik Let even net op en word hard gebeten in mijn rug. Snel draai ik om. Het eerste wat ik zie is zijn oor, snel krab ik hem. Bloed stroomt langs zijn gezicht naar beneden. Hij gromt en duikt op me af. Ik piep als mijn vader me bijt in mijn zij. Een stuk vel gaat los. Met de kracht in mijn achter poten duw ik hem om.

Het is klaar, dit is zijn einde. Voor mama. Met die gedachten bijt ik zijn nek door. Zijn ademhaling stopt. Al zijn spieren ontspannen. Ik laat los en een levenloze man ligt op de grond. Ik lik het bloed van mijn tanden. Ik draai om en gooi met mijn achterpoten wat zand over hem heen.

Mijn vader, mijn bloed eigen vader. Hij de persoon waar Iedereen bang voor is. Hij is dood, en hij verdient geen respect. Van niemand niet. Hiermee loop ik weg.

------------------------------------------------------

Yo TOMATEN UNICORNS

Okay het lukt denk ik? Hier is een nieuw hoofdstuk. En ja tis mijn b-day vandaag. Ik zet zo het eerste hoofdstuk van 'The legend of the Golden Wolf' erop. Onthoud wel dat ik de hoofdstukken die volgen pas publiceer wanneer. Wolfmusic af is.

Okay veel mensen zitten altijd te springen op hun verjaardag. Nu komt het: ik heb een hekel aan mijn b-day. Maar jah tis wel leuk om te trakteren via wp i quess xD.

Ohw jah ik heb tot nu toe maar 1 vraag voor de Q&A. Als er niet meer komen dan denk ik niet dat ik je hem doe. Dan geef ik wel gwn antwoord op die vraag. Nog ff voor de duidelijkheid: je mag zo veel vragen stellen als je wilt, aan wie je wilt. Je kan aan iedereen vragen stellen dus ook aan mij. Latersss.

Sira













I hope you like

WolfmusicWhere stories live. Discover now