31. Het bloed springt los

543 40 2
                                    

P.O.V Selené

Een huil vind plaats aan onze kant. Het heeft één simpele betekenis: ten strijden. De Rogue's zijn in zicht. Het is niet even dat we alles uitpraten zoals mensen het doen. Weerwolven is het gelijk duidelijk: vecht. De sterkste en dominanste wolf wint. Dat is meestal ook wel duidelijk in de rang.

Ik vlieg op een wolf af en bijt hem gelijk in de nek. Okay dat was wel te makkelijk. Ik had wel gedacht dat je wat betere vechters had pap. Ik kom Kate tegen met een hap uit haar buik. Ik loop op haar af en piep. 'Gaat het?' 'Ik leef nog'. Ik lik haar wond en spring naar een volgende wolf. Okay deze wolf is echt, maar dan ook echt lelijk. Hij ziet eruit als een mislukte koe. Nou ik help hem wel even. Ik bijt in zijn staart en gooi hem tegen een boom aan. Hij springt op en bijt me in de poot. Voordat hij te hard bijt, springt een wolf van mijn pack op hem. Zij bijt hem in de gelijk in de nek. 'Gaat het luna?' 'Ja, bedankt'. Ik knik nog naar haar en ren verder.

Ik besluit om naar mijn vader opzoek te gaan. Hij is het probleem. Als hij dood is dan hebben de Rogue's geen leider meer. Ik ruik aan de grond. Het is best moeilijk om iemand te vinden in deze oorlog. Misschien is het handiger om door het bos te rennen en hem te spotten. Ik begin te rennen en spot al snel een grote bruine wolf. Ik ruik en weet gelijk wie het is: mijn vader. Alles of niets.

Ik ren op hem af en veras hem door op zijn rug te springen. Mijn poten zet ik diep in zijn vel. Hij schud mij van zich af. 'Geef het op'. 'En wat laat jouw mijn hele roedel vermoorden?' 'Als je mee gaat beloof ik dat jouw roedel niks word aangedaan'. 'Hmm verleidelijk, helaas weten wij allebij dat jij en beloftes nooit goed gaan'. Met dat krab ik hem op zijn kop. Hij springt op me en bijt een heel stuk vel van mij af. 'Stukje rennen, dochter?' Dat laatste zegt hij spottend. Hij begint te rennen. Gelijk sprint ik hem achter na. Één ding heeft hij onderschat, door het altijd "rennen voor mijn leven" (letterlijk) ben ik best snel. Wat nu dus heel erg van pas komt.

Ik heb hem al snel ingehaald. Ik bijt hem in zijn staart. Hij begint te piepen, en rent verder, met mij nog bijtend aan zijn staart. Ik begin harder te bijten. Bloed springt los, mijn vader begint nog harder te piepen. Ik hoor een krak, en trek zijn vel er mee los. Ik heb zo juist een deel van zijn staart eraf gebeten. Het deel dat ik nog in mijn mond heb, ligt al snel op de grond.

------------------------------------------------------

Yo TOMATEN UNICORNS

Over een paar dagen ben ik jarig🎉🎊. Als het lukt publiceer ik dan 'The legend of the Golden Wolf' het eerste hoofdstuk. Ik heb ook al een paar hoofdstukken af van dit boek. Dus als ik terug ben word dit boek volledig afgerond, en komt er een nieuw boek. Yayyy ik heb er zoveel zin in. Ik ben nu al helemaal verliefd op de personages er van. Let er wel op dat "als" het lukt dat de andere hoofdstukken pas volgen als ik terug ben van vakantie. Latersss.

Sira
























I hope you like it

WolfmusicWhere stories live. Discover now