24, apocalypse

669 47 21
                                    

Geliefde tomaten lees het hoofdstuk helemaal af voordat je denkt kneiter hoofdstuk aka lees het onderste wat ik altijd zeg.
------------------------------------------------------

P.O.V. Selené

Ik word wakker met heel veel hoofdpijn hoe zo dat nu weer? Ik sta op uit bed en doe de gordijn van het raam open. Het is nog helemaal donker buiten. Waarschijnlijk is het nog s'nachts. Als ik op de klok kijk bevestig ik mijn gedachten. Ik doe het raam open en kijk naar de prachtige sterren. Elke ster blinkt zo mooi, de ene feller dan de andere maar dat maakt ze niet even mooi. De maan schittert in de nacht.ik voel de wind tegen mij aan, mijn haren wapperen daardoor naar achteren.

Ik geniet van de stilte maar die word al snel verstoord. Een raaf krijst vals. Het klinkt echt raar. Alsof je in een horror movie zit, en door een donkerblauw loopt of in een doolhof waar geen uitgang is, waar het donker is en je opeens zo'n raaf hoort krijsen. Ik krijg een naar gevoel over mij heen. Het is toch niet de periode van het jaar? Toch? Nee dat kan niet. Ik kijk strak naar de zwarte gehemelte. Alle rust is verdwenen. Het enige wat ik hoor zijn enge geluiden. Als ik blijf kijken lijkt het er alsof een ster valt. Veel mensen zouden zeggen; 'Jaa een vallende ster doe een wens'. Maar deze ster is anders hij is groen...

Mijn ogen worden groot. Nee het is de periode van je jaar. Er is een dag in het jaar dat er altijd iets verschrikkelijks gebeurt. En vandaag is die dag. Snel ga ik naar beneden. Ik ren naar de keuken en gooi wat water in mijn gezicht. Ik voel het koude water tegen mijn huid, okay ik slaap dus niet. Het is echt, dit is echt. Ik hoor voetstappen snel pak ik een mes en houd hem voor mij. Ik zucht van geluk als ik Blake zie staan. 'Wat is er?' Vraagt hij. Ik controleer hem helemaal en zucht nog een keer van geluk. 'Niks, blijf uit mijn buurt'. 'Wat hoe zo dat nou weer dan?' 'Laat me dit niet doen Blake'. 'Wat?' Ik laat het mes vallen en ren snel naar de deur. Ik hoor Blake achter mij rennen. 'Selené wat is dit allemaal, waarom doe je zo raar?' Mijn ogen worden groot hij mag het niet uitvinden. Hij mag hier niet achter komen.

'Je moet het hem vertellen hij is onze maté'. Nee lena hij mag het niet weten. 'Hij gaat ons heus geen pijn doen'. Daar ben ik ook niet bang voor. 'Je denkt toch niet dat?' Ja lena, dat denk ik wel. Ze jankt in mijn hoofd.

Met pijn in mijn hart doe ik de voordeur open en ren naar buiten. Ik voel me zelf trillen en veranderen. Mijn normale huidkleur veranderd, mijn haar veranderd. Alles veranderd. Blake rent achter me na. 'Blake stop'. 'Wat is er, Selené draai om, je ziet er zo anders uit'. Ik draai me om en hij schrikt. 'Maar hoe, is dit mogelijk. 'Ren' Zeg ik voordat ik helemaal verander. 'Wjahmjehjihfagdj' Zeg ik.

Het enige wat ik nog zie is vlees  VLEES. ETEN WAHAHAHHAHAHA. HIJ GAAT DOOD. MJAMMJAM MJAMMJAM. 
'Je bent een zombie' hoor ik hem nog zeggen voordat ik zijn arm eraf bijt.

------------------------------------------------------

Yo People

















1 APRIL.
okay dit was echt een kneiter grap😂😂. Voor mensen die echt dachten wat the kneiter, ik wil jullie gezicht nu zien😂😂😂😂. Okay nou kijk ik kwam op dit idee. Omdat ik dacht van ja ik haal nooit echt wat uit bij 1 april maar dit leek me wel grappig. En ja op de een of andere manier heb ik kleur bij alles zeg maar. Januari zie Ik geel februari als donker groen en april ook als groen maar dan een andere kleur groen of course en nouja overal zijn zombies groen dus vandaar okay dit boeit jullie wss echt helemaal niks en jullie zijn nu wss ook echt pissed dat ik laat was met schrijven en je dan dit krijg okay okay ik update miss vandaag nog of morgen en ik verander morgen dit hoofdstuk wel naar 1 april grap of shizz idk kzie wel. (Je kon merken dat dit een 1 april grap was omdat er bij het hoofdstuk een koma stond.. normaal is dat een punt-100 points for the People Who Saw that).

Sira













I know you didn't like it😂

WolfmusicWhere stories live. Discover now