26. Open je ogen

693 45 8
                                    

P.O.V Valery

Voor de zoveelste keer geef ik over. Shane houd mijn haren overeind wanneer ik alles weer in de wc spuug. 'Gaat het?' 'Jewel' lieg ik. Shane zucht en rolt zijn ogen. 'Natuurlijk' hierop rol ik mijn ogen. Hij geeft me de blik en bijt op zijn lip. 'Zeg' Hij zucht.  'De Alpha heeft me nodig. Maar ik kan niet met jou in deze....... conditie'. Ik zucht en draai weer mijn ogen. 'Ik ben okay, dus ga'. 'Nee'. 'Wees niet eigenwijs en ga, ik red me wel' ik geef hem een vertrouwde glimlach. Hij knikt en verlaat de kamer. Idiote, maar het werkt altijd.

Als ik zeker ben dat hij weg is pak ik een zwanger test uit de verpakking. Jaa... als je het nog niet wist we hebben het matingsproces al voltooid. Ik heb alle symptomen van zwanger zijn, ik moet het gewoon zeker weten. Ik gebruik de zwangerschap test en zit met knikkende knieën op het resultaat te wachten......... er gebeurt niks. Thank goodness ik ben niet zwanger. Ik was al bang. Ik word waarschijnlijk toch geen goeie moeder. Ik zucht opgelucht. Pak het pakketje er van met de zwangerschap test erin en gooi het weg. Opgelucht zit ik naast de toilet. Nou niet voor lang al snel voel ik weer een lading komen, en hang Ik weer boven de wc.

P.O.V Blake

Ijsberend loop ik door de kamer. 'Meer bewakers aan de grenzen ik wil dat jullie om de 10 minuten alles checken, 3 bewakers doen de shift' Mindlink ik. 'Ik ben bang' hoor ik Selené fluisteren. Ze is bang en dat allemaal vanwege de Rogue's. Ik loop naar haar bed, en zie tranen over haar wangen. 'Open je ogen' Zeg ik zacht. Geen reactie ... wacht ze slaapt. 'Selené' weer gebeurt er niks. Ze maakt nu allemaal rare bewegingen, tranen stormen over haar wangen. Alsof er een grote storm over de oceaan is. Ik druk mijn lippen op die van haar, het smaakt zout van haar tranen. Als ik terug trek heeft ze ogen nog steeds dicht. Het duurt nog een paar seconden voordat haar ogen open gaan. Ze schiet overeind, als ze mij ziet knuffelt ze gelijk. 'Hey, het is okay'. 'Hij, hij' snikt ze. 'Hij vermoorde je'. 'Zo makkelijk kom je niet van mij af' grinnik ik. Ze grinnikt een beetje en leunt tegen me aan. Okay dit kan anders. Ik schuif haar op mijn schoot en sla mijn armen om haar heen, mijn hoofd plaats ik in haar nek. Haar heerlijke geur komt mijn neus binnen. 'Beter' mompel ik. Ze grinnikt en legt haar hoofd op mijn borst. Zo blijven een tijd zitten genietend van de stilte en elkaar.

'Wie is dat?' Ze wijst naar een fotolijstje, de stilte verbrekend. Ik pak het fotolijstje van mijn bureau en glimlach naar de foto, maar niet voor lang, al snel vormen tranen in mijn ogen. Snel plaats ik mijn hoofd weer in haar nek die ik daarvoor had weggetrokken. Ik snuif haar geur op zodat niet ziet dat ik tranen in mijn ogen heb en dat ik het nodig heb om mijn wolf onder controle te houden. 'Het is mijn schuld' fluister ik denkend aan de gebeurtenis die toen plaatsvond

------------------------------------------------------

Yo TOMATEN UNICORNS

I Just my Lucky days srs. Kben echt guys geluk. O nee wacht Donald duck is beter. Ik ben gister avond van de trap gegleden en nu is mijn voet gekneusd, kben blauw en heb last van me ribben, als dat nog niet erg genoeg was ging mijn vinger tussen de deur. Ohw het kan nog erger hoor. Ik had vanochtend opeens kneiter last van mijn longen en shizz. En dan bedoel ik echt steken zeg maar. Voordat iedereen nu uitfreakt. Waarschijnlijk is het van de klap op mijn ribben ofz. En kheb asma dus handige ik. Het nare is dus dat ik nu srs overal last heb en ik volgende week weg ben be like good job Sira🎉🎊. Okay kben echt verschrikkelijk sarcastisch😂. But really i'm looking like a living zombie wait i was already a zombie.... a....a.... zombie fish?...

Okay die laatste is echt erg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okay die laatste is echt erg....
En die eerste echt geniaal😂😂. Okay nu schrijf ik allemaal shizz da niemand boeit. Okay dat doe ik altijd al eigenlijk........ NEVER MIND LATERS.

Sira













I hope you like it

WolfmusicWhere stories live. Discover now