24. a message

688 49 2
                                    

P.O.V Blake

Ik word wakker door de mindlink. 'Rogue's in het territorium'. Ik spring zowat mijn bed uit en ren naar beneden. Ik doe de voordeur open. Ik spring nu wel letterlijk de lucht in en verander in mijn wolf. Twee Rogue's staan voor mijn huis. MIJN HUIS. HET GEBIED WAAR IK LEEF. HET GEBIED WAAR MIJN FAMILIE LEEFT. HET GEBIED WAAR MIJN MATE IS. 'Zo zo alpha'. 'We zijn hier niet om iemand pijn te doen'. Ik Grom woest en sta dreigend klaar om hun aan te vallen. 'We zijn hier niet om te vechten hoor nee we zijn hier om een bericht af te leveren'. Ik loop beschermend voor mijn huis heen en weer. Waarom zijn ze zover het territorium ingekomen. Ik moet extra bewaking hebben. Ik richt me weer op de twee jongens die grijnzend voor me staan.

De ene heeft een beetje rossig haar en groene ogen, zijn mond ziet er raar uit waardoor het wanneer hij grijnst (nu dus) heel enge uit ziet. De andere jongens heeft krullend bruin haar en heeft een grote snee over zijn gezicht lopen.

'We zijn hier niet voor bloed, alhoewel dat best lekker klinkt' de rossige jongen likt zijn lippen. Zijn gezicht gaat van een grijns naar bloedserieus. 'Geef ons Selené'. Ik Grom woest. HOE DURVEN ZE DAT TE VRAGEN, WIE DENKEN ZE WEL NIET DAT ZE ZIJN. IK GA TOCH OOK NIET NAAR IEMANDS RANDOM DEUR EN ZEGGEN DAT IK ZIJN VROUW WIL. NIEMAND KOMT AAN HAAR ZE IS VAN MIJ. EN ALLEEN VAN MIJ. 'IK WIL BLOED, BLOED VAN HUN. NIEMAND PRAAT OVER MIJN MATE ZOALS DAT. ZE IS MIJN. HOE ZO WAAROM OOHW ZE GAAN ZO DOOD'.

'Geef haar aan ons en we doen je geliefde roedel the niks aan. Doe je het niet dan komen we hier voor bloed. We vermoorden één voor één jouw roedel genoten. Met als laatste je familie. Al de show eindigt met haar leven' grijnst hij. NU BEN IK ER KLAAR MEE.

Ik spring naar voren en land op zijn schouders met mijn voorpoten. Hij valt achterover op het gras. 'Ik moest nog zeggen dat je tot morgen hebt om te beslissen maar ik denk dat ik het wel weet. Blood must have blood'. Ik bijt zijn keel door en voel zijn laatste adem in mijn gezicht blazen. Niemand maar dan ook niemand messt met mij. En al helemaal niet een rogue die achter mijn mate is. Nee niet zomaar een mate maar MIJN mate.

Ik verander snel terug en kijk naar de andere jongen, die aan het trillen is van angst. 'Iemand breng hem naar de kerker'. Ik zie al snel iemand de jongen beet pakken en hem naar de kerkers sleuren. 'Kan iemand ook dat lichaam opruimen?' Ik mindlink het niet erg als een vraag meer als een bevel. Gelukkig komt ook al iemand aan die het opruimt.

Wie waren die mensen eigenlijk? En waarom willen ze Selené? Waar zijn ze achter? Waar komen ze vandaan? Voor wie werken ze? Deze vragen swingen in mijn hoofd als ik naar binnen loop. Het maakt eigenlijk niet uit. Één ding is zeker; Selené krijgen ze nooit, zelfs niet in hun dromen

------------------------------------------------------

Yo TOMATEN UNICORNS

Ik dacht zo na en ja ik wouw een fancy naam voor mijn lezers enz. En ik had in mijn prachtige 1 april hoofdstuk jullie tomaten genoemt..... dus nu komt srs dit in mijn gedachten: TOMATEN UNICORNS. okay ik Heb mijn fancy naam voor jullie. okay als jullie er vragen waarom deze naam waarom geen aardappelpiepers (dat is dus letterlijk twee keer aardappel achter elkaar). Vraag het hieronder want er zit letterlijk een verhaal achter😂😂😂. Okay nu Denken jullie zeker dat ik gek ben? HEY HEB JE MIJN INTRO GELEZEN IK HAD JE GEWAARSCHUWD  (schrijvers blok wnr je iemands profiel bekijkt). En het is s'avonds dus ik kan niet meer helder denken. Okay later TOMATEN UNICORNS. ik vind het echt een hele leuke naam srs😂😂. Laters

Sira













I hope you like it.

WolfmusicWhere stories live. Discover now