8. Who do you think you are

904 58 13
                                    

P.O.V Selené

Als ik naar beneden loop springt Valery voor me. 'En? En? En?' Ze kijkt me hoopvol aan. 'Ik denk dat het goed ging' fluister ik. 'YES' schreeuwt ze. We horen iemand gromend de trap op stappen. Shane gaat gromend voor Valery staan. 'Waar is het gevaar?!' Ik moet mijn lach in houden. Valery ligt helemaal dubbel. 'Haha-je-haha'. Nu kan ik het ook niet meer in houden en begin ook te lachen. Zijn gezicht. Haha. Echt goud waard.

'Wat is er grappig?' Een meisje met bruin haar kijkt ons vragend aan.  'Wie ben jij?' Vraag ik. 'Ohw ik ben Kate en jij?'. 'Ik ben Selené'. 'Ben je een rogue je ruikt er wel naar'. 'Ja'. Inplaats van dat ze me vies aan kijkt glimlacht ze liefjes. 'Welke roedel woonde je eerst dan?' 'Geen één. Ik ben al sinds Rogue geboren'. 'Ohw Sorry'. 'Maakt niet uit hoor ik weet niet beter'. Niet beter om voor mijn leven te vluchten. Om elke dag angsten mee te maken. Ik zucht, gelukkig heeft niemand het door. Valery stelt zich ook voor maar ze word onderbroken door de maag van Kate. 'Sorry ik heb honger'. 'Maakt niet uit' grinnik ik. 'Blijf je hier wonen?' 'Eerlijk geen idee'. Valery slaat me op mijn schouder. 'Natuurlijk je hebt hier je mate'. Ik word lichtjes rood en kijk naar de grond. 'Maar hij wouw me afwijzen, het gaat nu wel beter maar ik weet niet of hij me nog echt wil'. 'Wie is je mate dan?' Vraagt Kate terwijl ze met haar wenkbrauwen wipt. 'Blake'. Ze denkt even na voordat ze verder vraagt. 'Achternaam?' 'Geen idee'.  'Woont hij hier?' 'Ik denk het wel'. Ze pakt een schilderij en gooit hem tegen de muur aan. 'BLAKE COLLINS HIER KOMEN JIJ MISLUKTE KIP!!!' schreeuwt ze.

Mijn knappe mate loopt de trap af naar ons toe. 'Shane wat heb je tegen haar gezegd?' Shane houd zijn handen onschuldig in de lucht. 'JIJ! HOE KAN JE JOUW MATE AFWIJZEN!!' 'Ik heb haar niet afgewezen' mompelt hij. Ze kijkt hem streng aan. 'Ik probeerde het maar kon het niet'.  Wacht hij kon het niet. Als ik niet had gehandeld deed hij het wel. 'HOE KUN JE!' 'Ze is een rogue..'. WACHT! 'DUS DOORDAT IK EEN ROGUE BEN WIL JE ME NIET!! JE KENT ME NIET EENS!!!!' Tranen vormen in mijn ogen. 'Selené please'. 'Nee geen Selené gedoe. Je kent me niet eens!!! WIE DENK JE WEL NIET DAT JE BENT!!' Huilend ren ik weg. Maar ik hoor Kate nog naar Blake roepen 'EN DAT NOEMT ZICH EEN ALPHA!!!!'

Ik ren een willekeurige kamer in en doe hem op slot. Tot mijn geluk staan er instrumenten. Even stoom uitblazen. Niet huilen. Ik veeg snel mijn tranen wel en wil een gitaar pakken, maar er word op de deur geklopt. 'Selené'. 'Rot op Blake'. 'Please je moet me begrijpen'. Ik negeer het. Ik pak de gitaar die in de kamer staat en zing het liedje jar of hearts wetend dat hij het hoort. Laat het hem maar horen.

Youre gonne catch a cold from the ice inside your soul. So don't come back for me, Who do you think you are.

------------------------------------------------------

Yo People
Sorry dat het niet eerder was maar zo als ik al zij ik had het super druk. Er was een feest van mijn vriendin daar was ik dus het weekend. Met nog wat vriendinnen zijn we daar blijven slapen en ik heb letterlijk geen oog dicht gedaan. Ik ben zoo moe ugh. En aanstaande weekend heb ik weer een feest ik ben ech druk de laatste tijd. Sorry daarvoor maar tja school is ook best wel belangrijk dus ik hoop dat ik snel kan updaten. Laters.

Sira












I hope you like it

WolfmusicWhere stories live. Discover now