22. Colin&Giro

623 48 9
                                    

POV Selené

Zijn lippen strelen tegen de mijne. Even zijn we alleen. Hij en ik. Zijn armen zijn om mij heen en het voelt veilig. Hij zal me beschermen. Onze lippen zijn nog niet tegen elkaar. Nog niet. Ik wil mijn lippen tegen de mijne drukken maar iets houd me tegen. Een vieze smerige geur komt mijn neus binnen. Wacht.... die geur ken ik. Mijn ogen springen open. Ik ruk me uit de armen van Blake en kijk het publiek aan. De meiden staan jaloers en boos. Jongens zijn boos. 'JE MOET DOOD, JE BENT EEN ROGUE!'. 'HOE DURF JE ZO DICHT BIJ EEN ALPHA TE KOMEN!'. Ze grommen en kijken mij kwaad aan. Ik negeer ze, want er js iets anders dat mijn aandacht pakt. Ik kijk iedereen stuk voor stuk aan totdat ik het zie. 'HOE DURVEN ZE HIER TE KOMEN!'  Ze gaan eraan.

Ik spring van het podium af en verander in de lucht in mijn wolf. Snel maken mensen plaats voor mij om te landen. Ik ren richting de bar. Mensen achter mij veranderen ook in hun wolf. Één wolf staat achter mij richting de menigte en gromt hard, Blake. Ik Grom woest naar de twee mannen die aan de bar zitten. Grijnzend draaien ze zich om. 'Hey kijk wie we daar hebben-' ik Grom. 'Aahw kijk eens hoeveel mensen je wel niet willen vermoorden hé dan hoeven wij het niet meer te doen'. Degene die dat zegt is Colin hij heeft blond haar en bruine ogen. De andere heet Giro en heeft lichtbruin haar met bruine ogen. 'Je weet dat we haar niet mogen vermoorden' fluistert Giro. 'Stt ik maak haar alleen maar bang'. 'Dit is een waarschuwing, we komen je halen'. Ik Grom woest. 'ZE KOMEN ME HALEN, ZE KOMEN ME HALEN!!! HOE DURVEN ZE ZOIETS TEGEN MIJ TE ZEGGEN IK BEN EEN LUNA GEEN KNEITER POEDEL!!' met mijn poot snij ik de buik van Colin open. Hij gromt en verandert in zijn wolf. We Om cirkelen elkaar. Hij wil me slaan maar ik Ontwijk het ik maak gebruik van dat zijn poot in de lucht is en duwt hem op de grond. Ik werp een blik naar Blake en zie dat hij ervoor zorgt dat niemand bij mij komt. Vanuit mijn ooghoek zie ik Colin op me afkomen. Als hij bijna bij mij is spring ik in de lucht en kom boven op hem neer. Mijn nagels boren in zijn vel. Snel bijt ik hem hard in de nek. Hij piept en schud mij van zich af. 

Giro verandert nu ook in een wolf en wenkt maar Colin. Die gromt nog een keer woest naar mij en volgt dan Giro. Nee, dacht je echt dat je zo snel van mij af bent. Ik Grom en ren hun achter na. Ze rennen naar buiten het bos in met ik achter hun hielen. Als ik ze bijna te pakken heb word ik tegen een boom aan geduwd. Mijn ogen zijn even dicht gegaan, als ik ze open zie ik een zwarte vacht. Blake likt me over mijn neus heen. Ik Grom en wil weer achter de twee aan gaan maar Blake houd me tegen.

------------------------------------------------------

Yo People

Sorry dat ik zolang geen hoofdstuk heb geschreven ik heb het nogal druk met school. Waarschijnlijk dachten een paar dat ik dood was ofz maar ik leef nog mensen😜 okay ik heb dit in de ochtend geschreven voor de mensen die dit later lezen... maar ik moet nu echt gaan anders kom ik te laat. Laters.

Sira
















I hope you like it

WolfmusicWhere stories live. Discover now