17. maté's maken elkaar sterker

765 52 10
                                    

P.O.V. Blake

Ze schrikt maar kust me terug. Mijn handen leg ik op haar zij en haar armen slaat ze om mijn nek. Zane staat te huilen van plezier. Een herinnering komt in me naar boven.

Flashback

Ik zit op mijn kamer na te denken. De deur gaat open en Mika loopt naar me toe. 'Heyy blake'. Ik glimlach terwijl ze naar me toe loopt. 'Hey'. Ze gaat op mijn schoot zitten kijkt me aan. 'Waar denk je aan?' 'Maté's'. 'Hoe zo?' 'Als ik alpha word en mijn mate vind hoe moet ik haar beschermen als ik al een hele roedel heb om voor te beschermen'. 'Dat lukt je zeker en je hebt mij'. 'Maar andere alpha's zien het misschien als een zwakke plek'. Ze kijkt me recht in de ogen aan. 'Je vergeet iets'. Vragend kijk ik haar aan. 'Maté's maken elkaar sterker'. 'Hoe bedoel je'. Als je jouw mate vind krijg je meer het gevoel om haar te beschermen ook snap je wat andere maté's meemaken dus je wilt ook meer je roedel beschermen. Je krijgt meer kracht en meer doorzettingsvermogen. En trouwens je kan niet iedereen beschermen. Ookal wil je het wel het lukt niet. Maar wat er ook gebeurt je leert ervan. En je moet wel een mate hebben. Straks valt de pack uit elkaar. Je moet haar en de roedel beschermen. Ik weet zeker dat je een geweldige alpha zal worden. Ze legt haar hoofd tegen mijn borst aan. Ik geef een kus op haar haren.

Ik verbreek de kus met Selené waarna ik knuffel. 'Sorry, sorry, sorry, sorry, het spijt me echt'. Ik voel tranen in me opkomen, snel begraaf ik mijn hoofd in haar nek en snuif haar geur op zonder dat ze het door heeft. 'Ik ben zo'n klootzak. 'Wat?' Vraagt ze verbaast. Had ze het niet door dan? Ik was een klootzak een echte klootzak.  Ik gedroeg me niet als mezelf.....

Niet meer na Mika. 'Hoe wauw ik je ooit afwijzen. Ik deed anders dan dat ik normaal ben. Ik was een klootzak, eigenwijs. Iedereen probeerde me het duidelijk te maken. Hoe kon ik ooit zo blind zijn' Ik trek mijn hoofd terug en kijk haar recht in de ogen. Mijn prachtige mate. Nu ik zo denk en zie, zie ik dat ze perfect is. 'We zijn niets voor niets met haar gekoppeld'. Je hebt gelijk zane. Je hebt gelijk. Haar hand legt ze op mijn wang. 'Waarom eigenlijk' vraagt ze zacht. 'I-ik-k-ik' stottert ik waarna een zucht mijn mond verlaat. 'Ik was bang oké. Bang dat je ik je niet kan beschermen'. Verdrietig kijk ik haar aan. Zal ze het me ooit vergeven? 'Ik wil je niet kwijtraken, niet zoals mika'. Ik praat zacht maar als nog floepte dat laatste eruit. 'Het is oké. Ik ben ook bang, het is niet erg om bang te zijn'. Je wel het een zwakte dat je toegeeft. 'Dat is een zwakte'. Ze kijkt me recht en strak aan. 'Iedereen heeft een zwakte. Gevoelens zijn niet eens een zwakte. Het maakt je juist sterk. Je kan er van leren. Je emoties uiten is sterk want laat zien dat je alles kan en niet bang bent omdat te doen'. Ze heeft gelijk. Het is juist sterk want ik laat mijn zwaktes zien omdat ik daar niet bang voor ben. 'Je hebt gelijk'. Ze glimlacht en het is de mooiste die ik Ooit heb gezien. 'Vergeef je me?' Vraag ik onzeker. Straks zegt ze nee. 'Ja'. Een glimlach Komt op mijn mond terecht. Mijn lippen druk ik voor de tweede keer op die van mijn fantastische mate, Selené.

------------------------------------------------------

Yo People

Sorry dat het zo lang duurde!! Ik had geen tijd. Zondag is het er niet van gekomen. Maandag had ik de hele dag stage. Dinsdag en woensdag ging ik logeren samen met _marjoli_ bij IrisTheDonut. En gister was ik de hele dag in de stad. Nogmaals sorry.

Thxx voor de 2.7k en 309 stemmen!!!! Laters

Sira



















I hope you like it

WolfmusicWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu