Bir Deli Rüzgar|85

24K 2.1K 7.9K
                                    

Hola Aşklar!!!

Nabersiniz, nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakalım?

Size bol nabız yükselten, ateşler çıkaran bir bölümle geldim gençler. Rahatsız olacaklar bölümün son kısımlarını okumayabilirler. Yetişkin içerik var çünkü yavrular.

Ay yazarken kâh güldüm kâh duygulandım kâh ter attım ama yazdım ve evet ZeyLil'i evlendirdim.

Bol bol yorum yapmayı unutmayın hep kötü bölümlere acı dolu bölümlere rekor yorum geliyor bu bölüme de gelmezse üzülürüm size mis gibi bölüm yazdım.

Keyifli okumalar.
Sınır: 1.7K Oy 7K yorum

🌊🌊🌊
Bir Deli Rüzgar|85

"Bir dakika dur!" Dedim telaşla. Zeyd kaşlarını çatıp yüzüme bakarken ben ise durup onun ayakkabısına baktım.

"İnanmıyorum Zeyd!" Dedim şaşkınlıkla. "Gerçekten dediğini yapıp damatlığın altına Air Force mu giyindin?!"

"E buna şaşırmamalıydın," dedi Zeyd rahatça. "Demiştim ben sana."

Gözleri yeniden üzerimde dolanırken ben ise göz devirip bir adım arkaya gittim ve eteğimin ucunu kaldırıp ayağımdaki inçe topuklu beyaz ayakkabıyı Zeyd'e gösterdim. "Bak gerizekalı! Söyleseydin ben de kendi Air Force'larımı giyerdim?!" 

Ayağımı oynatıp ayağımdaki ayakkabılarına baktım. "Altındada milyon tane isim yazıyor. Herhalde dünya üzerindeki tüm bekarların ismini yazdılar." Diye homurdandım.  Ama şimdi ayakkabım da güzeldi. Gelinlik seçmekten daha çok ayakkabı seçmekle uğraştığım da doğruydu.

Bakışlarım Zeyd'i buldu. Ellerini ceplerine koymuş başını hafif sağa doğru yatırmış dolu gözleriyle benim saçmalıklarımı izliyordu.

"Ben seni hakedecek ne yaptım?" Diye sordu kendi kendine.

Durakladım.

"Sevdin?" Dedim ona bakarak. Zeyd dudaklarını birbirine bastırıp gözlerini kaçırdı. Ardından da kenardaki pufa çöküp gözlerini üzerimde gezdirdi yeniden.

"Bu kadar güzel olabileceğin aklımın ucundan geçmemişti, bir gelinliğin bu kadar üzerinde anlamlanması sinirlerimi bozdu." Gülümsedi ve göz kırptı. "Allahtan gece yırtarak çıkartacağım."

"Zeyd sakın!" Dedim sinirle. "Çok güzel bu gelinlik, sakın bir şey olursa yakarım seni."

"Aklıma bu sabah şey geldi." Dedi. Merakla onu izlemeye devam ettim. Zeyd gözlerini gözlerime dikti. "Seni depoda gördüğüm ilk an, senden cidden nefret etmiştim kısa bir an çünkü benden korkmamıştın."

Mavili ve Deli Rüzgar'ın deli vakitleri.

"O düğümü açman falan, biri çıkıp bu senin gelecekte karın olacak seni sürüm sürüm süründürecek anandan emdiği sütü burnundan getirecek dese. Hele yarrağıma bak der çeker vururdum."

"Şu diline bi sahip çık!" Dedim ters ters. Zeyd güldü. "Bugün özellikle de bu gece, dilime, vücuduma hatta her zerreme sahip çıkma günü değil."

Uzanıp yatağın üzerindeki yastığı alıp ona fırlattım. "Serseri!"

"Hmm," dedi memnuniyetle. "Senin bir gücün kuvvetinde artmış," alt dudağını ısırdı ve gözlerini kıstı. "Bu gece daha çok eğleneceğiz desene."

Bir Deli Rüzgar Where stories live. Discover now