Bir Deli Rüzgar |31

40K 2.3K 1.6K
                                    

Geçen bölümün yorumları kalp ben resmen. Ne ararsan var dertleşen mi dersin , birbirinin İnstagram adresini alan mı dersin , minnoş yazarlarına hak verip vote atmayanlara sövenler mi dersiniz , beni merak edenler mi dersiniz , aklınıza gelebilecek her şey mevcut.

Bu yüzden seviyorum sizi BDR Tayfa , çünkü BDR artık bir hikaye olmaktan çıkıp bizler için küçük bir kaçış dünyası oldu bunun farkındayım ve bu dünyaya yön verenin ben olduğum için de çok mutluyum.

SINIR : 300 oy 500 yorum

Satır arası yorum yapmayı unutmayın....
🌊🌊🌊
Bir Deli Rüzgar |31

"E hadi ," Benay'ın sesi kulaklarımı doldurdu. "Hazırlanmamışsın , gelmiyor musun yoksa ?"

Dün geceden beri yine uymadığım gibi hala daha uyumamış  saatlerce yatakta dönüp durmuştum. Ve şu an saat akşam üstü beş olmuştu.

Gerçekten kendime inanamıyordum. Bu kadar saat sadece yatakta uzanmıştım.

Allah'ım uyuyamıyordum ! Zeyd'in yanından döndüğümden beri kendi kendime ondan uzaklaşmaya çalıştığımdan beri uyuyamıyordum.

" Gidin siz , ben gelmeyeceğim." Diye mırıldandım. " Keyfim de kaçık zaten ."

"Oraya zaten keyfimiz yerine gelsin diye gidiyoruz Lilya !" Benay yanıma gelip kolumu tuttu. " Hadi ama Lilya . Ne sendeki bu karamsar , depresif hava ya ?! Ben eğlenceli , neşeli arkadaşımı istiyorum . Eskiden olsa ilk sen süslenir püslenir hazırlanırdın . Ne oluyor kızım sana böyle ? "

" Benay gerçekten ." Dedim yorgun gözlerimi ona diktim " Siz gidip keyfinize bakın ."

" Yok öyle !" Benay derin bir nefes aldı. " Sen gelmezsen ben de gitmem . İkimiz gitmezsek Luna 'da gitmez . Ve biz gitmek istiyoruz ."

Oflayarak elimi saçlarımın arasına daldırıp başımı olumlu anlamda salladım. Başım bunlarla gerçekten beladaydı.

" Tamam , in sen aşağıya . Ben de hazırlanıp geliyorum ." Diye mırıldandım. Benay ters ters yüzüme baktı. " Ya tamam dedim ya ! ," yatakta doğruldum. " Ne bakıyorsun kötü kötü ?"

" Eğer on beş dakika içinde aşağıda olmazsan Zeyd'i ararım. O gelip seni alır haberin olsun ." Göz devirdim. " Bok yesin o ."

Benay odadan çıktıktan Sonra ayağa kalkıp halsiz ve yorgun vücudumu banyoya sürükledim. Elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım. Saç düzleştiricisini fişe takıp o ısınırken odaya geri girdim. Gardıroba ilerleyip pileli siyah bi mini eteği çıkartıp yatağın üzerine attım. Üzerine de bebe mavisi yarım boy , bisiklet yaka sweati de attım. Çorap çekmecesini açıp içinden ince bi siyah kilotlu çorap çıkarttım. Sonra da bilekte biten beyaz bir çorabı da koyup üzerimi değiştirdim.

Banyoya geçip saçlarımı düzleştirip uzun saçlarımı arkaya attım.

Yüzüm solgun duruyordu ve biraz da şişmişti ama bunu gerçekten umursayacak ve makyaj yapacak gücü kendimde bulamadığımdan yüzümün böyle kalmasına karar verip odama geçtim tekrar. Beyaz Nikelarımı ayağıma geçirip dolaptan hem bol hem de uzun siyah şişme montu çıkartıp giydim. Şişme mont giyince kendimi yorgana sarılmış gibi hissediyordum ve dünyada bundan daha güzel bir his olamazdı. Artık sonbahar kendini belli etmeye başlamıştı ve havalar gitgide daha da soğuyordu.

Şişme mont neredeyse mini eteğimin bittiği yerde bitiyor denilebilirdi ama eteğim monttan üç parmak kadar daha uzun duruyordu. Aynadan kendimi inceledim. Tamam ya , bence iyi görünüyordum.

Bir Deli Rüzgar Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin