Bir Deli Rüzgar |34

41.8K 2.2K 2.3K
                                    

Hepinize merhaba ! 
Öncelikle buradan bana bir güzel sayıp söven tayfaya seslenmek istiyorum, çünkü baya bi linçlenmişim.

Bölümü gece yayınlayacağım dedim. Haklısınız siz de beklediniz benim bölümü yayınlamadığımı zannettiniz ama ben bölümü yayınlamıştım. Zaten söz verip Sonra sözünde durmayıp insanları bekletip kendim rahat rahat uyuyacak bir insan değilim , olmamda.

Ama bir türlü bölüm akışa düşmedi. Bölümü defalarca düzenleyip yeniden yayımladım. Silip baştan yazdım ve gece hiç uyumadan sadece bununla uğraştım.

Ben kitaplarıma , hikayelerime düşündüğünüzden çok ama çok daha fazla emek ve değer veriyorum.  Ve siz de lütfen ona göre davranın.

Ha bir de şey tayfa var , sürekli emir veren. Saçmaladığını düşünenler. İşte neymiş efendim karakterlerin isimleri nasıl isimmiş. Adam akıllı isim koy. İşte bunu değiştir şunu yap bu olmamış yeter artık yeni bölüm at vs sürekli bir şeyler söyleyenler. İnanın sizi ciddiye almıyorum , siz karşınızdakinin de bir insan olduğunu düşünüp ona göre konuşana kadar da almayacağım. Bu sadece bana değil herkese karşı böyle.

Eleştiriye açık bi insanım ama şu eleştirilerinizi de adam akıllı yapın , ben kimsenin uşağı değilim. Sizi burada kimse tutmuyor. Eğer sevmediyseniz ve bunu adam akıllı dile getirmek yerine kaba saba konuşacaksanız defolup gidebilirsiniz. Ha bunların dışında efsane efsane efsane mükemmel okuyucularım var ve ne isteseler yaparım. Çünkü eleştiri yapmayı biliyorlar kırmadan konuşmayı biliyorlar birbirimizi tanımasak bile sevgi ve saygıdan çok da güzel anlıyorlar. Onları da buradan kocaman öpüyorum.

Evet duyurumuzu da yaptığımıza göre bölüme geçebilirizzzz !

Sınır : 340 oy 800 yorum
🌊🌊🌊
Bir Deli Rüzgar|34

" Kendi yeğenimi sevemiyorum resmen !" Zeyd sinirle söylendiğinde Azur'u göğsüme daha çok bastırdım. " Bana ne !? Sen her an onunla berabersin ! " dedim. Tutmuş , vay efendim kaç saattir kucağımdaymış da o yeğeninden mahrum kalmış.

Çok umudumdaydı gerçekten.

Zeyd oturduğu koltuktan kalkıp yanıma geldi. Azur'a doğru yöneldiğinde bir adım geriye gittim.

" Lilya !"

" Zeyd girme artık aramıza ," dedim kahkaha atarak. Azur'u hafif havaya kaldırıp yanağımı yanağına yasladım. " Görmüyor musun aşığız biz. Sevenlerin arasına girilmez. Üçüncü kişi mi olmak istiyorsun Allah Allah ?"

" Ulan asıl o üçüncü kişi !" Dedi Zeyd. " Ulan bu camianın en yakışıklısı benim , en güçlüsü benim , en tehlikelisi benim , en zengini benim en seksi olanı benim ama burada mükemmel ben dururken gidip şu el kadar çocukla uğraşıyorsun. "

Kahkaha attım. " Sen beni Azur'dan kıskanıyor olabilir misin ?" Dedim alayla.

" Evet amına koyayım , kıskanıyorum ! Ayrıca senin de bu durum nasıl hoşuna gidiyor. " Dedi. Ardından da gülerek göz kırptı. " Ama bir öpücük verirsen ," dedi işaret parmağını dudağının üzerine koydu. "Affedebilirim."

Yutkunup gözlerimi büyüttüm. " Daha yarım saat önce öptün ! " dedim sinirle. " Her dakika her dakika , sen iyi alıştın he !"

" Ohooo , dakikaları da sayıyorsak , bence sende istiyorsun ."

Bir Deli Rüzgar Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin