Bir Deli Rüzgar |26

36.5K 2.1K 988
                                    

BEN GELDİM !!! Hemde güzel  bir bölüm getirdim beraberimde !

Nasılsınız bakalım bebeklerim görüşmeyeli ?

Hadi size fazla tutmayayım da bölümü okuyun . Oy vermeyi ve yorum yapmayı da unutmayın. ( Özellikle satır arası yorumları. )

🌊🌊🌊
Bir Deli Rüzgar |26

Gözlerim şok ifadesiyle kocaman açılırken Zeyd kahkaha attı. Müzik sesinden dolayı kahkahasını duyamıyordum ve çok sinirleniyordum.

Yok yok kalp krizi geçirmemi istiyordu herhalde vicdansız.

Zeyd bana gülücük atıp yanına gelen Aras'a döndüğünde bende silkelenip şarkıya devam ettim. Ama elim kolum , sesim bile titriyordu heyecandan.

Mavi boncuk....

Bakışlarım tekrar Zeyd'lerden yana döndüğünde Zeyd görev tamamdır anlamında okey işaret yaptı. Zana ve Alas da Zeyd'lerin yanına duvar dibine geçti.

Şarkıyı bitirdiğimde son kez selam verip kulise geçen koridora yönelmiştim ki gördüğüm yüzle gözlerimi irice açıp hızla Zeyd'lerin olduğu kısma döndüm. Zeyd kaşlarını çatıp bana doğru adım attığında hızla sahneden inen merdivenlere yöneldim. Zeyd de ters giden bir şeyler olduğunu anlamıştı.

Bağladığımızı ve banyoya kitlediğimizi sandığımız assolist kadın benim arkamdan koşarak sahneye çıktı. " Yakalayın onları ! Beni tuvalete kilitleyip benim yerime sahneye çıktı , yakalayın diyorum o yellozu !" Duyduklarımda yerimde durup kadına dönüp elimin birini belime koydum. Diğer elimin de işaret parmağını kadına doğru salladım. " Bana bak , düzgün konuş , elimde kalırsın ."

Kadın dediklerimle ayağını sahneye vurdu. " Onların hepsi sahtekar ! Yakalayın onları !" Adamlar birbir ayaklanmaya başladığında kadınla uğraşmayı boş verip   koşar adım bizimkilerin  yanına gittim.  Neefes nefese Zeyd'in koluna tutundum ve yutkunup bakışlarımı her birinin üzerinde gezdirdim. " Sıçtık gençler ."

" Kaçın amına koyayım !" Aras bağırarak önümüzden ayna olan kısma doğru koşmaya başladığında Alas onun arkasından bağırdı. " Yanlış tarafa kaçıyorsun amına koyayım !"

Zeyd o salakları umursamadan elimi tutup onların tersine doğru koşmaya başladı.

" Bu taraftan gidiyorlar !" Dedi arkamızdan o kadın. " Zeyd ben bu kadını biraz hırpalayıp gelsem ?" Dedim duraklayıp. Zeyd göz devirdi. " Yürü Lilya ."

" Ulan bu depo neredeydi amına koyayım ?" Dedi üç koridorun açıldığı noktada dururken. Omzumun üstünden arkaya baktığımda bize doğru gelen adamlarla Zeyd'i dürttüm. " Zeyd arkamızdalar. "

" Ulan Lilya , sana daldım tüm her şeyi unuttum. " dedi. Ardından da beni en köşedeki koridora soktu. " Bak Zeyd bugün çok değişik şeyler yapıyorsun. Kalbime iniyor haberin olsun :"dedim duyduklarımın etkisiyle. E bu resmen bana açık açık benden etkilendiğini söylüyordu.

" Amacımız o zaten ." Dedi Zeyd. Bir kez daha duyduklarımın şokunu yaşamama izin vermeden  elimi sımsıkı tutup odalardan birine soktu. Zeyd önümde durduğundan ve geniş omuzlarından önümü görmediğim için odada neler olduğunu bilmiyordum. Ama Zeyd'in bir küfür savurduğunu duymuştum ve önümde dikilmiş hiç bir yere de ilerlemiyordu. Oda da gözlerimi gezdirmeye çalıştım ama odanın loş ışığı da açıkçası bana çok yardımcı olmuyordu.

" Abiciğim kusura bakmayın siz devam edebilirsiniz biz iki dakika takılıp çıkacağız ." Dedi. Kaşlarımı çattım. " Ne oluyor ya ?" Dedim onun kolunu cimcikleyip.

Bir Deli Rüzgar Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin