Bir Deli Rüzgar|49

26.2K 1.7K 2.8K
                                    

Ben geldim bebelerim benim !!!
Nasılsınız bakayım ?  

Ben süperim çünkü Yarım milyon olmuşuz 🥺🥂 çok duygusalım gerçekten. Bunu burada kutlayalım bari.

Bölüm çok tatlı oldu bence. Ayrıca bayağı da şarkılı. Şarkıyı medyaya ekledim ama hemen bölümün başında değil , Şah'lar mutfağa girdiği bölümde açıp okumaya devam ederseniz daha hoş olur ve o anı yaşamış gibi hissedersiniz. Öbür kısımlarla da şarkının pek bi alakası yok çünkü.

Sizleri seviyorum keyifli okumalar. Bol bol yorum yapmayı unutmayın.

Sınır : 600 oy 1700 yorum
🌊🌊🌊
Bir Deli Rüzgar|49

"Onu üç yıl önce bir kıza tecavüz ederken yakaladım." Dedi sesindeki büyük nefretle.

Nefesim tıkandı. "Ne ?" Diye fısıldadım. "Nasıl yani tecavüz etti ve..."

"Nasıl yakaladın ?" Dedim Zeyd'e doğru dönüp. Zeyd dudaklarını ıslattı. "İşte ben 23 yaşındaydım. O gece de Roza'nın Doğum günüydü biz de Urfadaydık. Biz zaten altı kardeş ondan doğuştan nefret ediyorduk. O da bizi hep kıskanır. Normalde babaannem onun teyzesi , ama biz babaanne diyoruz diye o da demeye falan başladı. Neyse," dedi rüzgardan önüme düşen saçları kulağımın arkasına sıkıştırıp yanağımı okşadı.

"O gün de ev nasıl kalabalık ama amcamın oğulları falan da burda neyse işte bir şeyde sıkıntı çıkmış beni gönderdiler dışarıya , merkeze gidip halledip gelecektim. Çıktım gayet de keyfim de yerindeydi falan merkeze inmek için ormanın içinden kısa yol var. Saat de gece bir falan Roza'nın Doğum günü diye kimse uyumamış herkes keyifli falan sonra ben ormandan geçecekken bir çığlık sesi duydum." Dedi. Yutkundum. "Ama insanın canını diri diri alsan öyle çığlık atmaz." Diyerek devam etti Zeyd.

Başımı Zeyd'in omuzuna yaslayıp gözlerimi kırpıştırdım. Zeyd başımın üzerini öpüp saçlarımı okşamaya başladı. "İndim arabadan falan telefonun fenerini falan açtım . Sonra sesin nerden geldiğini buldum." Dedi nefretle. "Amir denilen döl israfı, kendi sözlüsüne tecavüz ediyordu. Kız da çok sakin kendi halinde takılan bir kızdı. Bizimkilerde kızı çok severdi." Zeyd iç çekti. "O Amir piçini orda öldüresiye dövdüm. Ama babaannem arayıp durduğu için bir türlü öldüremedim. Şimdi gidip eve de kimseye söyleyemem kırk yılın başında tüm aile bir arada ve Roza'nın Doğum gününü de mahvetmek istemiyorum. O orospu çocuğunu orda kendi kemeriyle ağaca bağladım Dedim gece aç bi kurt gelir yer falan şerefsizde nasıl bir şans varsa hiç bir bok olmadı sabah eve elini kolunu sallaya sallaya geldi. Ben bunu şikayet ettim. Dedim bari hapise atarlar. Babam olacak orospu çocuğu da bu piçin arkasını temizledi. Bende bizimkilere söyledim babaannem sıçtı ağzına falan ama elimizde kanıt yok sokamıyoruz hapse bana da izin vermiyorlar öldüreyim. Sonra bunlar bir gün İstanbul'a geldiler. Fire'ı bu piçin üzerine saldım. Fire da anladı herhalde şerefsiz olduğunu bir güzel saldırdı. Bir buçuk yıl bacakları kolları dikişlerle uğraşıp durdu. Sonra bu yine İstanbul'a geldi pişkin pişkin bizim eve gelmiş bir de bende bilerek kudurttum bunu tek kaldığımızda. Sonra bu yediremedi ona dediklerimi bana el kaldırdığında Fire tekrar üzerine atladı. Bacağını koparmak üzereydi en son. O yüzden öyle topallayarak yürüyor."

Fire'ın , Zeyd'i delicesine koruduğunu ve biri ona el kaldırdığında o kişiye saldırdığını biliyordum. Eski evdeyken Zeyd'e tokat attığımda benim üzerime atlamıştı ama şu an aramız iyi gibiydi onunla.

Ayrıca hangi insan sözlüsüne , evlenmek üzere olduğu kadına tecavüz edebilirdi ? Peki Ahad şah bunun üzerini nasıl olur da kapatırdı ?

Bir Deli Rüzgar Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin