Bir Deli Rüzgar|28

34.9K 2.2K 1.1K
                                    

Hello
Bir önceki bölüme gelen yorum ve oy sayısı beni o kadar çok mutlu ettiği sabahtan beri evde 32 diş gülümseyerek geziyorum.

Her birinize aşığım benim güzel ailem !

Hadi bakalım bölüme ! Bol bol yorum bekliyorum haberiniz olsun !

Bu arada sınır dolar dolmaz yeni bölüm gelecek bebeklerim ! Bu sefer valla söz .

🌊🌊🌊
Bir Deli Rüzgar|28

Belimi doğrultup kısa bi an soluklandıktan sonra bezi yerde gezdirmeye devam ettim.

Her yerin iyice temizlendiğinden emin olduktan sonra ayağa kalktım. Yatağın üstüne oturup iç çektim. Yorgunluk vücudumda yayılıp kendini belli ettiğinde uyayabileceğimi düşündüğüm için cidden bir nebzede olsa mutlu olmuştum.

Ayrıca oda tertemiz olmuştu.

Yatağa girip gözlerimi kapadım. Saat ve gün kavramını gitgide kaybediyordum. Ama tahminimce burada dördüncü günüm olmalıydı. Her biri bir diğeriyle aynı geçiyordu zaten.

Şu ana kadar yaşadığım bir olay yoktu. Ara sıra Ahad Şah geliyordu , bir güzel benden lafları yiyiyordu sonra da defolup gidiyordu.

" Pişt ." Duyduğum sesle göz devirip yatakta doğrulup parmaklıklara baktım.

Olkan elindeki tepsiyi işaret etti. "Yemek geldi ."

Burnuma dolan et kokusuyla dudaklarımı ıslattım. "Ben anlamıyorum gerçekten , Ahad Şah benim sevdiğim yemekleri niye gönderiyor amacı beni öldürmek değil mi bu adamın?"

Olkan dudaklarını büzdü. " Valla Bilmiyorum Mavili reis. O mu gönderiyor yoksa başka bir mi ?" Kaşlarımı çattım. " Senin ağzında bi baklalar var ." Yataktan kalkıp parmaklıklara ilerledim. "Kim gönderiyor ?" Kısa bir durduktan sonra devam ettim. " Ayrıca içine zehir konulmayacağı ne malum ? Belki de beni içten içten öldürmeye çalışıyorlardır ?"

" Yok ," Dedi Olkan. Ardından da gülümsedi. " Bunları gönderen çok güvenilir biri yani en azından sen zehirlemek istemiyor. Bir de aç kalmanı da istemiyor ."

" Kim bu ya ?!" Dedim sinirle . " Sevdiğim adam bile beni bıraktı , kim bu ?"

" Gerçekten bilmiyorum bana bugün bu yapılıp maviliye verilecek diyorlar. Bende yaptırtıp getiriyorum. Emir kuluyum bende ." Göz devirdim. " İyi sakın ha söyleme." Bakışlarım tekrar onu buldu

" Ulan şerefsiz o kadar sevgilini kurtardım ben senin be ." Homurdanarak tepsiyi aldım. " İnsan der ki ben onun sayesinde kavuştum sevdiğime onu da kurtulmasına yardım edeyim der ama yok . Siz erkekler cidden salaksınız ."

Ben tepsiyi aldıktan sonra Olkan demir parmaklığı kapatıp kapıyı kilitledi. Ardından da gidip duvara yaslandı. " Bende sana görev kağıdının yerini söylemiştim hatırlarsan ." Dedi. Göz devirdiğimde de devam etti konuşmaya.

" Biz evlendik ." Dedi. Kaşlarım havaya kalktı. " Evlendiniz ve sen hala mafya adamlarının yanında mı çalışıyorsun ?"

" Evet , iyi para veriyorlar. Özellikle de patronum. " Dedi. "Senin patronun Ahad değil mi ?" Diye sordum. " Neden  illegal bir bilgi vermekten kaçıyormuş gibi konuşuyorsun ? "

" Öyle gözüküyor ama hayır ." Başımı Olkan'ın cevabı üzerine olumsuz anlamda salladım " Sen akıllanmazsın ."

Bir Deli Rüzgar Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin