21.

3K 145 25
                                    

,,Je to tak rozkošné, keď sa červenáš." Usmial sa rovno do mojej tváre na čo som si ani len neuvedomoval, že moje líca začali naberať nachovú farbu. Zahanbeno som sklonil hlavu k zemi a dlaňou si jemne prešiel po líčku, ktoré naozaj bolo ako v jednom ohni.

,,K-keď t-ty to tak p-povieš."

,,Ako ?" Znovu sa pobavene zasmial a za bradu si tak zdvihol môj pohľad do svojich oči.

,,P-prestaň ma provokovať." Chcel som si skyť tvár rukami a hysterčiť ako malé dievčatko no to by ma Hyung nemohol silno priraziť o studenú stenu izby na čo som zo svojho hrdla vydal nepatrný ston. Olízol si spodnú peru a veľmi opatrne sa začal nakláňať k mojej tvári tak aby som sa nevydesil. Reflexne som začal nadstavovať jednu stranu svojho krku, keď som si všimol, ako sa perami k nemu približoval. Kúsol som si do spodnej pery a privrel oči, keď som už očakával tie jeho na svojom krku no nič sa nestalo.

Silno ma zovieral v náručí rukami okolo môjho pása naklonený tvárou k môjmu krku, kde som očakával jeho bozk no miesto toho som len ucítil studený vzduch z jeho zasmiatia, ktorý ma pošteklil na jemnej pokožke.

,,Ja ťa provokujem braček ? To ty si chcel pri sexu použiť kostým a teraz sa mi hanbíš odpovedať na jendoduchú otázku." Znovu sa zaškeril a špička jeho jazyka mi jemne prešla po vystavenej časti. Ruky som automaticky obmotal okolo jeho krku a tlačil ho viac k sebe no on ma iba jemne šteklil plnými perami.

,,E-ešte braček...t-tá značka predtým n-nevydrží na veky." Snažil som sa ho k sebe pritiahnúť bližšie no on akoby odmietal spolupracovať.

,,Hmmm....takže to znamená áno na moju otázku ?" Spýtal sa a s mľaskavým zvukom jeho jazyka mi začal kresliť obrazce na mojom krku čím ma ešte viac provokoval.

,,A-ano aaaah." Privrel som oči a jednu svoju nohu mu obmotal okolo pása tlačiac si ho stále intenzívnejšie na svoj rozkrok, ktorý nemohol zadržať pravidelné cukanie.

,,Odpovedaj mi celou vetou YoonGiee." Zavrnel mi do úška a nežne skúsol môj ušný lalôčik kde sa vzápätí začal hrať s mojou náušnicou. ,,Taak...odpovieš mi braček ?" Zaškeril sa a drzol pohol pánvou dopredu na čo môj penis veľmi intenzívne zareagoval a nebezpečno zatepal čo určite ucítil aj Hyung. ,,No taaak stačí mi len jedná dlhá odpoveď YoonGiee....povedz to svojmu bračekovi a dostaneš čo chceš pretože mám pocit, že tvoj penis za chvíľu vybuchne." A mal aj pravdu. Neskutočne ma to vzrušovalo a naozaj som to zo seba potreboval dosť všetko von no stále som sa vnútri prepadal hanbou aj keď už mi to mohlo byť jedno. Videl ma predsa už aj v inom smere toto je zatiaľ nič. ,,Už si sa rozhodol braček...odpovieš Hyungovi na otázku ?" Rukami ma schmatol za moje bedrá a svoju pánvu stále vyzíval k pohybu. Robil pomalé ťahy, ktoré ale zato boli veľmi silné a snažil sa tak čo najviac tlačiť o seba naše mužstvá. Bolo to naozaj príjemné. Už cez látku mojich sivých teplákov bolo vidno, že v boxerkách skrývam veľkú kaluž no aj keď Hyung mal čierne elegantné nohavice dosť výrazne sa dala zachytiť jeho mokrosť. ,,YoonGiee...no tak...nechcem sa urobiť len z trenia." Skúsol si dolnú peru a jeho rúčky opatne skĺzli na môj zadoček, ktorý silno stlačil v dlaniach.

,,Mmmm." Privrel som oči, keď tak silnejšie pritlačil na naše rozkroky a jeho trenie sa o to viac zrýchlilo stále mačkajúc moj maličký zadok. ,,H-Hyung...." Zavzdychal som a moje rúčky tiež skĺzli na ten jeho a ešte viac som si ho k sebe tak pritlačil. ,,P-prosím...v-vezmi s-si ma. U-už b-bude-aaaah." Znovu som zavzdychal keď po vyslovení mojej vety ma silno pritlačil o stenu izby. Silno tlačil naše rozkroky o seba a nevidal tak ani jeden pohyb.

,,Tak dlho sme boli bez seba že si stratil výdrž YoonGiee... ten sex so mnou ti chýbal že braček, chýbal som ti." Jasné že mi chýbal. Každý skurvený deň čo som si to musel urobiť rukou ma viac a viac ubíjal, potreboval som jeho telo, jeho dotyky, nežné slová a hlavne ten pocit lásky, ktorý mi on dokázal dať.

It's Our Secret...Brother //BTS YoonSeok// ✓Where stories live. Discover now