7.

1.9K 161 21
                                    

Jeho tvár zastavila tesne pred tou mojou a poraženecky vydýchol teplý vzduch keď započul hlas našich rodičov.

,,Čo tu robia tak skoro ?" Povedal si akoby sám pre seba a jeho ruky opustili moje telo.

,,Zlatíčka ste doma ? Dvere neboli zamknuté a my s vami musíme ihneď hovoriť." Vychrlila na nás mama spomedzi dverí a začala behať po celom dome s cieľom nás nájsť.

Nechápem ako mohol byť Hoseok taký pokojný. Zatiaľ čo on sa bez duch díval na dvere izby ja som tam nervózne pred ním stál a kúsal si spodnú peru.

,,YoonGi si tu ?" Spýtala sa mama keď som započul jej hlas rovno pri mojich dverí ktoré začala ako splašená otvárať.

,,H-Hobi ?" Chytil som mu rukami tričko a donútil ho tak sa na mňa pozrieť. Usmial sa na mňa a rukou mi pohladkal líce na ktorom bola ešte stále nepekná rana.

,,Nestresuj braček. Sme predsa zamknutý ako vidíš." Ukázal na dvere do ktorých sa stále snažila dobývať mama. ,,Sme tu mami." Zakričal a mne prešli zimomriavky po celom tele.

,,Čo to robíš ?!" Znovu som ho poťahal za biele tričko. Jemu vôbec nevadí že nás takto môže nájsť ? Teda skôr mňa ?

,,Hoseokiee čo tam robíte ? Otvor dvere musíme sa s vami porozprávať." Znovu začala ťahať za kľučku.

,,Rozprávame sa a YoonGi sa prezlieka do teplákov lebo bol v tom meste tak ešte chvíľu počkaj." Jednoducho povedal a ja som si hneď začal dávať dole čelenku z hlavy aj spolu s podkolienkami.

,,Prepáčte ja som zabudla. Príďte ale potom rýchlo do našej izby zlatíčka." Povedala a slabý buchot jej nôh začal opúšťať moje dvere.

,,Vidíš a ty si sa bál." Zasmial sa keď si všimol ako sa snažím dostať z toho kostýmu von. ,,Bože ty si neschopný ukaž." Nemohol sa na mňa už ďalej pozerať keď videl, ako s tým zápasím. Medzi prstami chytil gombíky vpredu a začal mi ich pomaličky všetky postupne rozopínať.

,,Ď-ďakujem." Zahanbene som sklonil hlavu a otočil sa mu chrbtom keď mi gombíky rozopol. Prevliekol som si ťažký ale za to hebký kostým cez hlavu a hodil ho k ostatným veciam ktoré k tomu patrili. Rýchlym krokom som podišiel ku skrini a vybral z nej domáce oblečenie čo boli voľné tepláky a obyčajné voľné tričko samozrejme všetko ladené do čiernej.

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
It's Our Secret...Brother //BTS YoonSeok// ✓حيث تعيش القصص. اكتشف الآن