11.

2K 147 38
                                    

Celú cestu autom ma upútaval pohľad z vonku. Príjemné nie moc silné slnko hrialo krajinu a všetci naokolo si užívali nedeľné poobedie len ja som sa musel trepať s Hyungom na nejakú chatu, čo sa mi absolútne nechcelo.

Cestou mi napísal Jimin a ja som si musel dosť upútne schovávať mobil pred jeho očami, aby som nemal zbytočné problémy. Divné, že si schovávam mobil pred vlastným bratom, keď mi píše moja láska no nemám na výber.

Min Jimin: Hyung...kde si sa ráno stratil ?

Park YoonGi: Zlato prepáč.. písal mi brat že rodičia vyšilovali, keď ma nenašli doma, tak som musel hneď prísť, aby neboli problémy

Jimin nevie že naši odišli, takže som to kľudne mohol využiť.

Min Jimin: To kvôli tomu T-T nemohol si im povedať že si prespal u kamaráta ?

Park YoonGi: Musel som ísť domov lebo naši dneska ráno zase odleteli kvôli robote a chcel som sa s nimi rozlúčiť. Keby že som spal u teba nastihol by som ich

Musím sa nejako vyhovoriť. Ja viem, musím sa naučiť lepšie klamať.

Min Jimin: Hmmm...takže si bez rodičov 😏

Park YoonGi: Čo tým chceš povedať ? 😏😂

Min Jimin: Hneď mi je lepšie keď viem, že zajtra u teba prespím

Park YoonGi: To sa mi páči zlatko

Min Jimin: Aspoň mi to vynahradíš hehe...to že si mi ušiel a to čo si mi sľúbil že mi vynahradiš YoonGi Hyung^^

Park YoonGi: Bude mi potešením ak ti teda nevadí že bude doma aj brat, ale ten bude možno s chalanmi piť takže...bude sami Jiminnie

Min Jimin: Aj keby bol....to nevadí, budeme musieť byť potichúčky

Park YoonGi: Už teraz sa teším :3

Vedel som na čo naráža, kto by to z tých správ predsa nevyčítal. Jimin je nadržaný a chce po mne vec, ktorá je vo vzťahu úplne normálna a ja som to chcel predsa tiež aj keď môj zadok sa ešte stále zotavuje no ja budem ten, kto bude prirážať do jeho dierky nie on, takže to nebude problém.

,,Budeš tu ešte dlho či mi pomôžeš ?" Ani som si len nevšimol, že už s autom stojíme a Hyung okolo neho behá a vyberá veci z kufra. Schoval som mobil do vreca a vyšiel z auta von.

,,A kde je tá chata ?" Spýtal som sa dosť nechápavo, keď Hobi zaparkoval auto pred nejakým veľkým kopcom a hore viedla len vysoká lesná cestička.

,,Tam sa nedostaneme autom braček. Tu ho odstavíme a hore si musíme vyjsť sami." To si robí srandu. Je to ako cesta na Mount Everest pokrytá stromami a určite všelijakých divých zvierat.

S otvorenou pusou som tam len tak stál a díval sa na tú cestičku, ktorou sa tam asi budeme musieť dostať, keď v tom mi Hobi do rúk vrazil nejaké veci a prerušil tak moje myšlienky.

,,Aspoň toto odnes nech to nemám také ťažké a zavri tú pusu. Ak ju teda nechystáš ako vstup pre môj penis." Zbrklo som zavrtil hlavou a vražedne sa na neho pozrel. Len som si odfŕkol a radšej začal kráčať popredu, aby som s ním nemusel viesť žiadny rozhovor aj keď mi to nebolo platné keď ma každým krokom doženul vždy, keď som sa od neho aspoň trošku vzdialil.

----------------

,,Hoseokiee..." Započul som kričanie bratovho mena a následne uvidel osobu, ktorá na nás už zdiaľky kývala. Zaostril som viac na to miesto, kde sa zmieňovaná osoba nachádala a videl, že sú len dvaja. Myslel som si, že ich bude viac len mi o tom Hobi nepovedal no vážne tam bol len Jin s Joonom. Jin vybaľoval nejaké veci a chystal asi všetko na opekanie zatiaľ čo Joon pil pivo z fľaše a široko sa usmieval.

It's Our Secret...Brother //BTS YoonSeok// ✓Where stories live. Discover now