1.

2.5K 199 28
                                    

,,Tak...prečo si chcel so mnou hovoriť Jiminnie ?" Stále prešľapoval z miesta na miesto a svoje červené líca skrýval pohľadom do zeme.

,,J-ja r-rozmýšľal som nad tým... vlastne....nad všetkým čo sa medzi nami deje a snažil sa nájsť odpovedať na to, prečo sa tak ku tebe správam a keď si ma včera pobozkal a povedal mi, čo ku mne cítiš tak...t-tak som-..."

,,Jiminnie." Chytil som mu bradu medzi dvoma prstami a nadvyhol mu ju do úrovne svojich očí s ktorými opatrne zažmurkal a konečne mi venoval jeho krásny hlboký pohľad. ,,Nechcel som ťa tým vystrašiť. Prepáč ak som to prehnal len...už som to nemohol ďalej dusiť v sebe." Pohladkal som mu líca palcami a dokonalý úsmev sa konečne objavil na jeho tvári.

,,Uhm." Pokýval hlavou na znak nesúhlasu. ,,Nevystrašil si ma Hyung. Ak mám pravdu povedať, bol som rád že si to urobil. Ja by som na to nikdy nemal odvahu, ale teraz som sa rozhodol, že to už prekonám a poviem ti to čo som ti mal povedať už včera." Rozžiarili sa mi očká. Aspoň na chvíľu som mal pocit, že Jimin ku mne aspoň z časti cíti to isté čo ja k nemu. ,,Môžeme to skúsiť YoonGi Hyung." Mal som chuť si ho zobrať do náruče a mačkať ho v silnom zovretí až kým mu nedôjde kyslík no musel som sa ovládať. Boli sme pred bránou školy a všetci sa na nás upútne pozerali a hlavne môj brat, ktorý ma už netrpezlivo čakal pri aute a nervózne si poklepkával nohou.

,,T-takže my dvaja..." Ukázal som prstom najprv na seba a potom na neho.

,,Áno Hyung." Zasmial sa a následne si skúsol dolnú peru. ,,Ale, zatiaľ to nikomu nehovorme prosím. Toto je môj prvý vzťah s chalanom takže takúto vec si radšej nechajme pre seba." Prešiel som mu rukou po rameni a skĺzol ňou až po tú jeho kde som ho následne uchopil a preplietol si s ním prsty.

,,Tak to bude ťažké Jiminnie. Nemôžem sa ani len pochváliť že mám takého úžasného priateľa." Zasmiali sme sa spolu a on sa oprel čelom o to moje.

,,Ale teraz vážne Hyung. Možno že len Taemu ti to dovolím povedať ak ja môžem Kookovi."

,,Sľubujem že nikto iný to vedieť nebude." Usmial som sa a chcel mu dať aspoň malú pusinku na ústa no to som si hneď uvedomil, že sa na nás pozerá môj brat. V rýchlosti som sa od neho odtiahol a pustil jeho ruku zo zovretia čo Jimin ihneď pochopil, lebo vedel, že by som mal z toho problémy, keby že ma môj brat vidí. Väčší homofób ako je môj brat snáď ani neexistuje. Mám ho rád, ale keby že sa dozvedel že jeho malý braček je gay tak by sa ku mne už takto nesprával. Moja rodina je slušne založená. Rodičia sú obchodníci a ja s bratom študujem na zdravotníckej škole. Môj starší braček tento rok maturuje no mňa to chvalabohu čaká až o rok.

,,Iba Taemu a Kookovi, nikomu inému Hyung." Doplnil ma a pristúpil ku mne bližšie. Určite by som to nikomu inému až na Taeho nepovedal. Je to môj najlepší kamarát a vie o mne úplne všetko a presne ten istý vzťah má aj Jimin s Kookom. Sú to najlepší priatelia a keď mu verí Jimin, tak mu verím aj ja.

,,Sľubujem." Povedal som a zrazu mi niečia ruka pristála na mojom ramene.

,,Budeš tu ešte dlho YoonGiee. Povedal si mi že len musíš niečo Jiminovi dať a mne sa tu fakt nechce na teba čakať v tomto teple. Vieš aká para bude v našom aute kým sa ty vykecáš ! Jo...ahoj Jiminnie." Usmial sa teraz už ma môjho priateľa a Jimin mu úsmev opätoval.

,,Ahoj. Prepáč že ti ho tu tak zdržujem len sme sa trošku rozkecali, ale už pôjdem." Poškriabal sa za hlavou a opatrne sa pozrel na mňa čakajúc na moju reakciu.

,,No tak poď YoonGiee. Ja nemám toľko času ako ty. Mám niečo dôležité." Áno braček. Tým myslíš tie svoje nočné výleti s chalanmi dopĺňané alkoholom a cigaretami.

It's Our Secret...Brother //BTS YoonSeok// ✓Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang