18.

1.4K 139 48
                                    

,,A čo urobil on ?" Spýtal sa s prekvapivým výrazom a viac mi zovrel ruky vo svojích dlaniach.

,,Rozbehol sa za mnou no ja som bol rýchlejší. Išiel som hneď za tebou a on neviem kde je teraz. Možno už je doma a čaká kedy prídem." Dokončil som svoj príbeh s menšou slzyčkou v očiach a svoj pohľad venoval osobe predo mnou, ktorá mi veľkou silou mačkala zápästie a s otvorenou pusou nemohla asi uveriť mojím slovám. Tae potriasol hlavou, aby sa ujistil že sa mu to naozaj nesníva a hneď na to sa znovu na mňa pozrel.

,,Páni Hyung, nevedel som že ti incest neprekáža." Trošku sa nad tým zasmial a hneď na to sa celým telom uvelebil na svojej posteli zatiaľ čo ja som vedľa neho iba na nej posedával. Pretrel si mierne unavené oči a čakal na moju odpoveď.

,,H-heej..." Buchol som ho rukou do kolena a cítil, ako moje líca začali naberať zatiaľ slabý odtieň červenej. ,,J-jasné že mi to p-prekáža ale tak...nedalo sa n-nič robiť. Vyhrážal sa mi a ja som musel urobiť všetko čo po mne chcel." Tae sa znovu začal smiať a rukou ma len tak letmo pohladkal po mojom rameni. Myslím si, že mal z toho veľkú zábavu no to som sa ani nedivil. Je to predsa Tae.

,,Ale áno Hyungiee...mohol si niečo urobiť no tebe sa to páčilo." Vyplázil mi jazyk a ja som urazene odul svoje líčka.

,,P-pravý krát t-to bolelo...a-až ten druhý som si t-to u-užil-...." Bože, prečo to posledné slovo bolo také ťažké povedať ? Asi preto že hovoríš o svojom bratovi YoonGiee áno presne kvôli tomu !

,,Haha...vážne Hyung sa nezdáš....naozaj je jeho sperma také chutné že si sa od neho nedokázal ani len vzdialiť ?"

,,T-Taeeee....nerob si z toho srandu." Urazene som som sa vyhúpol nad jeho telo a začal ho štekliť po vypracovanom brušku aj keď to bolo len cez pyžamo, nedalo sa necítiť jeho napnuté svaly.

,,Aaaaah dobree dobre Hyuuung." Krútil sa ako žížala, pod mojím dotykom a snažil nejak vymaniť z môjho zovretia no to som mu ani v najmenšom pláne nechcel dovoliť.

,,TaeTae...ale teraz naozaj." Prestal som a sklonil sa hlavou k jeho hrudi, ktorú som aj následne do neho zaboril. Hneď mi vkĺzol do vlasov mohutnými prstami a nežne začal za ne poťahovať a všeliak mi masírovať pokožku hlavy na čo som spokojne pomaličky zatváral svoje očká vnímajúc už len jeho dotyky.

,,Myslím si, že to je tak lepšie Hyung. Keď si to tak vezmeš tak ty si bol ten čo začal ako prvý podvádzať aj keď si to nechcel no robil si to. Nevenoval si sa mu a potom sa nemôžeš ani čudovať, že Jimin dal priestor niekomu, kto mu venoval viac pozornosti."

,,To áno ale...a-aj tak ho milujem. Keby že to Hobi nezačal nemusel by som toto riešiť." Zúfalo som vydýchol a ucítil silnejšie zovretie mojích vlasov, za ktoré ma nežne no za to dosť vzrušujúco ťahal.

,,Asi mal na to dôvod...Možno ťa naozaj miluje viac ako by mal."

,,Sme bratia Tae...to predsa nejde." Odfŕkol som a ruky si viac pritisnul k sebe.

,,Ale áno....budete sa k sebe proste správať ako pár no všetci ostatný vás stále budú považovať za súrodencov. Povedal ti že jeho láska k tebe je silná a ty ho predsa tiež máš veľmi rád no nie ?" Poškrabkal ma po jemnej pokožke hlavy a venoval mi menšiu pusu do mojich vlasov.

,,M-mám...a-aj keď to urobil...mám ho rád a-ale ono to proste nejde. Incest nieje povolený. Takto by nikto nemohol ani vedieť, že s ním niečo mám."

,,Ani nebudú YoonGiee..." Znovu ma potiahol za vlasy a donútil ma tak sa mu pozrieť do jeho krásnych hlbokých očí, čo som po chvíli aj učinil.

It's Our Secret...Brother //BTS YoonSeok// ✓Where stories live. Discover now