Изяснение (SPOILER)

157 34 10
                                    


⚠SPOILER ⚠

Та така, мили мои, да кенсъра. хд Знам, че вероятно сте ужасно объркани от финала и историята като цяло, затова тук ще обобщя всичко, което просто нямаше как да бъде издадено, докато писах, тъй като идеята, към която се придържах целеше точно това - объркване.

Та така, цялата история и всичко случващо се с живота на Джимин от появата на Юнги до финала е нищо повече от симулация. Годината, в която се извършат събитията и заразата са истински.

Ето сега, значи - светът е заразен от болестта и всички измират. Базата съществува и Джимин е лекар. Ала спасението е открито именно в неговия генетичен състав. Затова останалите учени го подлагат на редица изследвания и симулации. Създават образа на Юнги и го включват в историята, защото откриват, че веществото се крие в хормоните, които се отделят когато човек е влюбен.

   Всички тези ситуации и прескачания на сцени, забързване на действията и в последствие внезапните чувства, които двамата започват да изпитват един от друг са един вид подтиквани и "контролирани" от учените, които нарочно избързват действията, за да видят положителния резултат по - бързо.

Чонгкук, Намджун и Хосок са реални и тримата работят като лекари в базата. Чонгкук е използван като жертва в началото, защото точно той в реалния живот се подиграва с чувствата на Джимин по брутален начин, а Намджун е най - добрия му приятел и в реалния свят, докато Хосок е наистина "оцелял"

Цялата идея на фика всъщност бе да пресъздам този измислен свят като всевъзможно по - реалистичен, без да споменавам истината и накрая - бам - да ви ударя с неочаквания финал. И се надявам да се е получило тбх.

Първоначалната ми идея беше просто да покажа живота във време на апокалипсис, със всичките зомбита, битки и разруха,  но когато Дес ми подари корицата ми хрумна тази идея и реших, че вместо да пиша за обикновен, скучен зомби свят, да направя нещо доста по - интересно и объркващо. Всички части са планирани от точка до запетая в самото начало, а аз само следвах плановете и писах като охлюв  лмао хд

Юнги е просто компютърна измислица, създадена да провокира чувствата на Джимин, за да може веществото да бъде извлечено от тялото на му. Той реално може да е някъде там и човек с подобно лице може да съществува, но не и близо до Джимин,  не и познавайки го. И точно със това свързвам заглавието - фактът, че Юнги никога не е съществувал реално и, че Джимин никога не е усещал истинска любов, извън симулацията и след края на процеса учените изтриват паметта му и той напълно забравя, че дори подтикван от инджексии и разни лекарства е изпитвал някакъв тип любов.

Разбрахте го, нали? хд - Юнги не съществува, а заглавието  "Alone" е свързано с това, че  Джимин никога не е бил реално обичан.

Благодаря ви наистина, наистина много за всичката подкрепа и любов, която ми оказахте, за всички гласове и коментари. Благодарение на вас и този фик се изкачи до първо място в класацията и съм наистина, наистина щастлива за това. <9 Благодаря ви за всичко, което направихте за мен, без вас нищо от това нямаше да стане!

Ами... тази история ще ми липсва честно, ала всяко нещо си има край. Надявам се да ви е харесала и да съм успяла да ви потопя в един измислено - реален свят!

Благодаря ви, че следихте тази история! ❤

Благодаря ви, че следихте тази история! ❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Alone | myg×pjm ✔Where stories live. Discover now