Engelens stemme

1.2K 30 3
                                    




Hei nå vil jeg bare si at det er 216 lesere jeg føler meg veldig stolt. Jeg begynte først å skrive fordi at jeg skulle ha noe å finne på. Så etter hvert ble det gøy så derfor hjelper det å skrive. Unnskyld for skrivefeil , men jeg kan ikke noe for det. Uansett her har dere en ny del


Ella

Endelig fredag. Jeg sto opp med en tanke i hodet i dag skal jeg ha musikk. Jeg har alltid elsket å synge og skrive mine egen sanger, men har aldri sagt det til noen utenom mamma og pappa.

Jeg tok på meg et par slitte jeans og en grå hettegenser (sokker,truse og Bh også )så laget jeg to stramme fiskebeins fletter. Jeg laget meg en liten salat til frokost. Da det var 10 minutter til skolen begynte slang jeg skolesekken på ryggen og tok på meg hjelmen min. Jeg låste og kjørte motorsykkelen min til skolen.Jeg tok plassen som var nærmest inngangen. Det var ingen som brukte den så derfor brukte jeg den.



I første time hadde vi Matte og nå var det Norsk jeg satt bakerst og skreiv en still på Nynorsk. Når jeg var endelig ferdig med still en var timen over. Nå var det Lunsj jeg tok med bøkene bort til skapet og hentet musikk bøkene og lunsj pengene. Jeg har musikk etter lunsj og siden jeg vet at alle kommer når det ringer inn så kunne jeg komme litt før. Jeg satt meg ned på det vanlige bordet med Trins,Emma,Isak,Adam og Daniel. Vi snakket om alt fra skolisser til andre verdenskrig. Jeg,Emma og Trina snakket også om å ha jentekveld i kveld til søndagen så da ble det jentekveld + overnatting = god stemning. Vi ble enige at de skulle komme til meg klokka 7 og så skulle vi på shopping på lørdagen. Da det var igjen 10 minutter til neste timen sa jeg at jeg måte til timen og gikk mot musikkrommet.

Da jeg kom inn var ikke lyset slått på så jeg skrudde det på. Jeg så meg rundt i rommet og blikket mitt stoppet på et stort svart flyge midt i rommet. Jeg gikk til en ledig stol og lå ned bøkene mine. Jeg tok opp en liten notatbok jeg tok alltid med til timene, jeg fant frem min favoritt sang. (Sett på videoen tenk deg at det er Ella som spiller og synger)


William

Jeg skulle ha musikk jeg skulle til å åpne døra da jeg hørte noen spille og synge. Jeg åpnet døren forsiktig og satt meg ned bakerst. Jeg så meg rundt i rommet det var bare meg og Ella inni rommet. Jeg så at Ella levde seg inn i musikken. Jeg kunne høre at det var hun som hadde skrevet sangen selv. Stemmen hennes er helt fantastisk det er som å høre en engel syng. Jeg fikk gåsehud over hele kroppen. Hun hadde ett stort talent. Da hun sluttet kunne jeg se en tåre forlate øynene hennes. De vakre øynene som man kunne gå seg vill inn i. Wow.


Ella

Det har vært så lenge siden jeg har spilt og sunget. Det har blitt en del av meg, en del jeg ikke kan leve uten. Jeg hadde fått med meg at noen hadde kommet inn i klasserommet. Jeg snudde meg for å ta bøkene da jeg så William stå bakerst. Jeg kjente at jeg begynte å rødme. "Hva gjør du her ?" sa jeg mens jeg plukket opp bøkene mine. " Vel sist jeg sjekket tidsplanen min så har jeg musikk" sa William. "Du kan ikke si dette til noen lover du?" sa jeg redd. "Å hvorfor skal jeg love noe?" sa William ertende. " Jeg vil ikke at noen andre skal høre meg, bare familien min vet at jeg kan synge" sa jeg mens jeg så på døra. William tok et skritt nærmere nå sto vi nærme veldig nærme. Han lente seg mot øret mitt og sa "Vel prinsesse jeg lover å ikke si noe" sa han mens han kysset meg på halsen. Jeg tok ett skritt tilbake og så døra gå opp og inn kom elevene. De så litt rart på oss et lite sekund så satte de seg ned og timen startet.

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now